staan altijd voor je klaar en helpen je snel en goed
Autoservice Gijs van Dam levert prima werk af. De reparaties worden goed uitgevoerd. Men vertelt wat het probleem is en men bewaart de vervangen onderdelen om te laten zien wat het probleem is. De APK wordt met zorg uitgevoerd.
Lang verhaal niet nodig, gewoon goed!
Zeer goede ervaring. Zeer vriendelijke mensen en de auto is netjes gemaakt. Ik kreeg toen ik de auto kwam halen nog uitgebreid uitleg over wat er allemaal was gebeurt. ook was de auto zelfs nog uitgezogen.
Super!! Al jaren ben ik trouwe klant bij Gijs van Dam. Al jaren zorgt hij ervoor dat ik veilig met mijn Tuffie de weg op kan. Eerlijk, betrouwbaar. Snelle afspraak en zodra hij weet wat er aan de hand is belt hij voor een prijsopgave.
Altijd een advies en in overleg wordt bepaald wat er daadwerkelijk gedaan wordt, bij ophalen auto uitleg, verantwoording gemaakte kosten en laten zien van de vervangen onderdelen. Goede service, coulance. Hartelijke rustige eigenaar.
Nadat ik mijn auto bij verschillende garage heb gebracht, ben ik erg te spreken over Gijs van Dam. Het prettig is dat Gijs van Dam de tijd en moeite neemt om uit te leggen wat hij heeft gedaan aan de auto en waarom dit nodig was. Dit is voor mij de bevestiging van een goede prijs/kwaliteit verhouding, je weet waarvoor je betaald. Ook wordt je snel en klantvriendelijk geholpen. Kortom: ik kan Gijs van Dam van harte aanbevelen.
Ik rij een AUDIE A6;QUATTRO TDI 132 KW AUT -DEZE IS ZEER VAKKUNDIG VOORZIEN VAN EEN DISTRIBUTIERIEM MET SPAN-EN LOOPROL.EN WATERPOMP VERNIEUWD. EN MULTISNAAR MET LOOPROL VERNIEUWD. EN VOLLEDIGE APK UITGEVOERD. ALLES NADAT IK VOLLEDIG EN ZEERGOED VOORGELICHT WAS BIJ DEZE BEDANKT GIJS !!!
Heel prettig, servicegericht en deskundig bedrijf
Kom al vanaf het begin bij Gijs en daar ben je aan het goede adres ongeacht het merk van je auto. Snelle service en duidelijke uitleg over wat en waarom vervangen moet worden. Geen onnodige prietpraat of handelingen. Sympathieke medewerkers die je ook vakkundig te woord staan. Kortom een dikke plus voor auto service Gijs van Dam.
Ik kom al jaren bij autoservice Gijs van Dam en ben zeer tevreden over de service en kwaliteit. Altijd zijn de problemen opgelost als de auto weer wordt afgeleverd. De ervaring bij andere garages is toch veel slechter. Het is meer dan het proberen waard om je auto voor een servicebeurt te brengen.
Gijs sleutelt al jaren aan mijn auto\'s. waarom? Gijs is zeer deskundig, werkt door en communiceert duidelijk over wat hij doet. gewoon iemand waarbij je een goed gevoel krijgt en je auto durft achter te laten. Integere kerel, ik kan niet anders zeggen! Onlangs mijn auto laten tunen hier. op papier 36 pk en bijna 80nm koppel erbij! in de praktijk; auto pakt beter op van onderuit, heeft een betere vermogensopbouw en reageert alerter op het gaspedaal.wel moet gezegd dat de auto niet veel sneller \"voelt\" doordat de versnelling erg lineair verloopt. met name een goede verbetering in de \"driveability\"
De lijnen zijn kort, je weet precies waar je aan toe bent en dat geeft vertrouwen! Autoservice Gijs van Dam...Who Else?
prettig bedrijf met zeer goede service. heb er niet heel veel verstand van maar krijg gewoon een goed gevoel bij zo´n garage
Ze staan alijd voor je klaar
Goed advies, prima uitleg en een goed gevoel bij het bedrijf en de het onderhoud aan mijn auto.
prima bedrijf met erg goede service. Repareren alles in overleg en denken altijd met je mee.
Griekenlandweg 2
2411PZ Bodegraven