Prima en flexibele dienstverlening met zelfs nog hart voor de client

Als hierboven. Bij een per abuis afwijkende offerte (een verkeerd hokje aangevinkt in de pc) meteen uitleg en bovendien eerlijkheid en dat is tegenwoordig heel veel waard.

Nieuwe klant is zeer welkom

Vriendelijk geholpen

Goede duidelijke service Denken met je mee om het betaalbaar te houden. Bieden optie,s en vooraf laten ze weten wat je kwijt bent voor reparatie. en dus sta je niet voor verrassingen. Samengevat een aanrader om je auto te laten onderhouden

Uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding.

Vakmensen met groot gevoel voor service en klantgerichtheid.

Leo is een topper!

Betrouwbaar, vakmannen!

Altijd betrouwbaar.

Dienstverlening zoals het hoort te zijn.

applaus voor Leo en zijn team!

Leo = een held!

Weer top geholpen!

Net als altijd weer snel en vakkundig geholpen

Klasse garage

Vriendelijke dienstbare vakmonteurs

Zoals gewoonlijk, altijd prima!!!

Zoals gewoonlijk, altijd prima!!!

Geweldige service en ondersteuning in advies

Leo, Remco en team geven altijd eerlijke adviezen en ondersteuning in de werkzaamheden die ze gaan uitvoeren. Transparant en helder.

Top service

Top service.

Perfect geholpen

Perfecte service. Geen verrassingen achteraf.

Super geholpen.

Heb gebeld voor een afspraak en kon de volgende dag al terecht. Kon de auto s'middags gewassen weer ophalen.

Persoonlijk, transparant en professioneel

De persoonlijke manier waarop het team van Autobedrijf Fijneman je helpt, is prettig. Ze werken transparant door me op de hoogte te houden van de werkzaamheden en geven een inschatting van het bedrag. Ze zijn eerlijk over de uit te voeren taken en geven goed advies. Hun werkhouding en werkwijze toont een jarenlange ervaring aan en laat zien dat zij kwaliteit kunnen leveren.

Meedenken voorkomt grote problemen in de toekomst

Mijn klacht werd grondig uitgevraagd en uiteindelijk bleek er behoorlijk wat aan de hand te zijn met mijn auto. Maar deze werd vakkundig gemaakt en nu loopt de auto weer als een zonnetje.

Uitstekende service

Ik bracht 's morgensvroeg zonder afspraak de auto voor een nieuwe accu. Tevens wou ik meteen een apk laten uitvoeren. Vroeg in de middag werd ik al gebeld voor de kostenindicatie en eind van de middag was de auto al gereed. Top!

Correct en efficiënt

De garage die meedenkt met de klant !!

prima garage

goed geholpen zeer vakkundig, aanbeveling voor ieder

Geweldig goede monteurs

Super service!!!

Geweldige garage, behulpzaam en betrouwbaar

Goede ervaring, vriendelijk, snelle service.

prima ervaring

prima geholpen

goede service

werd gebeld daar er extra koste waren

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht