4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst, niet opdringerig, nemen alle moeite om dingen te doen die je vraagt en komen hun beloftes na. Voldoende voorraad auto\'s zodat een keuze altijd voorhanden is.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn sinds 1983 tevreden klanten, altijd goed geholpen. Het is een bedrijf waar je even langs kan met een vraag en waar je weet dat je een eerlijk antwoord krijgt. Een bedrijf die zijn vaste klanten kent. We zijn met 3 generaties goed vertegenwoordigd. Sins 2 jaar is onze dochter ook klant!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het kopen van een auto is een kwestie van vertrouwen. Wij hadden vanaf het begin een goed gevoel bij dit bedrijf. En we zijn heel blij met onze (bijna) nieuwe Mazda!

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer prettige en pofessionele ontvangst. vriendelijk te word gestaan zonder bla bla en een special dankwoord aan Jesse Blondeel van de verkoopafd. Ben zeer tevreden met mijn 2e hands Fiat en wordt met alle egards behandeld alsof ik een nieuwe Mazda had gekocht. Zeker een plek om naar toe terug te gaan.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tweedehands auto gekocht bij Knoop. Al over de chat op internet positieve en snelle reacties. Gaan kijken, proefgereden en hij mocht ook even op de brug om eronder te neuzen. Gezien de waarde lager dan 4500,00 garantie tot aan de afrit. Gelukkig gekozen voor het rijklaarmaken door de garage: dan verhelpen zij ook eventuele euvels die ze tegenkomen bij het nakijken, en ik had een lekje gezien bij het raam (dakbekleding nat). Het lekje bleek toch nog niet dicht te zijn: terug en opnieuw naar gekeken. Als wat nu gedaan is niet werkte moest er een nieuwe voorruit in. Dus toch nog een keer terug, want de ruit is vervangen; zonder kosten (ook voor de leenauto geen kosten), omdat we dit nu eenmaal hadden afgesproken bij de aankoop. Personeel is allemaal even vriendelijk, deskundig en helpen je graag op weg. De afspraken zijn duidelijk, of worden toegelicht. EN afspraak is afspraak. Daar hou ik van. Ik heb een erg positieve ervaring gehad bij de aankoop van mijn eerste Mazda. Als deze auto later aan vervanging toe is, kom ik hier terug om een andere auto te kopen: gewoon voor de service en de vriendelijkheid (en de goede deal) .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel bedrijf, personeel die goede voorlichting/informatie geeft, open is om de diverse mogelijkheden te bespreken, service gericht, klantvriendelijk. De 2e hands auto die ik gekocht had was 2 dagen over de garantie periode toen de distributieriem brak. Werd toch kostenloos gerepareerd. 100% top!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Persoonlijke aandacht, tijd voor de klant en een uitstekende service

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer te spreken over de professionaliteit en deskundigheid waarop de werknemers van bedrijf Knoop werken. Altijd kan ik terecht voor snelle service als er bijvoorbeeld onverwachts iets kapot is aan mijn auto. Daarbij ben ik goed informatief en heel eerlijk geholpen bij de aanschaf van mijn allereerste auto bij bedrijf Knoop! Tot slot zijn ze attent om hun klanten informatief te helpen bijvoorbeeld door te vertellen dat het belangrijk is om de zoveel tijd je oliepeil en bandenspanning te laten controleren voor de onderhoud van je auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Sinds 2000 klant van Autobedrijf Knoop Breukelen. Goede prettige service, en deskundigheid. Mijn vertrouwen in de medewerkers en de gegeven adviezen (voor reparatie en/of andere technische aangelegenheden) is hoog.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer aangenaam. Zeer hulpvaardig; ze helpen je totdat je tevreden bent.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb daar een uniek Ford fiesta gekocht heel blij mee Goede verkopers en een scherpe prijs Gewoon een top bedrijf die bestaan gelukkig ook nog

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Werkelijk waar geweldig. Ik zocht een auto die ik met vrijwel gesloten beurs mee kon nemen. Autobedrijf Knoop B.V. dacht met mij mee en men heeft mij een bijzonder goede deal gegund. Wat per e-mail beloofd werd is 100% nagekomen, mijn \"nieuwe\" wagen bevalt prima en ik ben gewoon heel blij dat dit soort bedrijven nog bestaan. Fantastisch!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende garage: echt klantvriendelijk en alles gaat volgens afspraak, En het helpt natuurlijk ook dat de Mazda CX-5 een super lekkere auto is.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige klantvriendelijkheid, vlotte afhandeling, kortom: prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zondagnacht voor Kerst een busje tegen mn auto gereden. maandag auto bij Knoop en op de dinsdag week voor oud en nieuw al weer terug - glanzend en zo goed als nieuw. duidelijke uitleg van werkzaamheden etc. TOP

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot heden alleen maar positieve ervaringen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de start in 2009 van mijn relatie met Mazda Knoop heb ik goede ervaringen met het bedrijf. Er wordt met de klant meegedacht en de service is goed.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijke en deskundige mensen. Je doet nooit vergeefs een beroep op ze als je bv. opeens een raar geluid hoort of zoals in mijn geval dat je met 2 lekke banden staat en maar 1 reservewiel hebt. Er hangt een lekkere relaxte sfeer en moet je even wachten dan kun je een kopje koffie pakken. Ik blijf hier zeker terugkomen.

Altijd paraat!

Kometenweg 7