Snel geholpen

Een geweldige service

In een woord geweldig, er was een afspraak gemaakt, maar die dag moest ik plotseling weg, en kreeg een leen auto mee en kosten niets.

Vriendelijk, duidelijk, doen wat nodig is en doen dat goed

Na een teleurstelling bij de Nissan‑dealer kreeg ik via vrienden een tip voor een deze garage. Ik werd vriendelijk verwelkomd, kreeg heldere afspraken en advies over wat er moest gebeuren en wat er wel en niet noodzakelijk was. En vooral ook: geen onnodige reparaties! Omdat ik zonder afspraak binnen kwam konden ze niet direct helpen. De volgende dag hadden ze onverwachts ruimte en zijn ze gelijk begonnen, onderdelen besteld en de dag erna voltooiden ze de reparaties (koppeling, remschijven, homokineethoezen, accu en een grote beurt). Ondanks dat ik geen afspraak had, was de service sneller dan bij de dealer en kostte het slechts een derde van de offerte van de dealer! Ik ga hier weer met plezier en vertrouwen naar terug.

Goed bereikbaar, goede afspraken, prima service.

Kundig en vriendelijk

Fijne garage waar je direct te woord wordt gestaan en onder het genot van een koffie kunt wachten op een kleine reparatie APK of bandenwissel

Het is wel dat ik al heel ;ang klant ben maar toch ze doen het goed top!!!

Mijn ervaring was altijd al goed maar ze hebben ons nu wel heel goed geholpen zonder verdere vragen te stellen heel top!!!!!!!!!!!!

Positief

Altijd goed!

Uitmuntend

Snelle service en super snel kom zeker terug

Super service!

Onze auto’s gaan al jaren naar Fijneman. Altijd een prettige en goede service met maatwerk.

Zorgvuldige analyse

Olielekkage werd goed bekeken en na akkoord offerte afgehandeld.

Goed, Alles word netjes uitgelegd. Vriendelijke service

OH-beurt zoals afgesproken.

Geen bijzonderheden, persoonlijk zou ik wat meer toelichting en uitleg willen hebben over de Bosch motortests die zijn uitgevoerd.

Dingen vervangen die niet besproken zijn, achteraf bellen dat de kosten hoger zijn dan afgesproken.

Krijg je de factuur, zijn de kosten nog hoger…….

geweldig geholpen

Goed GEHOLPEN

Uitstekende service voor een betaalbare prijs

De service is uitstekend en er wordt met je mee gedacht. En ook niet onbelangrijk is de prijs/kwaliteit verhouding. Ook die is uitstekend.

prima ervaring met Autobedrijf Fijnenman

prima ervaring met Autobedrijf Fijnenman

Uitstekende service in duidelijke taal

Klant vriendelijk

Halen en brengen fijne srevice

dik tevreden

Startprobleem tgv defecte zekeringkast (kletsnat en gecorrodeerde printplaat) moeilijk nog te verkrijgen. Ook accu door kortsluiting kapot. Is toch nog vervangen en keurig netjes opgelost. Bedankt!! Jac

heel prettig

vriendelijk

Naar mijn inziens , eerlijk en oprecht vakmanschap .

Goede garage voor onderhoud auto, van te voren een prijsopgaaf en indien nodig gebeld worden bij eventuele extra werkzaamheden. Vakmanschap staat hoog aangeschreven.

Zoals altijd prima en snel geholpen

Vakmensen

Ik kom al jaren bij Fijneman, en de service is altijd top doen wat ze zeggen, en altijd in overleg, Toppie mannen

Prima , op voorhand duidelijk geïnformeerd en het voertuig was keurig op tijd klaar.

Goede ontvangst waarbij je keurig te woord gestaan wordt en tijdig informatie krijg over de stand van zaken en voortgang tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Service zoals het hoort te zijn.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht