Zeer goeie garage

Zoals altijd goede service en goed werk en altijd vriendelijk

Snelle professionele service

Snelle professionele service

Zeer tevreden!

Geweldige service bij Fijneman. Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en geen onverwachte kosten. De reparatie werd snel en vakkundig uitgevoerd, en mijn auto rijdt weer perfect. Betrouwbaar en professioneel, een aanrader!

Fijne service en heel klantgericht!

Het is een hele fijne garage waar je altijd snel en vriendelijk wordt geholpen. Ze denken met je mee en je auto wordt altijd weer netjes afgeleverd.

Fijne garage!

Goeie en snelle service.

Top garage!!

Je wordt er altijd vriendelijk geholpen. Je krijgt ook een eerlijk advies. Er is ook heel veel vakkenis

Klantvriendelijk!

Erg fijn dat er met je mee gedacht wordt, vriendelijk en geen vraag is te gek!

mijn oliepeil was laag, en ik Fijneman om welke soort olie ik moest gebruiken. ik kon gelijk langskomen en de juiste olie kopen, en ze hebben gelijk mijn olie bijgevuld. fijne service

Kan 10 sterren ook? Altijd dezelfde superservice!

Snel, vriendelijk, vakmensen

Prettige, betrouwbare garage

Ik kom hier sinds een aantal jaar voor mijn APK keuringen, beurten en reparaties. Ik word altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Een goede betrouwbare garage.

Professionele monteurs en betrouwbaar

Wij komen al jaren bij fijneman met onze auto's en we zijn heel tevreden. Vriendelijk en professioneel maar vooral betrouwbare garage.

Top garage

Nogmaals top garage Doen wat ze afspreken Niet meer en niet minder en als er wat bijzonders is word je ingelight en word er ook direct een oplossing met kotsen aangeboden zonder dat ze je ergens toe dwingen

Betrouwbaar en behulpzaam

Wordt altijd goed en deskundig geholpen

Prima service van een kleine maar zeer aan te bevelen garagebedrijf.

Ik heb de afgelopen 2 jaar mijn auto diverse malen naar dit garagebedrijf gebracht voor de jaarlijkse servicebeurt zoals een kleine beurt en APK keuring en ben zeer tevreden over de uitvoering hiervan dus aan te bevelen voor een ieder die ook een auto heeft.

Goede service.

Goede afspraken. Waardevolle voorlichting. Technische specialisten.

Fijne garage met klantvriendelijke personeel. Je wordt snel geholpen. Deskundigheid

Een één woord een goed bedrijf

Ik breng al jaren onze auto voor onderhoud naar Fijneman, ik heb er alleen maar goede ervaringen mee. Afspraken worden nagekomen, voor zover ik kan beoordelen eerlijke prijzen. En eerlijke adviezen ook net onbelangrijk. Kortom dat wat men van een onderhoudsbedrijf mag verwachten.

Vriendelijk, kundig, klantgericht

Autobedrijf Fijneman heeft ons heel goed en fijn geholpen. Leo neemt de tijd voor ontvangst, de aanpak, het bespreken van de diagnose en de oplossing van het probleem, waar de BMW-dealer er niet uitkwam. En dat alles voor een redelijk tarief. Heel blij mee! Aanrader. Bedankt. :-)

goede afspraak

goed en vriendelijk geholpen

Goede en fijne service van mijn auto

Uitstekend, zoals altijd

Hele betrouwbare, uitstekende garage. Kom er al jaren met onze auto's, nooit gedoe, goede communicatie. Echt hele 'fijne mannen' Een betere garage is er niet.

Vriendelijk en zeer bekwaam personeel,tegen een zeer vriendelijke prijs.

Top garage

Fijne garage met kwaliteit waar je heel goed word geholpen door vriendelijk personeel.

Bij Fijneman krijg je duidelijk en eerlijk advies. Met een flinke hoeveelheid vakkennis krijgt je auto hier dan ook alle aandacht die nodig is. Ik breng hier dan ook met een gerust hart, mijn privé en zakelijke voertuigen.

super

Snel, correct en netjes.