Uitstekende services en vakbekwame personeel

Uitstekende services en vakbekwame personeel

Positief en professioneel. Goed overleg

Positief en professioneel. Goed overleg

Top service en zeeer klantvriendelijk

Alles klopt hier

Geweldige Sevice en eerlijk

Eerlijk en duidelijk maakt altijd tijd vrij.

Prima bedrijf

Word altijd correct geholpen en altijd overleg over reparatie enz. Geen verrassingen achteraf.

Duidelijk, eerlijk, volgens afspraak.

Er wordt netjes overlegd over wat er aan vervanging toe is of wat bijna aan vervanging toe is. Door de foto's via what's app kun je gelijk zien waarom bepaalde zaken nodig zijn. Prijzen zijn netjes, niks op aan te merken! Ga zo door!

Goede service tegen prima prijs

Duidelijke afspraak gemaakt over prijs en welke onderdelen vervangen moesten worden. Top service! Ook netjes leenfiets gekregen

Altijd een goede service.

Voor mij is van Dam een super garage met vriendelijke bediening.

Betrouwbaar en eerlijk garagebedrijf

Zeer klantvriendelijke garage en het personeel is en zeer behulpzaam voor klanten. Kleine probleempjes worden ter plekke snel opgelost als je spontaan even langsgaat met je auto!

Top.

Vriendelijk. Duidelijk uitleg,neemt rustig de tijd. Zal in het vervolg zeker terug komen.

Goede service!

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Ze geven goed advies waar nodig is.

erg behulpzaam...waar ik ook mee kom, wordt netjes, vriendelijk en vlug geholpen!

Vakman

Prettige communicatie

Wordt netjes te woord gestaan en waar mogelijk zo snel mogelijk geholpen.

Duidelijke, vriendelijke service

Bij sommige garages heb je het idee dat ze er allemaal dingen bij verzinnen om je zoveel mogelijk te laten betalen. Bij deze garage heb ik dit gevoel helemaal niet. Er wordt altijd keurig overlegd en ook eerlijk aangegeven als iets bijv niet het geld waard is. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en ze laten na afloop precies zien wat ze gedaan hebben. Echt top!

Fijne en eerlijke garage!

Goede service, fijne communicatie en alles in overleg.

Prima garage

Prima garage. Vind het zeer belangrijk dat alles voor de reparatie e.d.goed wordt overlegd en ook dat daarna alles nog even wordt besproken. Dat gebeurt dus ook.

Snel, goed en nette prijs

Gebeld voor een afspraak, aardige vrouw heeft mij geholpen met kennis van zaken. Ik kon snel terecht. Bij het ophalen werd de bak gehaald met vervangen onderdelen wat ik super netjes vind. Wat me ook opviel was dat ze heel goed met de zorg van corona omgaan. Teven heb ik een elektrische leen auto mee gekregen. Kortom super. Ga zo door. Ik blijf zeker klant. En als je dit lees en nog geen klant bent. Probeer het eens en je weet dan zeker dat het beter kan dan de meeste garages. Gr. Hans

Prima vakmensen En goede service

Bij garage Gijs van Dam ben je gewoon het beste uit!

Al jaren tevreden klant :)

Eerlijk, betrouwbaar en fijne communicatie. Top!

Een garage waar de klant koning is. Eerlijkheid duurt het langst. Een aanrader voor iedereen die wil weten in wat voor staat zijn of haar auto is. Vakmanschap is meesterschap

Vriendelijk, kennis van zaken en transparant!

We hebben onze auto's al jaren bij Gijs voor onderhoud, altijd fijn, goed en transparant geholpen! Alle extra kosten worden altijd overlegd en hij werkt vlot! Zeer tevreden.

Een nieuwe grage zoeken is altijd een uitdaging. Via reviews bij Gijs van Dam gekomen. Hij maakt het ook waar. Goed behandeld ook tijdens de Corona crisis. Goede maatregelen getroffen. Wat ik fijn vind is dat men laat zien wat er is gedaan door de "oude" spullen te tonen en aan te geven waarom deze vervangen is. Dat geeft toch het gevoel dat ze de juiste spullen hebben vervangen en dat er ook echt gesleuteld is aan de auto.

Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanraden! Zeer tevreden.

Zeer klantvriendelijk, prima uitvoering van de opdracht na overleg wat nodig is. Coronamaatregelen zijn overdacht en naar tevredenheid uitgevoerd.

Betrouwbaar

Betrouwbaar