Super vertrouwd

Goed geholpen

Professioneel, persoonlijk. Fijn bedrijf!

Goed bedrijf!

Duidelijk!

Een eerlijk en duidelijk voorstel over de offertes en uitvoering.

Goede Prijs Kwaliteit Verhouding

APK + BEURT (voor de zoveelste keer) , Goede Prijs Kwaliteit Verhouding , Klantgericht (Grote Reparaties worden in overleg gedaan), Eerlijk en Betrouwbaar, Auto Gewassen en glimt na iedere Beurt (Perfect)

Prima service en vriendelijke behandeling.

Prima service en vriendelijke behandeling

Hele fijne garage

Hele fijne garage

Vakkundige garage

Al aantal jaar is mijn auto bij hun in onderhoud. Naar tevredenheid, overleg is goed, onderhoud netjes uitgevoerd, prima communicatie. Ik ben tevreden!

Hele fijne garage snelle service en een redelijk prijs

Altijd weer fijn bij Fijneman

Prettige garage uitstekende service

Zie bovenstaand

Goede service , eerlijke beoordelingen

Alles volgens afspraak en is er wat wordt je op de hoogte gebracht

Goed overleg vooraf Uitleg naderhand Gespecificeerde rekening Contact zonder poespas

100% klantvriendelijk

Snelle bandenwissel en geweldige service!

Pima dienstverlening en vriendelijke mannen.

Ik heb geen aanmerkingen. Ik ben heel tevreden, zoals altijd.

Niet te overtreffen!

Zoals altijd is mijn autoprobleem ook nu weer correct opgelost. Deze mensen zijn zó correct en betrouwbaar!

Altijd top

Deskundig en vriendelijk

Prima!

Snel accuraat volgens afspraak

Altijd top service ,elke keer weer!

snel een afspraak kunnen maken; heldere analyse van het probleem.

Helemaal top

Hele goede service echt top

Geweldige service

Auto was toe aan apk en kleine beurt, alles weer top geregeld, geen onverwachte kosten, je weet bij Fijneman precies waar je aan toe bent.

Goede service en communicatie

Honest, trustworthy garage

Quality garage that is fairly priced. Uses high end parts for repairs and service. Quick turn around. Helpful and friendly team.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht