Wij hebben bij dit bedrijf een 2e hands auto gekocht van een ander merk dan waar ze zelf dealer van zijn.Ik laat mijn auto hier ook onderhouden, omdat ik er goede ervaringen mee heb, beter dan met mijn vroegere originele dealer. Hier wordt de auto uitstekend onderhouden volgens een eerlijke prijs.Je voelt je als klant hier echt thuis.
Sinds begin dit jaar in het tevreden bezit van een Mazda 6. Aflevering en service beurt zijn netjes verzorgd. Onlangs is er ook keurig een onderdeel binnen de garantie van de auto vervangen. Prima garage en service.
Klantvriendelijk & vakmanschap qua onderhoud/reparatie
Mijn vrouw en ik zijn al jaren klant bij autobedrijf Knoop in Maarssen. We zijn altijd bijzonder goed geholpen en ofschoon ik veel zelf onderhoud aan de auto\'s doe zijn mijn vragen over technische details altijd prima beantwoord. Ook het onderhoud dat Autobedrijf Knoop heeft uitgevoerd was altijd van de beste kwaliteit tegen een heel redelijke prijs. De persoonlijke manier waarop wij steeds werden geholpen in combinatie met de betrouwbare service heeft ons altijd aangenaam getroffen. Hartelijk dank daarvoor!
We zijn inmiddels alweer jaren klant bij garage Knoop.En we moeten zeggen dat we meer dan tevreden zijn. De service is altijd zeer naar wens, en ze zijn altijd heel klantvriendelijk. als je op zoek bent naar een betrouwbare garage, dan is garage Knoop de plek waar je zijn moet.
Een goed en professioneel bedrijf waar ik om deze reden plus het vertrouwen in het merk Mazda al jaren klant bent. Het personeel is zeer klantvriendelijk en de aanpak is persoonlijk. Ik word snel geholpen bij vragen en problemen met de auto. Ik kan zonder afspraak binnen lopen voor kleine dingen zoals een lamp vervangen. Door de goede service, de deskundigheid en het overleg bij reparaties met kostenoverzicht waarbij ik het idee heb nooit teveel te betalen heb ik vertrouwen in dit bedrijf.
Prettige mensen, plezierig contact. Al jarenlang altijd deskundig. Zeer betrouwbaar.
Onze Chevrolet Aveo kreeg zijn eerste controle beurt (na 1500 km). Bij de receptie aangegeven dat er links voor een vreemd geluid te horen was bij het wegrijden van de auto. Bij het terug krijgen van de sleutels kreeg ik te horen dat alle rubbers nogmaals ingevet waren en dat het geluid nu verdwenen was. Mocht het toch weer terugkomen of ik dan weer een afspraak wilde maken. Het probleem was inderdaad verholpen en is niet meer teruggekeerd. Deskundig en vakkundig is het probleem verholpen en dat onder het genot van een kop koffie en de krant.
Wat prettig is aan dit bedrijf is dat ze mij bij naam kennen. En ik zie ook altijd vertrouwde gezichten.Ze zijn vriendelijk en betrouwbaar. Ik kom al jaren naar alle tevredenheid bij Knoop. Het is zo prettig en betrouwbaar dat ik blind een 2de hands auto koop! Mijn auto\'s gaan nog niet voor een band ergens anders naar toe. Zo prettig is het bij Knoop!
Vriendelijk ontvangst. Staan direct en deskundig klaar om te luisteren en het probleem te bekijken en bedoordelen. Goed advies, snelle hulp.
Prima bedrijf, vakkundige mensen. Kom hier al jaren, wordt altijd goed en netjes geholpen. Afgelopen zomer wat problemen gehad met roetfilter van mijn auto. De garage waar ik in mijn vakatie ben geweest om euvel te laten verhelpen vond het allemaal maar erg lastig met als gevolgin de vakantie een motor die niet lekker liep. Terug van vakantie direct naar Autobedrijf Knoop gegaan. In de loop van de ochtend werd ik alweer gebeld dat de auto klaar stond. Daarna geen problemen meer gehad
Een warm bedrijf, waar je nog persoonlijk wordt geholpen. en kundig, en je weet bij knoop waar je aan toe bent, een fijn bedrijf met aardig personeel. Wij komen er al jaren.
Al vele jaren klant en heb er al diverse auto gekocht. Ook het onderhoud wordt door Autobedrijf Knoop, naar volle tevredenheid uitgevoerd. De persoonlijke benadering door alle medewerkers en de prettige sfeer maakt dat ik graag zaken met ze doe.
Gratis wintercontrole, volgens afspraak, op tijd, keurig gewerkt, praatje, koffie kortom: prettig
Deskundig, snel, alert, attent en vriendelijk. Zeer servicegerichte vakmensen.
Sinds 1994 ben ik klant bij garage Knoop. Dat is niet voor niets. De service is uitstekend, ook als je ineens onverwacht met brokken staat. Ze komen indien nodig ook snel ter plekke het probleem oplossen. Personeel is vriendelijk en deskundig. Als je even moet wachten is er altijd een bakje koffie in de showroom. Kortom, goed is goed.
Zijn allemaal zeer gastvrij. Zelfs de monteurs vragen of alles wel is met de auto. Ik kom er al jaren en wil dit nog jaren volhouden.
Bij Knoop kun je altijd terecht als er spoed nodig is dan wordt er tijd vrijgemaakt. De receptie en de communicatie met de alle medewerkers is meer dan plezierig te noemen. Adviezen zijn altijd helder en bij onverwachte reparaties wordt altijd eerst contact opgenomen met een reden/advies en een prijsopgave.
Na botte pech vlak na de aanschaf van mijn toen 18-jarige MX-5 heeft de firma een gereviseerde motor in mijn wagen geplaatst met vrijwel hetzelfde aantal kilometers als de oude motor (en dat waren er minder dan 100000). Er is veel werk verricht, de nodige nazorg, en dat alles voor een alleszins redelijke prijs (3300). De wagen is inmiddels de 22 ruim gepasseerd, heeft er 125000km opzitten en komt iedere keer weer volkomen vlekkeloos door de APK, rijdt daarnaast ook nog eens als een zonnetje en biedt ons elke jaar van voorjaar tot diep in de herfst ultiem cabrio-plezier! Alle lof dus voor Knoop!
Anderhalf jaar geleden heb ik een occasion cabriolet gekocht en deze bevalt uitstekend. Vanwege de nette afhandeling ben ik ook voor onderhoud/APK naar de fa. Knoop gegaan en ik wordt altijd keurig behandeld, krijg een auto mee en als er iets aan mankeert krijg ik netjes een telefoontje. Ik kan dan zelf een keuze maken of ik iets wil laten vervangen/repareren en de kosten daarvan krijg ik ook te horen. Als ik eind van de dag uit mijn werk kom kan ik hem ophalen. Ik ben zeker een zeer tevreden klant.
Een autobedrijf waar de klant nog echt centraal staat!