Eerlijke garage

Als je bv vraagt wat iets kost willen ze eerst vaststellen of het echt vervangen moet worden om onnodige kosten te voorkomen

als altijd uitstekend

Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen. Prijs is eerlijk. Service is vriendelijk.

Wordt altijd prima geholpen

Ik breng al jaren mijn auto naar Fijneman B.V. en tot op heden ben ik altijd prima geholpen.

zoals gewoonlijk prima in orde

Snelle, betrouwbare service en volgens afspraak .

Alles loopt volgens afspraak. S'ochtends mijn VW werkbus gebracht en is daar, gekeurd, gebreken gefixt, beurt gehad en s'middag weer fris gewassen opgehaald zodat ik de volgende dag weer zo als gepland naar mijn werk kan rijden. En dit alles voor een nette, betaalbare prijs. Kortom, Fijneman is een garage waar je van op aan kan met zeer kundig personeel en er hangt een goede sfeer. Fijneman bedankt en tot de volgende keer. mvg, René Egas

5 sterren!

Eerlijk, netjes en betaalbaar

Goede service, duidelijke communicatie, nakomen van afspraken en goede prijzen.

Eigenlijk zoals beschreven in de bovenstaande zin. Dat zijn punten die ik als klant belangrijk vind.

Fijn bedrijf met vakkundige mensen

Dit bedrijf behandeld de klant zoals het moet. duidelijke uitleg en goede service

Prima ervaring, grote beurt netjes uitgevoerd

De eerste keer ervaring met Fijneman is prima. Verbeterpuntje stukje service is misschien nog te verhogen met het even uit stofzuigen van de auto hadden we heel fijn gevonden. Verder heel tevreden.

Fantastisch

Klantenbinding

Zeer klantvriendelijk met uitstekende service

Ik heb mijn bedrijfsauto in onderhoud bij Fijneman en de service is uitstekend. Ze hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding om je auto in onderhoud te voorzien.

Top bedrijf!

Zeer nette garage die alles goed geregeld heeft.

Goed en snel geholpen

Snel een afspraak gemaakt snel en kundig de auto apk gekeurd en beurt gedaan.

Een garage waar je graag komt

Gewoon zoals het hoort eerlijk en oprechte advies

Altijd is alles duidelijk snelle service

Prima en kundige vakmensen

Altijd goed en eerlijk advies!

100 % service!!!!

Reparaties worden naar volle tevredenheid verricht . Oplossingen voor storingen, meedenken of iets het waard is. Klant is nog koning

Na plotselinge pech geweldig snel een afspraak.

de opdrscht is heel goed uitgevoerd

was weer heel goed uitgevoerd dikke 10 waard

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Super fijn en goede service

Leo en Remco zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en leveren goede service

Altijd goed

Al jaren klant en je wordt vriendelijk geholpen en snel.

Staat altijd voor je klaar.

Er wordt altijd naar een goede oplossing gezocht op een zeer klant vriendelijke manier.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht