Al meer dan 25 jaar met volle tevredenheid klant van deze fijne zaak.

Goede garage

Duidelijk en eerlijk advies,vakmensen en goede service.

Betrouwbaar en vakkundig

Kom al jaren bij dit bedrijf, komen afspraken na en als er iets is met de auto kan je altijd even langskomen, er wordt dan tijd voor gemaakt, kortom TOP

Prima-de-lux ;-)

Prima-de-lux ;-)

Heel klantvriendelijk Goede prijzen Vriendelijk personeel Geeft goede adviezen En je kunt er snel terecht Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf en is ook zeker weten een aanrader

Buitengewoon goede garage

Hoe druk het hier ook is, met een acuut probleem zoekt men altijd naar een passende oplossing.

betrouwbare garage

Ik kom hier al jaren, tot volle tevredenheid. Alles wordt netjes uitgelegd, en wordt alleen die dingen gedaan die ook echt op dat moment nodig zijn, en altijd in overleg. Prima zaak.

Uitstekende service

Staan altijd klaar

Vakmensen

Weten precies waar ze over praten

Prima.

Zoals gewoonlijk. Afspraak gemaakt. Op tijd gewerkt. Goed afgehandeld. Gewoon top.

Altijd professioneel en prettig geholpen!

Je kunt altijd snel terecht. Bijzonder kundig personeel. 100% betrouwbaar! Prettige sfeer. Kortom, een aanrader voor iedereen!

Na 20 jaar nog steeds tevreden over de manier van werken

Goede wijze van afspraak plannen, op tijd geholpen, vriendelijk en correct personeel

Je krijg van te voren een offerte hoeveel het gaat kosten je weet waar je aan toe bent vriendelijk te woord gestaan

Prima, snelle service.

Goede kwaliteit. Adequaat en professioneel. Geen snelle praatjes. Altijd goed bereikbaar voor overleg en hulp.

Erg tevreden

Goede service, en bekwaame personeel.

Perfect.

Altijd goed bij jullie

Altijd goed bij jullie

Altijd deskundig

Prettig bedrijf waar we al jaren deskundig worden geholpen

Simpelweg: uitstekend

Altijd correct, transparant in handelen, vriendelijk in de omgang, eerlijk, prima service, eerlijke prijzen, uitstekend werk. Inmiddels 8 jaar bij deze garage. Die keuze hadden we veel eerder moeten maken.

Nooit leuk als je met de auto naar de garage moet. Maar bij Fijneman wordt je altijd netjes geholpen en krijg je naar mening altijd een goed advies.

Prima bedrijf

Keurig en schoon in de werkplaats

Uitstekend bedrijf

Snel en vakkundig weer op weg geholpen

Zoals altijd weer prima geholpen!

Contact met medewerkers altijd helder. Betrouwbaar als het gaat om verwachtingen managen qua kosten en duur van de werkzaamheden.

Zoals altijd was alles weer prima geregeld

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht