4 sterren: goede service, goed behandeld

met m\'n daewoo steeds zeer goed geholpen; laatst weer met m\'n airco, bleek een nieuwe printplaat nodig! pluim op de hoed(wederom perfect opgelost )door Mohammed Aziz!Dit wil ik uitdrukkelijk benoemen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een eerlijk bedrijf,en de reparaties worden naar tevredenheid, uitgevoerd.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanaf de aanschaf tot nu toe, bleef de auto in goede handen. Vakmanschap, correctheid en respect voor eigen beroep.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima service. Vooraf overleg over extra onkosten. Gratis vervangend vervoer. Vriendelijk en deskundig personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na jaren een lease auto te hebben gereden recent weer bij Autobedrijf Knoop Maarssen BV een gebruikte Mazda 6 gekocht. Ik werd goed geadviseerd en men was eerlijk over de staat van de occasions. En dat schept vertrouwen. Het voelde als thuis komen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al ruim 20 jaar ben ik vaste klant bij garage Knoop. Zowel nieuwe als tweedehands auto\'s aangeschaft voor concurerende inruilprijzen. De service is altijd prima, zowel technisch als qua klantvriendelijkheid. Een acuut mankementje wordt tussendoor ter plekke verholpen. De bijna familiaire sfeer die destijds bij het oorspronkelijke bedrijf in Breukelen heerste, is in het mkderne, professionele bedrijf in Maarssen nog altijd aanwezig. Vertrouwen is een kenmerkend begrip voor deze garage.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goede service bij de normale werkzaamheden, maar ook bij problemen wordt er snel naar gekeken. Staan open voor feedback vanuit de klant. Reageren hier adequaat op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De klant wordt herkent. Een vriendelijke en persoonlijke service. Men denkt mee en is assertief. Vaste prijzen per grote of kleine servicebeurt, je weet waar je aan toe bent. Dit bedrijf heeft mijn vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd een vriendelijke ontvangst. Zowel receptie, als monteurs, en verkoop zijn betrokken bij de klant. Reparaties worden vlot en ,voor zover ik als leek kan beoordelen, goed uitgevoerd. Als er al een keer iets aan mankeerti wordt dat snel en vriendelijk opgelost of hersteld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autobedrijf Knoop is zeer klantgericht en altijd eerlijk in hun advies indien reparaties dienen worden te verricht.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldig goede service. Bij een probleem werd ik direct geholpen, goed inzicht in de problemen. Een perfecte garagechef. Verkoopmedewerkers allemaal even vriendelijk en nemen alle tijd voor je. Zeer deskundig personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd een prettig contact, men weet wie je bent en kent je auto. Ook bij een meningsverschil is er altijd een oplossing te vinden. Servicegericht bedrijf, van harte aanbevolen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Knoop is een erg vriendelijk en behulpzaam bedrijf. Je kan er onwijs snel terecht en ik heb nog nooit meegemaakt dat er geen vervangend vervoer voor me beschikbaar was. De leenauto\'s zijn van hoge kwaliteit, evenals de service die verleend wordt. Je wordt gebeld over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten hiervan, daardoor weet je precies waar je aan toe bent, en sta je nooit voor onverwachte kosten. Klein mankementje zoals een motorstoringkje? Je kan altijd zo binnen rijden om de oorzaak te achterhalen en binnen een paar minuten ben je weer weg, zonder dat je portemonnee geroofd is. Voor grotere reparaties betaal je wel, en ja, dit kan elders vast goedkoper, maar hier ben je er wel zeker van dat je kwaliteit krijgt. En is er toch nog wat mis na de reparatie? Dan ben je verzekerd van een goeie oplossing. Knoop is al jaren mijn garage, en hier blijf ik bij :)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij worden door zowel het bedrijf als de medewerkers altijd zeer correct behandeld! Voor ons een reden om Garage Knoop trouw te blijven , als klant. Altijd professionele hulp en advies bij reparaties en koop.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede service en persoonlijke benadering

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het bedrijf is zeer goed bereikbaar, ziet er netjes en zeer verzorgd uit. Er is eigenlijk altijd voldoende parkeerruimte. De receptie is voorkomend en vriendelijk. Als vaste klant zelfs hartelijk te noemen. Er wordt altijd goed geluisterd naar de technische klachten/opmerkingen. Op verzoek krijg ik van te voren een specificatie van de reparatie, met daarbij een duidelijke toelichting. De monteurs zijn zeer ervaren. In geval van spoed krijg ik de grootst mogelijke medewerking. Ik had bijvoorbeeld mijn zijspiegel eraf gereden en daarbij was ook een ruitje gesneuveld. De volgende dag wilde ik wel met de auto naar Duitsland. De onderdelen waren niet op voorraad. Ik heb een leenauto gekregen en de volgende dag kon ik \'s ochtends de auto weer omruilen en ben die middag zonder vertraging weer met een volledig gerepareerde auto naar Duitsland gereden.

Kometenweg 7

3606 BD Maarssen