Fijne garage Betrouwbaar Fijne mensen Goede service Denken mee met de klant

Keurig netjes geholpen

Erg nette garage personeel werkt erg netjes

Altijd fijn geholpen

Denken mee, overleg over uit te voeren werkzaamheden en geven eerlijk advies en vooraf prijsopgave. Fijn geholpen!

Zeer klant gericht, voelt heel vertrouwd.

Makkelijk afspraak maken en die dan ook nakomen. Meedenkend en heel vriendelijke. Ik zou deze garage aan mijn vrienden aanbevelen.

Een zeer goede garage

Ze zijn er eerlijk en vakundig

Super zaak

Ik ben al jaren klant.

Schade top geregeld

Schade aan mijn auto is super gerepareerd

Zeer betropuwbaar en effectief.

Goede garage, betrouwbaar, staan altijd klaar,zeer tevreden.

Altijd vertrouwd.

No nonsens en een acceptabele prijs.

Super garage!!!!!!!!

Nooit geen klachten. Klopt altijd!

Ik ben goed geholpen

Ze hebben zelfs de auto nog gewassen

Altijd goed en duidelijk

Wordt altijd goed geholpen, goede service. Maken tijd en plaats als je onverwachts komt.

Leveren topwerk en goede service

Zoals altijd hebben we de auto laten keuren icm een beurt. Dit keer kwamen er wat meer zaken aan het licht. Maar eerst een opgave van de kosten en bespreken wat te doen. Precies zoals het hoort!!

Fijne service met professioneel en eerlijk advies

Klantgericht

Nav mijn reparatie bij Fijneman B.V. ben ik zeer tevreden. Je wordt altijd klantvriendelijk geholpen en ze helpen je met hun expertise snel en veilig weer de weg op.

Betrouwbaar

Altijd vriendelijk , goed advies en prima service

Pak gelijk door zo dat je kunt blijven rijden.

De accu was volgens mij nog goed maar bij de montage van de banden gaf hij de geest. Maar dan toch kijken of er een andere accu voor hande was. Heel fijn. Prima.

Vertrouwd

Al 25 jaar breng ik mijn auto's bij de gebroeders omdat ik ze eerlijk, behulpzaam en klantvriendelijk vind.

top service van totaal concept wat klopt

prima bedrijf waar klant centraal staat

Altijd goed!! Nooit problemen!

Goed en vakkundig personeel. En een zeer nette entree.

Fijn autobedrijf

Wordt zoals altijd goed en vakkundig geholpen!!

Altijd top!

Ik kom er nog steeds voor vanaf Goeree Overflakkee rijden, dat zegt genoeg...

in een woord prima service

Het probleem waar je voor komt wordt grondig bekeken en voordat ze verder gaan met de klus/werkzaamheden nemen ze contact op of de te maken kosten rendabel en akkoord zijn. Goede service in goed overleg.

Altijd top service bij Fijneman

Ik kom hier al jaren voor onderhoud en bandenwissel tot volle tevredenheid!!! En dit alles voor een eerlijke prijs!

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht