Ik heb met dit bedrijf alleen maar positieve ervaringen ondervonden.
vriendelijke en prima service en altijd bereid onmiddellijk te helpen
Mijn ervaringen tot op heden met de de medewerkers van autobedrijf Knoop zou ik willen omschrijven als zeer prettig en aangenaam.Service gericht en toch zakelijk echter zonder het gevoel dat je een nummer bent. Er wordt met je meegedacht. Ik ben tot nu toe erg blij met de geboden service etc.. De reden voor een bezoek aan autobedrijf Knoop zijn divers en kunnen niet alle hieronder worden aangegeven. Daarom vermeld ik deze dan ook hier: aanschaf gebruikte auto, onderhoud en APK, reparatie en schade herstel
Voor een reparatie aan het remsysteem klopte ik zonder afspraak bij dit bedrijf aan. Ik kon dezelfde dag nog komen en kreeg ook nog een leenauto mee. Voordat ze aan de reparatie begonnen werd ik gebeld met een opgaaf van de prijs. De uiteindelijke kosten weken niet veel af van de prijsopgaaf. ik ben heel tevreden over de service die dit bedrijf geeft.
Leuk bedrijf met oog voor de klant. Vanaf de aankoop van onze auto, tot het oplossen van een probleem, oplossingsgericht en servicegericht!. Kortom een bedrijf waar je gerust een auto kunt kopen.
Geen enkele reactie gekregen op mijn aanvraag
je word vriendelijk en correct geholpen bij aanschaf auto en afspraak reparatie`s
Tientallen jaren klant geweest bij autobedrijf Knoop. Dit naar alle tevredenheid. Verleden jaar de derde Mazda aangeschaft! Service uitstekend, deskundig en uiterst vriendelijk personeel. Niet voor niets laat ik te allen tijden mijn reparatie en onderhoudsbeurten bij Autobedrijf Knoop verrichten
Deskundige afhandeling van onderhoudsbeurten en technische problemen. Er is altijd wel een oplossing bij haast reparaties.
zeer klantvriendelijk bedrijf met veel expertise over alle merken. wanneer ik een probleem (7 jaar oude Audi Q7) heb dan kan ik gelijk terecht en wordt geprobeerd het zodanig direct op te lossen dat ik in ieder geval tijdig door kan rijden
Zeer attent en klantvriendelijk. Mee-en vooruitdenkend. Goede service en correcte afhandeling van servicebeurten en reparaties.
Knoop maakt duidelijke afpsraken en houdt zich hier ook aan. de klantvriednelijkheid is uitstekend. En ook op deskundigheid scoort het bedrijf wat mij betreft hoog.
goede service en redelijke prijs. altijd vooraf informatie over reparatie en prijs. ben al paar jaar zeer tevreden.
Hele goede ervaring
Zeer ervaren medewerkers. Gemakkelijk benaderbaar met eventuele problemen en de oplossing daar van. Dit bedrijf geeft het gevoel \"dat je thuiskomt \"aldus mijn vrouw. Het bedrijf is \"niet merk gebonden\" dus we zullen er altijd terugkomen. Gezien mijn leeftijd (74) hoop ik er in de toekomst met mijn rollator terecht te kunnen.
vanaf dat ik mijn Chevrolet Spark kocht en bij autobedrijf Knoop in Maarssen binnenliep kreeg ik het gevoel een warme deken over mijn heen te krijgen. Ik beleefde iets wat ik nooit en te ninner mee gemaakt had bij andere autobedrijvev waar ik een auto gekocht had en dacht van YES hier wordt er na de klant geluisterd,naar het probleem wat er met de auto was en werd je op je gemakvgesteld met een kopje koffie terwijl het probleem aan de auto werd onderzocht. Het terug koppelen van de klacht door de chef van de werkplaats vond ik fijn daar hij alles rustig en duidelijk uitlegde en heel belangrijk ook er de tijd voor nam om duidelijk naar de klant toe te kunnen zijn zodat deze het kon begrijpen. Ook door de verkoop de Heer Timo ben ik uitstekend te woord gestaan en deze heeft zeer bruikbare en goede adviezen gegeven. Verder heb ik nu nog afspraken lopen voor het monteren vaneen fietsendrager en cruisecontrol en is mijn auto dan compleet. Ik heb erg veel plezier van deze auto en weet zeker dat ik dit bedrijf niet zou gaan verlaten bij het kopen van een andere auto straks! Klinkt misschien raar want het hoort overal zo te zijn van; De service die je krijgt voor het kopen vanbeen nieuwe auto hoort net zo goed te zijn nadat de koop gesloten is en er problemen aan de auto ontstaan. Bij Uw bedrijf is het de eerste keer in al die 38 jaar dat ik auto rijdtt ik dit gezegde kan toepassen. Ik kan niet anders zeggen dat ik het echt een top bedrijf vindt. Vrg.. W.J. van Kessel
Autobedrijf Knoop verricht nu al een aantal jaar het onderhoud aan mijn Mazda en doet dit naar grote tevredenheid. De reden voor mijn laatste bezoek betrof een defecte brandstofpomp. Aangezien ik het weekend op vakantie moest, zat ik met een groot probleem. Door de snelle en zeer klantvriendelijke service heeft autobedrijf Knoop de onderdelen voor mij besteld en de reparatie op zeer korte termijn weten in te plannen. Zo kon mijn vakantie zonder problemen doorgaan en was het voor mij mogelijk de top van de Alpe d\'Huez te bereiken met zowel de fiets als met de auto, die weer als vanouds rijd. Buiten dat ervaar ik autobedrijf Knoop als deskundig, klantgericht en vooral vriendelijk. Ik beveel hen van harte aan!
een bedrijf dat service en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan. wij komen al jaren bij dit bedrijf en hebben nog nooit een klacht gehad.
auto bedrijf Knoop is mij al jaren bekend. Hartelijke ontvangst met koffie. Persoonlijk vind ik de prijzen van de occ. MX 5 aan de hoge kant vergeleken bij andere Mazda dealers. Daar krijg ik ook Bavag gar. en dezelfde service.