Goed geholpen

Prima service, mooi bedrijf. Een aanrader.

Fijne service en meedenkend

Eerlijk en vriendelijk

Topgarage, kom er nu al heel wat jaartjes en ik vertrouw Gijs blind met m’n auto’s. Nette prijzen, zonder gedonder.

Zeer goede afhandeling van mijn klachten van de auto

Mijn accu was opeens helemaal leeg toen ik weg wilde gaan, de accu bij Gijs van Dam gebracht en die heeft deze opgeladen. Accu was niet stuk, auto rijdt nog steeds. Daarvoor geen factuur ontvangen. TOP Garage

Top service

Al jaren klant bij gijs van dam, vandaag een lekke band, waarna ze deze op locatie kwamen verwisselen, drie kwartier later kon ik weer rijden, dat is nog eens geweldige service. Echt een gied, maar vooral ook betrouwbaar bedrijf

Geweldige service en betrouwbaar advies!

Wij zijn al een aantal jaar vaste klant bij Gijs van Dam. Voor zowel onze bedrijfsauto's en prive auto's. Het is een prettig bedrijf, waarmee je goed kan overleggen over het benodigde onderhoud. Hierdoor kun je altijd een goede afweging maken tussen prijs en kwaliteit van het onderhoud. Ook wanneer er spoed is wordt er altijd meegedacht. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner en goed advies!

Snelle en klantvriendelijke service

Snel, professioneel en eerlijk

Eerlijke garage

Top bedrijf dat altijd tijd voor je probeert te maken.

Helemaal goed.

Zoals gewend, netjes en vakkundig geholpen. Blijf zo doorgaan!

Top geregeld.

Snel geholpen en probleem in 1 dag opgelost.

Goed en betrouwbaar.

Grote reparatie uitgevoerd na vakkundige diagnose. Nieuwe pomp voor stuurbekrachtiging, gereviseerde / gemodiviseerde cilinderkop, nieuwe nokkenas, veel nieuwe pakkingen en klein materiaal inclusief terugslagklep voor olie (belangrijk detail). Uitlaatgaslekkage naar cabine verholpen. Alles functioneerd weer zoals het hoort en ik ben zeer tevreden.

Integer & deskundig

Gijs is betrouwbaar en deskundig, en kan de levensduur van je auto veilig verlengen. Zal geen dingen doen die niet nodig zijn.

Professionele en prettige service

Auto laten keuren. Nieuw bij deze garage, is goed bevallen. Auto laten keuren. Klantvriendelijk, vlot en van deze tijd met inzet van whatsapp voor communicatie.

zoals altijd duidelijk en goed

Zoals altijd goede service, duidelijke adviezen en fijne communicatie

Klantgericht en vakbekwaam

alles wordt onderbouwd met foto's en getoond Je wordt betrokken en op de hoogte gehouden

uitstekend werk / reparatie verricht

Snel en uitstekend reparatie geleverd.

prima service en al jaren dik te vrede.

Prima service en al jaren dik te vrede.

Snelle afhandeling, transparant en meedenkend

Fijn bedrijf! Ideaal dat je via internet je afspraak kunt plannen. Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang via WhatsApp Rekening is transparant en de onderdelen die vervangen zijn worden getoond.

In één woord TOP

Sinds meer dan 10 jaar klant en ben altijd zeer naar tevredenheid behandeld. Al is de klus nog zo lastig, ze bijten zich erin vast tot het geklaard is en met goed gevolg. Qua service kan menig bedrijf hier een voorbeeld aan nemen. Chapeau !!

Ik ga al vele jaren naar Gijs toe, hij is aardig, vakkundig, correct en betrouwbaar + je krijgt een nette leenauto mee... Prijstechnisch ben ik ook erg tevreden!

Topservice

Transparant, houden je goed op de hoogte

gewoon goed geregeld

krijg vanzelf een email dat de banden gewisseld moeten worden, dus hoef je er zelf niet achteraan Dit vergeet je toch. Is er wat aan de hand brengen jullie ons gelijk op de hoogte (spijker in band) Dank jullie wel voor de goede zorgen. Top.

Topservice

Klantvriendelijk, enorme kennis van zaken, geduldig en goede service

Net bedrijf met een keurige service

Gijs van Dam staat voor een keurige service en een nette correcte behandeling. Als er zaken veranderen laten ze het gelijk weten en ze zijn open over het werk dat gebeurd is. Super!

Vakkundig en transparant

Een vriendelijke service waarbij er met de klant wordt meegedacht. Geen geldklopperij maar goed en eerlijk advies.

Griekenlandweg 2

2411PZ Bodegraven