Servicegericht, zeer deskundig en eerlijk !
Als er wat is met je auto, je belt hem dan kan je bijna dezelfde dag nog langs komen. Ligt eraan wat er kapot is of je op kan wachten anders krijg je een vervangent vervoer. dat is toch service!!!!!
Gijs neemt de tijd om het eea te bespreken en levert kwaliteit boven de bovagnorm. Bovendien is Gijs integer, betrouwbaar en zeer dekundig.
Altijd vriendelijk, netjes...en naar mijn idee heel eerlijk! Niet zeikerig over kleine dingen Sinds vestiging in nieuw bedrijf wel wat duurder maar nog steeds onder dealer prijs.
goed geregeld
Wij hebben de auto bij Gijs van Dam laten keuren. Alles is prima geregeld en er je staat niet voor verrassingen. De dingen die gebeuren moeten of worden aangeraden, worden netjes gecommuniceerd, met duidelijke prijzen en geen verrassingen. Ook bij het ophalen van de auto, worden de vervangen onderdelen nog getoond en verteld waarom deze vervangen moesten worden. Goede, duidelijke en vriendelijke service. Als je vervolgens in de auto stapt, zijn de maten ook nog even gezogen. Dit maakt het verhaal over service helemaal compleet.
Goed & deskundig
Heel goed.Goed en deskundig te woord gestaan en overleg wanneer ev. iets extra\'s vervangen zou moeten worden
Wij zijn er tevreden over autoservice gijs van dam. Alle medewerkers zijn deskundig, er is altijd koffie en gijs probeert altijd om meteen tijd voor je te maken. Ik zou geen betere garage weten
Wij zijn al zeker 8 jaar tevreden over Gijs zijn kennis en kunde! Nette tarieven, meedenken en vooral niet klakkeloos vervangen.
vriendelijk, behulpzaam, goed inzicht, al met al een zeer plezierige garage waar het goed is om te komen als het nodig is.
Vriendelijk, klantgericht, meedenkers. Deskundig. Daar heb ik wat aan.
Ik ben al zeker 5 jaar klant en mijn ervaringen zijn alleen maar positief. Zoek je een eerlijke en vakkundige garage, dan kan ik Gijs van Dam aanbevelen.
Ik heb een 35 jaar oude klassieker, die nu al meer dan 10 jaar bij Gijs in onderhoud is. Mede dankzij hem blijft mijn auto in top-conditie. Gijs is de enige aan wie ik mijn auto toevertrouw.
Gewoon altijd goed en nog gezellig ook. Zeer recent koudstartprobleem met mijn golf tdi perfect verholpen
Snelle, keurige service.
Een hele vakkundige garage Gijs van Dam.
Wij zeer tevreden! Super service, heel vriendelijk en eerlijk personeel. Probeert je op alle manieren te helpen. Deskundig. Nooit geen andere garage meer. Wat de dealer niet lukte kreeg Gijs wel voor elkaar.
Griekenlandweg 2
2411PZ Bodegraven