Er valt weinig op aan te merken. Men staat direct voor je klaar, zover mogelijk, je wordt vriendelijk te woord gestaan, goede service.

Fijn geholpen,

De beste garage van Nederland

Altijd aandacht, professioneel en van hoge kwaliteit.

Prima en snel geregeld!

Jaren lang goede ervaring

Eerlijke betrouwbare garage ! Altijd tevreden, jaren lange klant

Zo kan het dus ook!

Klantgericht, klantvriendelijk, uitstekende service. En dan krijg je je auto ook nog schoongepoetst terug na alle reparaties!

Goede garage aardige mensen

Transparant en klantvriendelijk

Heldere communicatie, goede service

Al jaren zeer tevreden, met name door de goede communicatie!

Autobedrijf Fijneman verleent zeer goede service en wat ik waardeer is de duidelijke manier van communiceren en nakomen van gemaakte afspraken!

Altijd goed !

Al moet je er voor iets kleins even zijn, de service is altijd goed !

Fijne mensen zeer klantvriendelijk

Zoals altijd ook nu weer prima geholpen.

Erg goed bedrijf

zoals altijd werd ik direct geholpen

ik had een lege accu en vroeg of ik die langs kon brengen. Geen probleem. Hij was kapot en binnen een dag had ik een andere,

fijne garage staan altijd voir je klaar luisterend oor Echt vakmensen

TOP

Snelle keuring, netjes op de hoogte gehouden, net bedrijf!

Geen rompslomp, maar ‘to the point’ om vijlig te blijven rijden.

Al jaren zeer tevreden voor deze kwaliteits garage. Duidelijk advies en prima service. En ja, kwaliteit kent zijn prijs maar op de lange termijn toch goedkoper. Goedkoop is altijd duurkoop.

Fijn garagebedrijf voor mijn auto's

Niet merkgebonden garagebedrijf die al vele jaren mijn auto's onderhoud en repareert

zeer goed wat we afspraken werd gelijk gedaan

na mijn afspraak was die er

wordt altijd goed geholpen

reparatie is vakkundig gemaakt

Duidelijkheid

Goed en eerlijk advies, en ze zijn duidelijk in wat je kunt verwachten

Uitstekende service, niks op aan te merken

Zeer vriendelijke medewerkers, goed geholpen en duidelijkheid bij mijn vragen. Je weet waar je aan toe bent. Uitstekende service

Fijneman levert vakwerk!

Op 2 september 2020 een kleine onderhoudsbeurt laten doen en distributieriem/waterpomp/multiriem laten vervangen bij mijn Golf 7. Alles is prima verlopen. Dit bedrijf is betrouwbaar, klantvriendelijk en levert vakwerk voor een scherpe prijs. Fijneman B.V. is zeker 5 sterren waard!

Helemaal top

Goede deskundige service

Super service!

Mijn voorlamp was stuk. Een belletje en je kan direct langskomen. Zonder te wachten geholpen! Altijd goede service bij Fijneman.

Word ten alle tijden geholpen !!!

Vriendelijk ontvangst en behulpzaam

Ploegstraat 50