Heel betrouwbaar auto bedrijf,reparaties worden ook echt gemaakt,geen gesjoemel zoals bij vele auto dealers het geval is. Duidelijke nota\'s. Van meerdere bezoekers gehoord bij Knoop auto bedrijf over de goede kwaliteit van reparaties . De betrouwbaarheid van de occasions is ook een grote pre bij dit bedrijf,zeker geen kneusjes met problemen waar men liever niet over praat. Ik heb meerdere oude auto\'s gekocht bij de Firma Knoop in het verleden van heel goed kwaliteit,nog nooit grote kosten gehad ermee,komplimenten hiervoor.
in één woord Toppie
Over het algemeen ben ik wel tevreden over Knoop, behalve de laatste keer! Ik vind de prijs voor t uitlijnen van de banden aan de hoge kant. Men vraagt bijna het dubbele van wat Kwik-Fit bijvoorbeeld vraagt......
Als je binnenkomt wordt je gelijk geholpen en wanneer dat niet echt mogelijk is dan maken ze een afspraak, en duurt het te lang dan mag je even zitten in de lounge. De mensen die daar werken tonen veel respect voor jou als klant, maar ook voor je probleem met je auto. Voor mij als vrouw alleen is het best wel een stap om naar een garage te gaan voor mijn hulpvraag, maar daar doet dit bedrijf totaal niet moeilijk over (ik ben een leek) integendeel. Ik ervaar Autobedrijf Knoop als een solide en vooral een betrouwbaar garage waar echt met jou wordt mee gedacht. En dat vind ik zeer prettig.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Uw bedrijf en met de mensen die daar ook voor zorg dragen en dat al vele jaren lang.
weet wat er gaat gebeuren. Word vriendelijk behandeld. komt er iets overwachts, wordt je gebeld.Hebben een leenauto beschikbaar
Zeer gebruiksviendelijke en klantvriendelijke garage.
Ik heb met dit bedrijf alleen maar positieve ervaringen ondervonden.
vriendelijke en prima service en altijd bereid onmiddellijk te helpen
Mijn ervaringen tot op heden met de de medewerkers van autobedrijf Knoop zou ik willen omschrijven als zeer prettig en aangenaam.Service gericht en toch zakelijk echter zonder het gevoel dat je een nummer bent. Er wordt met je meegedacht. Ik ben tot nu toe erg blij met de geboden service etc.. De reden voor een bezoek aan autobedrijf Knoop zijn divers en kunnen niet alle hieronder worden aangegeven. Daarom vermeld ik deze dan ook hier: aanschaf gebruikte auto, onderhoud en APK, reparatie en schade herstel
Voor een reparatie aan het remsysteem klopte ik zonder afspraak bij dit bedrijf aan. Ik kon dezelfde dag nog komen en kreeg ook nog een leenauto mee. Voordat ze aan de reparatie begonnen werd ik gebeld met een opgaaf van de prijs. De uiteindelijke kosten weken niet veel af van de prijsopgaaf. ik ben heel tevreden over de service die dit bedrijf geeft.
Leuk bedrijf met oog voor de klant. Vanaf de aankoop van onze auto, tot het oplossen van een probleem, oplossingsgericht en servicegericht!. Kortom een bedrijf waar je gerust een auto kunt kopen.
Geen enkele reactie gekregen op mijn aanvraag
je word vriendelijk en correct geholpen bij aanschaf auto en afspraak reparatie`s
Tientallen jaren klant geweest bij autobedrijf Knoop. Dit naar alle tevredenheid. Verleden jaar de derde Mazda aangeschaft! Service uitstekend, deskundig en uiterst vriendelijk personeel. Niet voor niets laat ik te allen tijden mijn reparatie en onderhoudsbeurten bij Autobedrijf Knoop verrichten
Deskundige afhandeling van onderhoudsbeurten en technische problemen. Er is altijd wel een oplossing bij haast reparaties.
zeer klantvriendelijk bedrijf met veel expertise over alle merken. wanneer ik een probleem (7 jaar oude Audi Q7) heb dan kan ik gelijk terecht en wordt geprobeerd het zodanig direct op te lossen dat ik in ieder geval tijdig door kan rijden
Zeer attent en klantvriendelijk. Mee-en vooruitdenkend. Goede service en correcte afhandeling van servicebeurten en reparaties.