Weer Prima geholpen (voor de 2e keer)!

Prima garage

Snelle, deskundige en lekkere service

De aandacht is er voor de auto's en nergens anders voor. We hebben snel zaken kunnen doen en zijn daar goed bij geholpen. De koffie en koek was lekker en dat is bonus.

Thank you!

Ik ben zo dankbaar dat ik deze dealer ben tegengekomen. Hier voelde het kopen van een auto soepel en gemakkelijk. Fijne mensen die je een gevoel van vertrouwen geven. Als ik ooit weer mijn auto wil vervangen, kom ik zeker terug naar deze plek! Ik ben dol op mijn Ford Puma! Nogmaals bedankt, Dennis!

Fijne persoonlijke service

Een mooie CX-5 voor een nette prijs gekocht en heel fijn en persoonlijk behandeld. Onze auto ingeruild, kortom: helemaal tevreden!

Fantastische auto’s en geweldige relaxt personee

Ik koop hier nu mijn 3e auto. Waarom? Puur omdat het goede auto’s zijn, lage km standen, jonge auto’s, scherpe prijzen en gewoon heel vriendelijk personeel. Geen verkoop druk, geen gedoe. Social talks en vooral mini chocolaatjes voor de klant

Fijne eerlijke communicatie

Prachtige Audi Q3 op de website gezien. Gelijk het hetzelfde weekend langs gekomen. Fijne en open communicatie. Het voelde zo goed en de auto was zo mooi dus gelijk meegenomen.

Goed gevoel aan over gehouden , relaxed en doelgericht geholpen.

Fijn geholpen , wordt goed de tijd genomen om al je vragen te beantwoorden.

Geweldige ervaring gehad bij Van Dijk Auto’s

Heel vriendelijk, gezellige sfeer.

Open en eerlijk

Zoek niet verder, dit is je adres voor een goede occasion. Open en eerlijk !

Mazda cx30

Helemaal super!

Goed geholpen. Auto gekocht via de e-mail vanuit Houston

Goed geholpen. Auto gekocht via de e-mail vanuit Houston. Alles top geregeld.

Veel keus met redelijke prijzen

Werd open ontvangen en ruimte om te vergelijken.

Zeer goede ervaring; duidelijk en eerlijk verhaal. Oplossingsgericht en meedenkend met de klant

Zeer goede ervaring; duidelijk en eerlijk verhaal. Oplossingsgericht voor de klant.

Prima auto's tegen een scherpe prijs en uitstekende service

Simpel: ze doen wat ze beloven en daar zijn ze heel sterk in. Recht door zee, geen flauwekul en hartstikke duidelijk. Prima aflevering, mede dankzij Erwin. Aanrader!

Mooie CX5 gekocht

Top bedrijf waar ik goed ben geholpen en een enorme keuze aan jonge auto’s met lage kilometerstand. Zeker een aanrader.

Al 3 keer naar volle tevredenheid een auto gekocht

Een net autobedrijf met groot aanbod van jong gebruikte auto's. Wij zijn meerdere malen goed geholpen en hebben het aankoopproces als zeer prettig ervaren. Er wordt met je meegedacht, er wordt duidelijkheid gegeven, veel is mogelijk en afspraken naar ons toe zijn altijd nagekomen.

Mooie Mazda voor een concurrerende prijs

Vorige week bij Dennis van Dijk een mooie Mazda CX-5 gekocht. Verwacht geen verkoper in kostuum en stropdas, maar een vriendelijke, meedenkende verkoper in "normale" kleding. Keurige prijs gekregen voor mijn inruilauto en 2 dagen later de Mazda opgehaald die na een duidelijke uitleg van benodigde zaken werd afgeleverd. Tot heden zeer tevreden over Autobedrijf van Dijk, alwaar je een grote voorraad Mazda's (merendeels jonge CX-5) kan vinden.

Prima adres voor jong gebruikte auto met weinig km

Deze week onze nagenoeg nieuwe Mazda CX 5 mogen ontvangen. Het gehele proces van inruil en aankoop is naar volle tevredenheid verlopen. Duidelijke en eerlijke afspraken. Klein probleempje met 1 van de autosleutels is prima opgelost.

In een woord "super"

Mooie Mazda CX-30 gekocht, waarbij ik prima geholpen ben, zonder dat er iets werd opgedrongen!

Prettig zaken kunnen doen met autobedrijf van Dijk.

Wij hebben hier een super gave mini kunnen scoren. Waar wij nog veel plezier van zullen hebben. Tot ziens in Saalbach :)

Goede service en mooie autos

We hebben vorige week voor de tweede keer een geweldige Mazda CX -5 gekocht. Goed geholpen door Dennis. Geen onzin praatjes en prima service. Ik raad je zeker hier langs te gaan als je opzoek bent naar een gebruikte Mazda.

geweldig mooi

mijn eerste mazda cx5 gekocht goed geholpen ruim aanbod mooie occasions weinig km heb de auto nu 6 weken zeer tevreden ga voor de volgende cx5 zeker terug is een aanrader om eerst daar te gaan kijken als je een cx5 zoekt

Geweldige zaak

Top service en mooie keuze aan prachtige auto's bij Dennis en zijn vader. Ga er gerust kijken en ervaar het zelf. Hopelijk mogen we de 7e auto er ook kopen.

No nonsens verkoop van goede auto's.

Bij Dennis een Mazda cx5 gekocht. Scherpe prijs voor een auto met weinig km. Voor die prijs had ik het nog niet ergens anders gezien. Door ruime keus van dit model kon ik goed beoordelen welke auto bij mijn budget paste en wat je daarvoor krijgt. Goed geholpen en wat je ziet is wat je krijgt. De auto vandaag opgehaald. Dus ga het ervaren.

Geweldig bedrijf

Ik was al enige tijd op zoek naar een Suzuki Vitara. Via verschillende autosites kwam ik steeds weer bij Autobedrijf van Dijk terecht waar de auto stond die mijn aandacht had. Ik heb Autobedrijf van Dijk gebeld en kwam in contact met Dennis. Ik ben de volgende dag naar Autobedrijf van Dijk gegaan en werd meteen op een prettige manier ontvangen door Dennis en zijn collega. Ik keek mijn ogen uit door de hoeveelheid mooie auto's die ik zag. Nette auto's met lage kilometerstanden en gunstige prijzen.. Ik heb een proefrit gemaakt met de Suzuki Vitara en was meteen verkocht. Ik heb de auto gekocht en een paar dagen later opgehaald. Dit bedrijf is een aanrader voor iedereen. Fijne communicatie, goede service, en zeer prettige en eerlijke mensen.

Boelewerf 4

2987 VD Ridderkerk