helemaal tevreden!
Heel goede ervaringen. Goede adviezen en correcte afhandeling.
Zeer vriendelijke mensen, goede service en zeer klantgericht!
Prima garage . Goede persoonlijke service en redelijke prijzen. Breng hier al jaren mijn auto\'s!
Altijd goed en vriendelijk geholpen en er wordt altijd mee gedacht
Goed bedrijf met uitstekende service.
Altijd vriendelijk, professioneel en snel!
Altijd goede service en klantvriendelijk.
heel klantvriendelijk!!! Bij onverwachte problemen staan ze voor je klaar met hulp en deskundig advies.
2 Voertuigen voor de APK gebracht. Men zou bellen als er wat was wat gerepareerd moest worden. Beide keren gebeld. Een maal een kentekenplaat lampje en 2 banden en de andere auto ook 2 banden. Van beide voertuigen wist ik het want deze waren echt oud en versleten en aan vervanging toe. (14 jaar bleek) Netjes de oude banden ook laten zien wat het probleem was. Zeer mooie prijs voor de nieuwe banden, balanceren en opleggen. Goed geholpen.
Klantvriendelijk!
Al jaren lang trouwe klant. Betrouwbare garage!
Griekenlandweg 2
2411PZ Bodegraven