bandenwissel, goed verlopen.

erg fijne garage

Ik kwam voor de bandenwissel wat natuurlijk niet zoveel voorstelt maar altijd even vriendelijke vakmensen, netjes volgens afspraak snel geholpen.

nette en juiste service

nette en juiste service

prima werk verricht, uitstekende service.

altijd goed geholpen,. werkzaamheden worden uitstekend verricht. Naar oplossingen wordt attent meegedacht. Kom er al jaren, en kwaliteit is altijd prima. Kan niet beter wensen.

Goede service, vriendelijk personeel

Kundige vakmensen, snel geholpen

wederom een prettig contact

Makkelijk een afspraak gepland en uitermate prettig contact. Service zoals het hoort.

Blijft een goed bedrijf

Elke keer weer laten deze mensen zien dat ze professionals zijn.

Prima bedrijf

Snelle service en erg vriendelijk

Na een klein probleem met mijn auto kon ik direct terecht en is het ter plaatse verholpen.

Goed georganiseerd bedrijf die de tijd en kennis hebben om naar een auto te kijken

een bedrijf die tenminste goed naar de auto kijkt en niet met een tijdslimiet werkt, zoals sommige autodealers. Leveren kwaliteit!!

Goed , snel en deskundig

uitstekende ervaring Zoals gezegd goed , snel en deskundig

Zeer vriendelijke en hoogwaardige adviesen bij onderhoud en/of reparaties van prive auto's.

Reeds meer dan 20 jaren diverse types ( prive ) auto's tot volle tevredenheid bij "FIJNEMAN B.V." in onderhoud gebracht.

snel en prima

APK snel afgerond met goed overleg over reparatie.

Bij de APK beurt werd vastgesteld dat er extra slijtage was ontstaan aan de remmen vanwege een mankement aan de handrem. Hierover is goede informatie verstrekt door Fijneman met een aantal opties "hoe nu verder" en uiteindelijk op een nette manier afgehandeld.

Prima service, deskundig en correct

Al heel wat jaren met verschillende auto's gebruik gemaakt van de Fijneman service en alles is altijd na tevredenheid verlopen

Uitstekende service

Apk uitgevoerd. Prima service, auto schoon terug

Altijd goed

Altijd goed en betrouwbaar.

Fijn bedrijf.

Zoals altijd top.

Zoals altijd weer een top dienst geleverd.

Goeie services en bekwaam

Geweldige service, prima geholpen

Leo geeft altijd goed, ondebouwd en eerlijk advies. Ook als er iets defect is belt hij en neemt hij de opties en kosten met je door zodat je een juiste beslissing over de uit te voeren reparatie kan nemen.

Vriendelijke en eerlijke hulp

Goede uitleg vantevoren gekregen, en nette afhandeling achteraf. Ik kom zeker terug!

Prettige, vriendelijke communicatie en super service!

Prettige, vriendelijke communicatie en super service!

Was weer een top service!

Snel geholpen, vriendelijk en ze kennen je bij naam! Je bent dus geen nummertje. Auto gewassen bij aflevering.

Als vanouds!

Al sinds ik klant ben goede ervaringen

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht