Fijne en betrouwbare garage.

Goede service en montage

Koplamp vervangen en airco onderhoud gedaan. Alles netjes afgehandeld!

Onderhoud is weer perfecte uitgevoerd

Keurig offerte over het onderhoud en de bij komende reparatie.auto was ook op tijd gereed

Zoals altijd prima!

Met klein probleempje snel en accuraat tussendoor geholpen.

Zoals altijd, snel en perfect echt een aanrader! Binnen 1 dag mijn auto weer terug.

Ze staan altijd klaar

Ben al wel 25 klant dus fijne garage.

Snelle en eerlijke service. Met een goed advies

Als altijd goed geholpen, kundig en netjes.

Gewoon heel goed

Elk probleem aan de auto wordt opgelost en goed uitgelegd

Top bedrijf en begrip voor bepaalde dingen,

Werkbus is weer klaar voor de strijd

Het duurde wat langer maar er is keurig overleg geweest. Er moest ook een nieuwe voorruit geplaatst worden dus had er al wel rekening mee gehouden. Daarnaast de APK en onderhoud laten uitvoeren en we kunnen er voorlopig weer tegenaan! Fijne garage en fijne mensen, ga zo door!

Goed contact en goede service

Uistekend

Uitstekende service en zeer klantgericht

Woord en daad vallen samen

Je brengt je auto, krijgt een leenfiets mee, je wordt even gebeld over een wellicht onverwachte reparatie, en 's avonds is je auto weer gereed voor de volgende 20 K km. Klinkt allemaal heel simpel, maar reken maar dat er eea voor nodig is om het zo simpel te laten lijken.

Uitstekend!

Betrouwbaar vriendelijk en altijd goed werk.

Tot nu toe: uitstekend!

Duidelijke uitleg over defect van de airco. Komende dagen bekijken of de reparatie geslaagd is.

Kom je zelden tegen!

Kort voor vertrek naar het buitenland voor mijn werk, problemen met mijn bestelbus Renault Trafic. EGR gerelateerde problemen bleken de oorzaak. Ondanks een overvolle agenda bij Autobedrijf Fijneman hebben zij het probleem weten te analyseren en verhelpen. Als vaste klant ben ik ze zeer erkentelijk voor de gedane inzet en oplossing in zo korte tijd. De Trafic rijdt als nooit te voren en heb mijn werk opdracht in Zuid-Frankrijk kunnen uitvoeren. Bedankt Leo en team!!

Uitstekende service

Uitstekende service met een uitgebreide kennis van zaken

Goede service, professionele aanpak

Gemaakte afspraken worden nagekomen, de service is goed, de prijzen zijn schappelijk. En de leenfiets rijdt als een speer!

Top garage

Goede vak garage en fijne communicatie.

topservice!

Fijne garage met deskundige mensen. Altijd een vriendelijke ontvangst en goede service. Kortom, gewoon super tevreden!

Héél klantvriendelijk gericht autobedrijf.

Laat al jaren mijn auto(s) bij hun onderhouden. Alle onderhoud wordt altijd in goed overleg gedaan en ook afgehandeld. Tja, hij is ook nog vlak naast de deur waardoor je zo even binnen loop.

Super!

Eerlijk en betrouwbaar.

Fijn bedrijf

Goed geholpen

Top bedrijf

Altijd goede service en bovenal ,ik vertrouw ze volledig.

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht