Personeel vriendelijk en vakkundig

Fijne garage met deskundige medewerkers

Je wordt er fijn geholpen en ze weten waar ze het over hebben en wat ze doen

Uitstekende garage!

Dit is oprecht een echte vak garage met vakbekwaam personeel voor een schappelijke uurtarief. Ik ben zeer te spreken over deze garage!

Goed professioneel werk

Altijd snel en kwaliteit. Aan te raden!

No nonsens garage

Ben al 20 jaar klant bij Fijneman garage. Voor APK keuring. Onderhouds beurten en incidentele spoed reparaties. Mijn ervaring ze doen wat ze moeten doen, zullen je niets aansmeren wat niet nodig is,ECHT EEN BETROUWENBARE NO NONSENS GARAGE M.ET GOEtDE VAKMENSEN. Als er er binnenstapt kijk je zo in de garage ruimte wat mij 20jaar jaar geleden al opviel SCHOON EN OPGERUIMD Valt me nu nog steeds op.Top!!!!!!!

Prima geholpen

Remlichten defect. Goed opgelost. Service prima, zoals altijd.

Zoals altijd uitstekend

Ook nu wordt er weer heel goed werk afgeleverd.

Netjes en op tijd geholpen

Onderhoudsbeurt volgens afspraak uitgevoerd. Duidelijke communicatie en een melding toen de auto gereed was en opgehaald kon worden.

Fantastisch

Klein onderdeel moest vervangen worden waar ze moeilijk bij konden komen en toch in een rap tempo gelukt, vervolgens hebben ze mijn auto nog gewassen, top service en goed personeel

APK, en onderhoud C4 Picasso

Zoals elke keer weer een hele goeie en nette service bij Autobedrijf Fijneman. Een zeer vertrouwd adres om heen te gaan. Wat ons betreft weer tot volgende keer en nogmaals bedankt voor de super service

Heel blij met deze fijne en betrouwnare garage!

Hele fijne betrouwbare garage heel professioneel en klantvriendelijk. Wij zijn nu aantal jaren vaste klant en zeer tevreden echt een aanrader

Goede service, heldere afspraken

Fijne garage, goede afspraken te maken, nooit gedoe.

Niet voor niets al 15 jaar klant.

Altijd goed en netjes, reële prijzen , kortom kwaliteit

Perfecte service

Een heel fijn bedrijf wat gelijk voor je klaar staat en netjes en duidelijk werkt

De klant is nog echt koning hier.

Vriendelijk en altijd een goede service.

Kundig vriendelijk personeel, goede service,

Op een ochtend (08.00) met lege accu gestaan, naar Fijneman gebeld en binnen 10 minuten stond er iemand voor de deur om te helpen.

Beste garage van Nederland

Toppers allemaal

correct, tijdig en vakkundig

zie de zin

Top bedrijf

Zeer deskundig ..

Vriendelijk en snel geholpen

Mijn auto moest weer op voor de APK en natuurlijk neem ik dan contact op met garage Fijneman. De heren hebben mijn auto weer op en top afgeleverd en de kosten vielen behoorlijk mee. Geen onzinreparaties maar gewoon gefixt wat er gefixt moest worden en de auto zelfs nog schoongemaakt aan de buitenzijde. Top werk mannen!

Perfecte service en vriendelijk personeel

Perfecte service en vriendelijk personeel

goed, snel en vakkundig

ik ging met mijn BMW 1 serie voor een apk en een kleine beurt. niets bijzonders, maar het wordt snel en vakkundig uitgevoerd. toch net iets meer gedaan dan verwacht dus blij verrast. prima garage no nonsens mentaliteit.

Vakmanschap

Geweldige monteurs en bedijf

Staan altijd voor je klaar met kundig advies,kundige monteurs en lichten je van tevoren in over de kosten al met al een geweldig bedrijf.

Ook al hadden ze het ontzettend druk er werdt toch een plekje vrijgemaakt en uitstekend goed geholpen !

Ploegstraat 50

3319LG Dordrecht