Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam, Ook goede uitleg wat er aan het voertuig is gedaan Ik rij de nieuwe Mazda 6,bij Knoop gekocht. Top garage,
Ik heb mijn auto, een VW Passat Variant al jarenlang in onderhoud bij Garage Knoop. Door de klantvriendelijkheid en deskundigheid weet deze garage zich van anderen te onderscheiden. Ook voor een onverwachte snelle service staat deze garage altijd klaar. Nooit zijn wij onderweg gestrand op de vele reizen die wij met onze auto maken. Dat geeft een goed gevoel.
vriendelijk, klantgericht, meedenkend de klant is geen nummer
Mijn ervaring met dit bedrijf zijn goed tot zeer goed te noemen. Nemen ook de tijd en denken ook mee.
Zeer goede service en vriendelijk personeel
servicegericht, altijd snel, duidelijke uitleg en denken met je mee
Vriendelijk personeel dat de tijd neemt voor de klant. Redelijke prijzen en bij incidenten wordt je direct geholpen.
Altijd een goede, prettige en niet gehaaste ontvangst bij de receptie. Wordt meteen gezocht naar een snelle oplossing bij een probleem of wens, ook al is dit niet altijd te verwezenlijken.
Ik kan vrijwel altijd komen op het tijdstip dat mij uitkomt. Men is vriendelijk, biedt koffie aan terwijl je wacht. Men is niet opdringerig om je een reparatie of een nieuwe auto aan te smeren. Als er iets gerepareerd moet worden wordt goed uitgelegd waarom en wordt er gevraagd of je het goed vindt. Ook de service wat betreft afspraken in herinnering brengen of dat de tijd van een apk/onderhoud er aankomt
Leuke sympathieke mensen, met persoonlijke aandacht. Waarom naar de dealer als om de hoek met deskundigheid zorg wordt besteed aan je auto. Wij hebben 2 verschillende merken auto\'s maar is voor deze garage, die een ander huismerk heeft, geen probleem. Of het nu voor onderhoud of (lichte) schade is. En dat we als klant de boedelbak gratis mogen gebruiken vinden we helemaal top.
Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en snel en adequaat geholpen. Kortom, helemaal goed!
Ik rijdt sinds een jaat mijn chevrolet trax een auto waar ik zeer gelukkig mee ben gekocht bij autobedrijf knoop in maarsen en ik ben daar geholpen door de henk v.d weert mede door hem was ik snel klaar trouwens alle medewerkers zijn kundig en vriendelijk je kan ook altijd snel terecht voor mij erg belangrijk .
uitsluitend goede ervaringen
Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar
Zeer positief. Enorm klant vriendelijk en goede service. Het wachten is niet vervelend.
In het begin een redelijke service, maar een belabberde garage. Reparaties niet in orde of onjuiste diagnoses die je behoorlijk wat geld kunnen kosten. Onderlinge communicatie binnen het bedrijf ook matig. Grote twijfels bij deskundigheid en tarieven van deze garage.
In het begin een redelijke service, maar een belabberde garage. Reparaties niet in orde, boekjes raken kwijt en erg matige communicatie binnen het bedrijf. Daarbij voor de service die ze verlenen veel te duur.
Ik word altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan (ook als ik iets niet gelijk snap). Ik word altijd snel en goed geholpen.
Ik ben best tevreden met Autobedrijf Knoop: ze levert goede service voor een goede prijs. Ze denken mee als je een probleem hebt en je wordt niet opgezadelt met onnodige reparaties. En ze kennen je persoonlijk waardoor het contact prettig is.
Na 61 jr. autorijden en meer dan 2,5 milj.km, een 20 tal auto\"s, 7 tal merken, tig dealers en garages, durf ik in mijn beleving stellig te stellen dat deze \"KNOOP\" tot de allerbesten behoort. Met een goed management ontstaat ook goed personeel is ook voor mij altijd duidelijk geweest . En... oh zo belangrijk na vandaag moet er morgen ook weer een boterham gegeten worden. Met vr.gr. J.H.G.
Hele goede ervaring en zeer correct personeel die je goed helpen
Ik ben met mijn Chevrolet Aveo bij Knoop langs geweest om te laten kijken naar een aantal zaken onder fabrieksgarantie. Ik was niet tevreden over de service van de dealer waar ik de auto gekocht had, gelukkig kon ik bij Knoop terecht voor een goede second opinion en eerlijk advies.