Snel schakelen!!!

Keurig gemaakt en alles binnen afgesproken termijn...

Prima service en prettig geholpen.

Het is bijzonder prettig om klant te zijn bij autobedrijf Fijneman. Prettige benadering en er wordt goed werk geleverd! Advies zelfs telefonisch! Zeer tevreden klant!

Kom er al een aantal jaren vriendelijk personeel Kundig hulpvaardig

Fijn

Fijne service

Klantvriendelijk, servicegericht en vakbekwaam

Klantvriendelijk, servicegericht en vakbekwaam.

Zoals altijd: top

goede en duidelijke afspraken. geen verrassingen.

Altijd vriendelijk geholpen

Heel klantvriendelijk

Een hele goede ervaring

Een heel fijn bedrijf en je weet vantevoren waar je aan toe bent.Zijn er meer kosten dan wordt er gebeld om te overleggen.Ik ben zeer tevreden en ik vertel dit ook tegen anderen.

Professioneel en deskundig

Mijn complimenten aan het professionele bedrijf, en uiteraard de medewerkers. Wordt altijd goed en eerlijk geholpen. Na verschillende reparaties te hebben gehad, wordt je auto netjes gewassen. De kosten vallen niet tegen. Mijn keuze gaat altijd uit naar dit bedrijf, hier ga je zeker met een glimlach de deur uit!

Zoals altijd prima ! Alleen de mail is nooit aangekomen ... ook niet in spam...

Fijn geholpen en auto is weer in prima staat

Zie boven.

Probleem met mijn stuurinrichting werden snel en correct opgelost.

Formidabel

Klantvriendelijk Goede service Eerlijk Kwaliteit prijsverhouding oké

Fijn bedrijf

Praktisch, no-nonsense en heldere communicatie met Leo. Fijn om de auto hier in onderhoud te hebben.

Klantvriendelijk en terzake kundig

Het is prettig om te weten dat bij klachten over de auto altijd goed naar je geluisterd word

Een prettige kennismaking.

Doordat dealer van mijn auto (Nissan) de locatie Dordt heeft verlaten, diende ik mijn APK-beurt bij Nissan-dealer in Ridderkerk te laten doen. Op aanbeveling van familielid is gekozen deze APK- en kleine beurt bij Fijneman te laten doen. Was dus mijn eerste ervaring met uw garage.

Thuis komen.

Snelle afhandeling Goede service aardige mensen! Fijne service

Alles weer tip-top in orde. Tevreden klant bij Fijneman, al vele jaren.

Goede service en juiste advisering bij reparaties

Prettige garage voor onderhoud en APK. Geef een juist advies over wat moet gebeuren aan de auto.

is niet zo moeilijk, zeer tevreden !!!!

wordt snel en goed geholpen. men staat altijd voor je klaar met advies en is dan duidelijk. fijn contact en men neemt alle tijd voor je.

Uitmuntende service

Zeer ervaren mensen goede service

Uistekend

Geen klachten, zoals altijd netjes te woord gestaan. Apk afspraak vlot geregeld via deFijneman app.

Vriendelijke medewerkers, kunnen goed luisteren

Goede service.

Goed Vertrouwd en Snelle Service

Pas mn Oprijauto laten keuren en grote beurt laten geven bij Leo Goede prijs en snelle service Top !! Een Aanrader voor als je je auto goed onderhoud wil laten geven

prima adequaat

Goed geholpen eerst een offerte daarna besluitvorming

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht