Prima service.

Een prettige en duidelijke manier waarop alles uitgelegd wordt.

Zeer betrouwbare en Zeer goede Garage

Ik kom er al denk sinds 2004, en altijd een zeer tevreden klant geweest. Geeft juiste adviezen en beoordelingen en de prijzen zijn altijd rond het bedrag wat hij van tevoren aangeeft. een fantastisch bedrijf.

Super. Klantgericht.

Geen wachttijd om kleine mankementen tussendoor even te laten repareren. Gijs kent zijn klanten, is eerlijk wanneer iets wel/geen onderhoud nodig heeft. Altijd fijne ervaringen.

Uitstekende dienstverlening en service.

Servicegericht, duidelijke communicatie, klantvriendelijk.

Uitstekende service en kennis van zaken.

Goede service. Wordt snel geholpen.

Perfect bedrijf vriendelijke mensen

Goede service en goed betaalbare garage👍🏼

betrouwbaar bedrijf met veel kennis in huis

klantvriendelijk en altijd erg behulpzaam. kom er al jaren met verschillende merken wagens. kennis is dus vrij breed. duidelijke uitleg wat er na een beurt bijvoorbeeld is gedaan en/of vervangen. Vaak krijg je ook de defecte onderdelen te zien ik beveel Autoservice Gijs van Dam daarom aan iedereen aan.

Superservice 👍

Wij komen nu sinds 10 jaar bij Gijs. Nog nooit teleurgesteld!

Gewoon perfect

Wat een super service! Mijn bus hier gebracht voor een beurt. S'morgens kreeg ik via WhatsApp een aantal foto's van te vervangen onderdelen 5 minuten later werd ik gebeld wat wat is en wat het gaat kosten. Bij ophalen van de bus kreeg ik zelfs de bak met vervangen onderdelen te zien. Echt een hartelijke, open en eerlijke garage.

Flexibel en goede service

Auto met een niet-werkend contactslot voor de deur gezet. Dit werd direct opgepakt. Transparant gecommuniceerd en prima verholpen.

Fantastisch

Mijn ervaring is zeer goed. Een eerlijk garagebedrijf met het hart op de goede plaats. Uitstekend bedrijf!

klantvriendelijk en vlot geholpen

Goede en snelle service! 👍

Klantvriendelijk en vakkundig!

Geweldige service

Ik beveel deze garage bij iedereen aan

Top service

Een betrouwbare garage met een transparante bedrijfsvoering. Zeer goede communicatie.

Goede service en ze hebben zelfs de auto van binnen schoongemaakt 👍

Uitstekende service

Correcte garage

Als men zonder afspraak komt wordt je toch geholpen

Kwam met een storinglampje aan bij Gijs. Geheel onverwachts maar werd direct geholpen. 10 minuten later kon ik weer verder. Keurig Gijs, helemaal top!

Goede service en communicatie

Behulpzaam. Denken mee wat nodig is en wat niet. Goede prijs kwaliteit.

Top service

Altijd correct geholpen. Word duidelijk gecommuniceerd wat de kosten zijn, zodat je naderhand niet voor verrassingen komt te staan

Topservice

Goede service.

Super snelle en zeer vakkundige hulp

Vriendelijke en bekwame mensen. Prima garage

Goed, net als de vorige keer

Snelle en correcte service.

eerlijk, duidelijk, oplossingsgericht, klantvriendelijk

Top Service!

Auto is altijd in vertrouwde handen!

Auto moest naar de garage voor een apk en kleine beurt. Wederom weer erg fijne communicatie en werkzaamheden keurig uitgevoerd.

Griekenlandweg 2

2411PZ Bodegraven