vakkundig bedrijf

vriendelijk ontvangst komt de afspraken na.Laat je optijd weten als er iets niet goed is aan je auto. Deze garage is niet om onderdelen te vervangen als het nog aantal km mee kan. wel geven ze aan dat het onderdeel bv voor de winter gerepareed moet worden. Alle oude onderdelen die zijn vervangen laten ze bij ophalen auto zien zodat er geen misverstanden ontstaan. Nogmaals zeer tevreden en blij dat ik de overstap heb gemaakt van merk garage naar deze garage

Bevlogen mensen die hun vak verstaan

Zeer positieve ervaringen, al heel lang

Een eerlijk bedrijf met goede service.

Altijd een gevoel dat er goed werk wordt geleverd tegen een goede prijs.

Prima service, we zijn heel tevreden!

We werden snel geholpen, prima overleg m.b.t. het doel van de reparatie. Goede, vriendelijke service en prijs. Top!

Een perfect bedrijf

Een perfect bedrijf is erg vriendelijk en komt afspraken na.

prettige behandelingen.

Een hele fijne betrouwbare garage.

Klantvriendelijke mensen die weten wat ze doen

Prima geholpen door aardig mensen.

Meer dan perfect!

Na sluitingstijd toch netjes ontvangen en er is alles aan gedaan om het probleem in de dagen erna te verhelpen. Weinig andere garage die zo hun klantenservice hoog hebben staan.

Super service!

Snelle en goede service en alles wordt van te voren overlegd incl. prijsopgave. Erg prettig!!!

Uitstekende service voor een uitstekende prijs

Al jaren klant. Doen wat ze moeten doen aan een auto. Niet meer maar zeker niet minder.

Snel, netjes , duidelijk

Via de site apk aangevraagd. Week erna is het uitgevoerd. Fiets meegekregen. 3 uur later waren ze klaar. Voordelig duidelijk en snel

Prima service en contact .

Zoals ik gewend ben van dit bedrijf is alles in goed overleg gegaan.

fijne, betrouwbare garage.

fijne, betrouwbare garage. Handig dat je nu ook online afspraken kan inplannen.

Klantgericht en vriendelijk

Heel prettige ervaring met duidelijke uitleg wat ze doen en niet doen

Duidelijk overleg over de kosten van de reparaties.

Positief, meedenkend en snel

Goede service, meerdere oplossingen aanbieden, vlot reageren en innovatief georiënteerd.

goed duidelijk betaalbaar

duidelijk vooraf

Goede service en vlot

Erg vriendelijk personeel en een eerlijke vlotte service!

zeker aan te raden!

Altijd goede en snelle service en je wordt altijd vriendelijk geholpen!

Eerlijk en snelle service

Heel fijn, goed en duidelijk geholpen

Klantgericht

Zeer vriendelijk wordt uitleg gegeven van wat er is gedaan. Onderdelen die zijn vervangen worden getoond. Prettig bedrijf.

Fantastisch bedrijf

Zeer goede service, heel prettig personeel

prima reparatie en service

Voor de reparatie werd ik gebeld met 2 opties voor reparatie, daaruit kon ik kiezen. De opties werden heel goed uitgelegd.

Snel, vriendelijk en goed

APK + beurt via internet gepland. Was ergens iets fout gegaan en stond niet in de planning bij Gijs van Dam. Monteur heeft ter plekken ingepland en alsnog was mijn auto dezelfde dag klaar. Super! De monteur belde halverwege de dag met wat ze zouden gaan doen en hoeveel het ongeveer zou kosten. Als ik dan toch mijn auto moet onderhouden, dan doe ik dat het liefst bij deze garage waar betrouwbaarheid, vakkundigheid en vriendelijkheid opvallen.

Heel goed geholpen, al jaren

Fijne garage, eerlijke behandeling en goeie vakmensen

Griekenlandweg 2

2411PZ Bodegraven