Afspraak is afspraak kwaliteit is super.

Vakkundige garage

Auto gebracht voor APK, grote beurt en reparatie. Alles snel en vakkundig geregeld. Weer erg tevreden met de service!

Gewoon goed

Gewoon duidelijk zijn en geen onverwachte kosten

Fijn contact, goede service

Wordt er altijd fijn geholpen

Altijd goed afgeleverd

Altijd goede onderhoud

Alles op tijd volgens afspraak. En vriendelijk en behulpzaam personeel.

Fijne service en goede communicatie

Je weet dat je op Fijneman kunt rekenen. Goede communicatie en vlotte afhandeling!

Altijd goed geholpen. De eigenaar denken mee aan een oplossing. Ik heb alleen maar goede ervaringen mee.

Staan altijd voor je klaar

Vriendelijke werknemers. Denken altijd mee. Prijs kwaliteit is goed.

Zeer Goed, altijd goed geholpen

Ze denken altijd mee, super behulpzaam vervangend vervoer is ook goed geregeld als nodig.

Goed en professioneel

Altijd goed en ter zake kundig! Leuk personeel!

Proffesioneel, meedenkend en goede service!

zeer prettig geholpen

Geen

De sevice is geweldig

Goede uitleg en service

Heel fijn autobedrijf!

Ik word altijd heel goed geholpen. Aardige mannen. Ook in geval van spoed, kan ik altijd direct terecht. Ze doen de naam eer aan!

Top service

Fijn bedrijf vakkundig en vriendelijk personeel

Tesla weer voorzien van nieuwe sneakers

Onze Tesla heeft vandaag zijn de zomer wielen inclusief nieuwe banden weer gemonteerd gekregen. Alles weer snel, binnen 20 minuten, en conform afspraak. Perfect gebalanceerd geen vibraties of trillingen dus alweer een super netjes afgeleverde klus. De pitstop tijden van Max Verstappen komen langzaam maar zeker dichterbij ;-) Bedankt weer Team Fijneman! Peter

Altijd prima geholpen ,zeer tevreden.

Altijd vriendelijk en kundig

Ik breng mijn autos al jaren naar fijneman, kundig , vriendelijk en altijd eerlijk over kosten.

Vriendelijk personeel. Goed en vakkundig.

Duidelijk, netjes en vriendelijk

Duidelijke communicatie over prijzen, bellen tussendoor bij bijzonderheden. Al jaren vaste klant!

Altijd goed!

Prima service mede gebaseerd op een goede relatie met de klanten.

superservice

Sinds wij onze auto (Renault Captur) bij Fijneman B.V. in onderhoud hebben gegeven, niets dan goeds . zoekt u een goede onderhoudsgarage in Dordrecht dan is Fijneman B.V. uw adres !

Top garage

Kom bij fijneman al een tijdje . Omdat het een hele fijne garage is duidelijk en heel eerlijk .

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht