Super klantvriendelijk en snel geholpen.

Gastvrij, correct en eerlijk.

Monteur laat onderdelen die vervangen zijn altijd zien en geeft daarbij ook informatie.

Goed geholpen en prettig contact

Binnen 1 dag vervangend vervoer, tijdig een offerte gekregen, meermaals een update gekregen, achteraf inzichtelijk wat er gemaakt is, goede prijs.

Goede en snelle service, vriendelijk, vertrouwd en verrassend.

Al bijna 2 jaar ben ik klant bij Gijs en dat bevalt mij zeer goed. Goede en snelle service…eenvoudig digitaal een afspraak te maken… vriendelijke mensen…een fiets te leen… duidelijke communicatie…leveren de auto gecontroleerd en schoon af… op bandenwisseldag een traktatie en zelfs een presentje. Kortom top!!

Goede en snelle service

Na het constateren van het probleem kon ik nog wel rijden maar de volgende dag was het nieuwe onderdeel al binnen en werd het kapotte onderdeel vervangen.

Top service en perfecte prijs/kwaliteitsverhouding

Autoreparaties zijn nooit leuk voor onze portemonnee, maar bij Gijs voel je je nooit belazerd!! Snelle service en altijd eerlijk, ga zo door!

Snel, flexibel en goed

Viel me 100% mee - had mijn auto al bijna afgeschreven maar nu loopt de motor beter dan ik ooit sinds ik deze auto heb.

Superservice

Wederom top geholpen

Deskundig, betrouwbaar advies en uitstekende service.

M'n auto wordt jaarlijks naar tevredenheid onderhouden. Gijs van Dam is goed bereikbaar, deskundig, geeft betrouwbaar advies, denkt met je mee en hanteert een nette prijs.

Prima geholpen

Prima geholpen.

Prima service, transparant en klantgericht.

Prima service, transparant en klantgericht.

Perfect en betrouwbaar

Als altijd prima geregeld, goede communicatie. Gemak van de leenauto die je niet eens hoeft af te tanken en goede service!

Uitstekende garage en prima service!

Men levert kwaliteitswerk en daarnaast is de benadering naar de klant uitstekend!

Eerlijk, goed, betaalbaar

Met 3 type auto’s komen we bij Gijs. Alles is zeer duidelijk. Overal een betaalbare oplossing voor. Helemaal top.

Top service

Garage Gijs van Dam is voor ons opzoek gegaan naar een mooie en vooral betrouwbare en veilige gezinsauto. Het is ze goed gelukt! We zijn er super blij mee. Daarnaast zijn we blij met de afhandeling van enkele punten zoals dat ene deukje, de stoel die toch niet helemaal lekker meer zat. Alles werd snel geregeld! Ook de apk keuring van de auto die verkocht moest worden kon snel worden geregeld. Met name Igor heeft hier een grote rol in gespeeld en zijn hem dankbaar.

Attente, betrouwbare en snelle service

Zonder dat ik daar naar gevraagd had bleek dat bij de bandenwissel ook nog even het oliepeil was gecontroleerd en kreeg ik advies over de te gebruiken motorolie.

Goede afspraak heel gewoon

Zeer professioneel bedrijf die de afspraken gewoon goed nakomen. Goed te woord gestaan en geen nonsens verkocht. Top. Dank voor de gode service .

Zeer kundige monteur

Zeer goed geholpen

Super bedrijf goede adviezen en klantgericht

Ik vind de benadering altijd goed en de mening van de vakbekwame mensen heel waardvol. Ze deken altijd met je mee en ook de prijs kwaliteitverhouding is goed.

Heldere communicatie en afspraak is afspraak.

Wordt vooraf overlegd wat er moet gebeuren. Dit wordt ondersteund met goede foto’s. Zaken die voor de APK hersteld moeten worden en zaken die qua APK nog goed zijn maar wel al behoorlijk versleten zijn. Als ik de auto ophaal, krijg ik de vervangen onderdelen te zien en wordt verteld waarom ze “op” waren.

Vlot, positieve klantbenadering, oog voor duurzaamheid

Erg positief, meedenkend en goed advies

Prima service!

Fijne service Betaalbaar Goede communicatie