Ik heb mijn auto voor een APK keuring gebracht en kom bij het ophalen van de auto dat die ook nog door de wasstraat is geweest. Dit is nog eens service,verder heb ik de garage de afgelopen jaren als zeer prettig ervaren. P.Schellekens

Fijn bedrijf, doen wat ze zeggen

Auto gebracht voor benzine lucht. Kon snel terecht en werd netjes gebeld wat er aan de hand was. Toen ik mijn auto haalde hadden ze hem zelfs voor me gewassen. Grote klasse!

Alle afspraken nagekomen prima service.

Al jaren een trouwe klant bij een betrouwbare garage.

Super service

Mijn ervaring bij Autobedrijf Fijneman zijn altijd al positief geweest. geweldige service

Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd, prima service!

Opnieuw is de gang naar Autobedrijf Fijneman de moeite waard gebleken. De opgegeven klacht wordt grondig onderzocht en bevindingen met oplossing duidelijk gecommuniceerd. Regulier onderhoud wordt uitgevoerd tegen een nette prijs.

Zoals altijd TOP!

Snel, duidelijke en betaalbaar. Vakkundig personeel en geen pogingen om extra zaken te verkopen aan je.

Top gasten

al jaren tevreden klant

Prima service en snel geholpen!

Prima service en snel geholpen!

Snel en accuraat advies en werk

Elk bezoek is keer op keer top. Het advies is passend, correct en eerlijk. Echt vakmanschap met een mooie service. Koffie, auto nog even door de wasstraat en klaar.

Wil je op vakantie start je auto niet. Door de goede service konden we met een nieuwe accu toch nog snel op vakantie

Top garage!

De garage is wel iets duurder dan waar ik eerst heen ging, maar de service is ook een heel stuk beter! Terwijl ik aan het wachten was en een wat oudere vrouw haar auto kwam brengen heeft Leo haar thuis gebracht, zodat ze niet in de "zomerstorm" naar huis hoefde te lopen. Niet veel garages zijn zo. Echt een super bedrijf.

Afspraken nakomen en helderheid vooraf

Geen verassingen achteraf en goed vakmanschap.

top

Gewoon goed

Als altijd, meedenken in bijzondere situaties.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Zoals afgesproken, duidelijke uitleg, professioneel maar wel vriendelijk.

Goed geholpen en snel

Prima ik kon heel snel voor een afspraak terecht. Ben tevreden over de dienstverlening.

Tevreden. Zou deze garage aanbevelen.

Betrouwbare, goede service

Na kleine beurt en APK-keuring is de auto ook nog eens netjes gewassen als extra service. Top bedrijf!

Altijd goed.

Nooit iets teveel alles is mogelijk.super altijd een bevestiging en netjes op tijd,zoals afgesproken.een aanrader.

Goed met kennis van zaken

Goed vriendelijk en uitstekende kennis van zaken

Goede service en betrouwbaar.

Ik kom al jaren bij Fijneman, heb nog nooit een sklechte ervaring gehad. Aan te bevelen voor iedereen.

Groot onderhoud Audi A6

De transmissie van een A-6 Quattro is zeer complex. Autobedrijf Fijneman heeft een keurige offerte opgesteld met de daarbij behorende transmissie-olie analyse. Vervolgens is alles keurig schoongemaakt / ververst en afgesteld zoals in de methode statement staat vermeld v.d. Audi fabrikant. De aangevraagde grote beurt werd door garage Fijneman keurig en binnen het budget uitgevoerd en als dank is de wagen schoongemaakt in hun eigen wasstraat !! Complementen voor het Team van Garage Fijneman BV !!

word altijd goed geholpen

prima ervaring

Is goed ,word goed geholpen

Snelle en correcte afhandeling van zaken.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht