altijd punctueel en prijsopgave indien nodig, goede communicatie, al jaren vertrouwd.
Al vele jaren kom ik tot volle tevredenheid over de vloer bij Autobedrijf Knoop, zowel bij de verkoop als bij de werkplaats. Vriendelijke en deskundige directie en medewerkers, die goede adviezen geven en waarin ik nog nooit ben teleurgesteld. Ga zo door!
Alles klopt bij dit bedrijf van A tot Z. Aandacht voor de klant en afspraken worden nagekomen, dit in tegenstelling tot een aantal andere bedrijven. Reden voor ons om hier onze auto te kopen.
Ik breng mijn auto al diverse jaren naar Autobedrijf Knoop.Dat komt omdat ik jaren geleden een Mazda heb gehad en deze auto hier in onderhoud had.Ik heb altijd een goed gevoel gehad tijdens de onderhoudsbeurten van mijn auto.Reden temeer om bij dit autobedrijf te blijven.Het blijft tenslotte een vertrouwenskwestie.Het personeel is uiterst vriendelijk en altijd behulpzaam.
super klantvriendelijk, en snel ter zake, met een vleugje humor.
Zeer goede service bij Knoop van Dieren, onze Mazda dealer te Maarssen. Zijn nu circa 7 jaar klant en de service en deskundigheid blijft uitstekend. Een grote schoonmaak voorjaarsactie was naar onze mening niet helemaal naar wens uitgevoerd en direct een telefoontje van de heer Knoop dat het overgedaan zou worden. Ondertussen bij onze jaarlijkse beurt uitgevoerd en de auto was spic en span schoon en gepoetst. Top van onze dealer en een dikke pluim.
Zeer goede ervaringen met garage Knoop - Maarssen. Deskundig en attent personeel.
Mijn Mazda Premacy is uit 1999 en vanaf 2001 in ons bezit en in onderhoud (+ APK) bij Autobedrijf Knoop. Elk jaar krijgt de auto een onderhoudsbeurt bij Knoop en tot op heden rijdt mijn auto nog steeds als een zonnetje. Tot nu toe heb ik weinig kosten aan reparatie gehad.
zeer goed
Vandaag een andere auto gekocht bij Autobedrijf Knoop. Ik werd zeer vriendelijke ontvangen. Na mijn zegje te hebben gedaan naar wat voor auto ik op zoek was en welke prijs klasse. Werd mij een aantal aangeboden die evt aan mijn verwachting konden voldoen. Daar zat er een tussen die mij wel wat leek. Ik kon uiteraard even een proefrit maken, Na de proefrit werd mij een voorstel gedaan (maar niks opgedrongen en daar hou ik van). Het was een scherp voorstel en daarom heb ik de auto ook genomen. Na een paar dagen al kon ik hem ophalen. Hij stond netjes gepoetst en wel klaar . Na wat administratieve handelingen en een lekker bakkie koffie zijn we na de auto gelopen en kreeg ik uitleg. (daar was ook ruim de tijd voor genomen). Nee, ik ben zeer tevreden. Ik heb best wel wat auto\'s al gekocht in mijn leven maar Autobedrijf Knoop is zeker een aanrader.
Veel bedrijven zeggen de klant centraal te stellen. Knoop voegt daden bij de woorden. De medewerkers zijn erg vriendelijk, begripvol en denken met je mee. Ik ben heel blij met de service dat mij recent geboden is toen ik mijn auto wegbracht voor onderhoud en APK. Een dikke pluim!
Goede en snelle service, vriendelijk personeel. Leen auto\'s en fietsen staan voor je klaar.
Bij aanschaf van mijn nieuwe auto werd ik prettig te woord gestaan en kreeg een deskundig advies. Ook na de aankoop,als ik met vragen zat over mijn instellingen van de auto bv: navigatie/air bag etc werd ik wederom keurig geholpen.
Heel betrouwbaar auto bedrijf,reparaties worden ook echt gemaakt,geen gesjoemel zoals bij vele auto dealers het geval is. Duidelijke nota\'s. Van meerdere bezoekers gehoord bij Knoop auto bedrijf over de goede kwaliteit van reparaties . De betrouwbaarheid van de occasions is ook een grote pre bij dit bedrijf,zeker geen kneusjes met problemen waar men liever niet over praat. Ik heb meerdere oude auto\'s gekocht bij de Firma Knoop in het verleden van heel goed kwaliteit,nog nooit grote kosten gehad ermee,komplimenten hiervoor.
in één woord Toppie
Over het algemeen ben ik wel tevreden over Knoop, behalve de laatste keer! Ik vind de prijs voor t uitlijnen van de banden aan de hoge kant. Men vraagt bijna het dubbele van wat Kwik-Fit bijvoorbeeld vraagt......
Als je binnenkomt wordt je gelijk geholpen en wanneer dat niet echt mogelijk is dan maken ze een afspraak, en duurt het te lang dan mag je even zitten in de lounge. De mensen die daar werken tonen veel respect voor jou als klant, maar ook voor je probleem met je auto. Voor mij als vrouw alleen is het best wel een stap om naar een garage te gaan voor mijn hulpvraag, maar daar doet dit bedrijf totaal niet moeilijk over (ik ben een leek) integendeel. Ik ervaar Autobedrijf Knoop als een solide en vooral een betrouwbaar garage waar echt met jou wordt mee gedacht. En dat vind ik zeer prettig.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met Uw bedrijf en met de mensen die daar ook voor zorg dragen en dat al vele jaren lang.
weet wat er gaat gebeuren. Word vriendelijk behandeld. komt er iets overwachts, wordt je gebeld.Hebben een leenauto beschikbaar
Zeer gebruiksviendelijke en klantvriendelijke garage.