1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij knoop een gebruikte auto gekocht, een BMW cabriolet. Mooie auto, prijs okay. Bij proefrit bleek meteen dat navigatie systeem niet werkte. Dit was onbekend, dus van te voren niet gecontroleerd voor de auto in de verkoop ging. Ook centrale deurvergrendeling bleek niet goed te functioneren. Wisten ze ook niet. Besproken en zou verholpen worden. Navigatiesysteem dysfunctie bleek ernstiger dan gedacht en werd gereviseerd. Ik moest daar ruim 2 maanden op wachten. Tijdens die maanden bleek het dak niet meer open te gaan. Terug naar knoop, auto door naar BMW dealer. Daar bleek totale kosten (dak en deurvergrendeling) rond de 2000 euro te zijn. Voorstel knoop: zij zouden de btw betalen (die zij als bedrijf NIET hoeven te betalen) ik dan 1700 euro!!!!! Want ik had geen extra bovag garantie genomen. Rechtsbijstand en ANWB gebeld: volgens de wet (conformiteits principe) zijn alle gebreken binnen 6 maanden al aanwezig geweest bij verkoop en moet de verkoper dit verhelpen. Ook zonder garantie! Dakhydrauliek bleek compleet doorgeroest te zijn. Daarbij werden gemakshalve de kosten van de deurvergrendeling ook op mij verhaald terwijl dit anders was afgesproken. Na een aantal zeer vervelende gesprekken begreep knoop ook wel dat zijn voorstel niet deugde en veranderde zijn voorstel in 330 euro voor mij en de rest voor hem. Mee akkoord gegaan om van het gezeur af te zijn en omdat ik graag mijn auto gerepareerd wilde zien. Alles werd dus ( na 3 maanden) gerepareerd en daarna kwam er geen rekening. Dacht dat hij de eer aan zichzelf had gehouden, en vond dat heel netjes. Helaas kwam vorige week toch opeens een herinnering binnen. Zonder de facturen die ik ook zou ontvangen. Na weer onprettige emailwisselingen, uiteindelijk geen duidelijke gespecificeerde factuur gekregen maar wel een incassobureau op de stoep binnen paar dagen na de herinnering! Kortom, ze verkopen occasions die niet goed gecontroleerd worden of, nog erger, die gebreken vertonen die ze wel weten maar niet noemen. Als die gebreken vervolgens duidelijk worden proberen ze de koper in eerste instantie zelf voor de kosten te laten opdraaien. Zeer kwalijk!! Wat een tegenvaller voor een Bovag bedrijf....

2 sterren: slechter dan verwacht

Geen reactie gehad op mijn aanvraag.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de start van dit bedrijf ben ik klant. Ik heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Relatie met de medewerkers is persoonlijk en niet afstandelijk. Op dat punt is de sfeer gelijk gebleven aan die van de dorpsgarage waaruit ze oorspronkelijk zijn ontstaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer nette bedrijf met deskundig personeel. Het aanschaffen van een occasion ging vlekkeloos en de aflevering was een feest. Ook bij garantie werkzaamheden wordt de klant als koning behandeld door de aftersales afdeling. Niets anders dan lof voor Autobedrijf Knoop en de mensen die daar werken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pas een occassion aangeschaft. Werd erg prettig geholpen, open en eerlijke benadering door de verkoper. De auto zelf moet ik nog ophalen, maar ik heb er vertrouwen in dat de auto keurig volgens afspraak en misschien zelfs iets extra wordt opgeleverd. Fijn zaken doen met dit bedrijf :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het bedrijf is zakelijk, correct, deskundig en houdt zich aan gemaakte afspraken. Het is zeker geen stunter of prijsvechter, dat past ook niet bij het image van Mazda.

2 sterren: slechter dan verwacht

Zeer chagrijnige en onbeleefde ontvangst door receptionsite. Bovendien veel te duur. Andere garages zijn minimaal even goed maar voor de helft van de prijs. Bovendien heb je dan niet te maken met deze chagrijnige receptioniste.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via internet in 2005 een gebruikte Mazda gevonden en na een zeer prettige onderhandeling met de verkoper heb ik deze auto toen gekocht. Werd op een open en eerlijke manier benaderd wat mij een gerust en vertrouwd gevoel gaf. Ook na de verkoop is de service prima geweest. Nu in 2012, wederom een gebruikte auto via internet gevonden en gekocht. Ook nu weer was het prettig zaken doen bij de firma Knoop. Ook het meedenken en oplossingen aandragen van de magazijnman en de behulpzaamheid van de monteurs, komt allemaal erg professioneel over. Het is dat ik na verloop van tijd,i.v.m. de afstand, het onderhoud bij mij in Den Haag laat doen, maar mocht ik in de buurt wonen dan zou ik zeker ook het onderhoud bij dit geweldige team laten uitvoeren. Oh ja, ik heb de aankoop al gedaan en ben geen familie, dus heb zelf niets te winnen met een positieve beoordeling van dit bedrijf, dat u het weet!

Zeer goede ervaring!

Kometenweg 7