Prima service voor schappelijke prijs
Prima!!!@
Wij hebben goede ervaringen met Autoservice Gijs van Dam. Nauwgezet en punctueel. Het bedrijf groeit nog steeds, wat tot een lagere score kan gaan leiden, dus wel oppassen en alleen mensen aannemen die 100 % dezelfde opvatting en kwaliteit hebben als Gijs zelf.
Altijd goede communicatie
Is goed
Als nieuwe klant binnengekomen na negatieve ervaring bij ander bedrijf. Dezelfde reparatie veel goedkoper. APK en grote beurt laten doen. Alles wat gedaan wordt, kunnen ze verantwoorden. Prima service. We komen hier graag weer terug!
Een heel goed gevoel bij dit top bedrijf!!
Onze ervaringen zijn prima. Dit bedrijf heeft van ons de mond op mond reclame
Al jaren een betrouwbaar adres, uitstekende service, Voor de onderhoudsbeurt waren een paar onderdelen niet voorradig, toch dezelfde dag klaar en goedgekeurd voor de APK
Wij kwamen voor een second opinion over motorproblemen met onze auto bij Gijs terecht. We hadden meteen een goed gevoel bij Gijs en de manier waarop hij zijn zaken aanpakt. Dit heeft ons doen beslissen om Gijs de reparaties die nodig waren uit te laten voeren. Gijs heeft steeds duidelijk met ons overlegd wat er nodig was en wat de verschillende mogelijkheden en kosten waren. Heel prettig. Er was een leenauto ter beschikking tijdens de periode dat er aan onze auto gewerkt werd. Toen de auto weer afgehaald kon worden werd duidelijk uitgelegd wat er precies gebeurd was, de factuur werd toegelicht en de vervangen onderdelen kon ik bekijken. Wij zijn erg tevreden en zullen in het vervolg het onderhoud van de auto zeker door Gijs en zijn collega\'s uit laten voeren.
Zeer klantvriendelijk autobedrijf met goede kennis van zaken
Alles wordt in overleg gedaan , super service
Als klant word je netjes geholpen en te woord gestaan.
Goede service, nemen rustig de tijd voor je probleem met auto. Laten ook zien welke onderdelen vervangen zijn aan de hand van de oude onderdelen die ze er uitgehaald hebben. Zeer betrouwbaar en berichten je meteen via sms wanneer de auto klaar is! Twee lampjes cadeau gekregen voor achterlichtunit. Super!
prettig bedrijf, waar je vakkundig met goede uitleg wordt geholpen
Griekenlandweg 2
2411PZ Bodegraven