Honderd procent!

Al meer dan 25 jaar klant en niks te klagen. In die 25 jaar 100% service.

Uitstekend bedrijf!

Elk bezoek is een prettige ervaring. Mensen zijn vriendelijk, professioneel, toegankelijk. Afspraak maken is eenvoudig. Personeel denkt mee in oplossingen. Na de klus gaat je auto nog even door de wasstraat ook. Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan.

Ze waren vergeten na de beurt mijn auto te resetten dus even terug. Excuses en gelijk gereset.. Prima en fijn bedrijf en net personeel!

Nog nooit slechte ervaringen gehad

Wordt altijd netjes geholpen dus prima

Uitstekende service!!

Door een zeer onverwachte storing (kapotte startmotor) aan onze camper twee dagen voordat wij zouden vertrekken, zijn wij ondanks de drukte zeer snel geholpen! En konden op tijd vertrekken voor onze vakantie. Chapeau!!! Brandon bedankt.

Eerlijk en goed

Eerlijk en uitstekende garage

Eerlijk en betrouwbaar

Altijd een eerlijk advies of oordeel. Geen verrassingen achteraf. Goede service.

Zeer vriendelijk en goed geholpen!

Na een grote beurt en wat extra reparatie kreeg ik netjes uitleg over hoe, wat en waarom. Heel netjes en heel vriendelijk. De werkplaats ziet er ook keurig uit en je kan zien hoe er gewerkt wordt.

uitstekende garage

prima afspraken mee te maken

Een prima bedrijf

Planning, uitvoering werkzaamheden, klantvriendelijkheid zijn uitstekend

Heel snel geholpen bij acuut probleem

Fijneman is al jaren mijn vaste garage, tot grote tevredenheid. Ze hebben het erg druk, maar toen ik tussendoor een acuut probleem had en niet verder kon rijden, hebben ze mij direct geholpen. Heel fijne service!!!

Top service en klantvriendelijk.

Prima betrouwbaar

Zoals altijd: uitstekend

Zoals altijd: uitstekend

top

altijd alles naar wens gewoon top

Altijd goed en vriendelijk geholpen

De APK was snel en probleemloos

Ze werken volgens hoge normen en nemen altijd contact met u op als er problemen zijn

Snel afspraak kunnen maken voor APK

Vriendelijk personeel

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak goede monteurs en klant vriendelijk.

Heel prettig en snel!

Gebeld ivm airco problemen. Dag erna kon ik gelijk langsrijden en ben ik gelijk heel fijn geholpen!

Service op topniveau

Altijd vriendelijk met oog voor service en kwaliteir.

Servicebeurt en apk

Zoals gewoonlijk weer een top service geleverd. Bedankt team Fijneman.

Staan altijd voor je klaar, denken goed mee.

Ben altijd tevreden, vriendelijk personeel, Vakkundig herstel.

uitstekend

heel goed als het kan wordt je geholpen zeerfijn ervaring

Fijne em eerlijke garaga

Super fijne garage eerlijke prijzen

Ik ben zeer tevreden over dit fijne en betrouwbare bedrijf.”

⸻ “Mijn auto is mijn werk; zonder auto kan ik mijn werkzaamheden niet uitvoeren. Ik heb een autorijschool en geef rijlessen met mijn auto. De auto heb ik volgens afspraak weggebracht, en nog dezelfde dag is de diagnose gesteld. Na mijn akkoord was de auto aan het einde van diezelfde dag al gereed. Ik ben zeer tevreden over dit fijne en betrouwbare bedrijf.”

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht