Filters

10

Kort maar krachtig. G E W E L D IG

Als familie. Nee nog beter

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige proefritten kunnen maken

Bedankt Radjen voor je tijd en advies!

 • Aanbevelen? Ja
10

Denkt mee en geeft goed advies

Zeer vriendelijke verkoopleider! Gaf ons goed advies. Kortom zeer tevreden over deze dealer. Groetjes, Carolien van de Seat Mii

 • Aanbevelen? Ja
9

Bij Knoop hou je altijd hoop

Onze ervaring is al mee dan 25 jaar en zijn altijd even vriendelijk en professioneel behandeld. We zouden iedereen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede service van begin tot het eind

Prettig geholpen door Sam. Er word snel contact opgenomen en er word goed overlegd. Alle punten worden netjes nagelopen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Als je bij Knoop binnenloopt, voelt het als thuiskomen.

Iedereen, maar dan ook iedereen bij Knoop geeft je het gevoel meer dan welkom te zijn. Je wordt meteen te woord gestaan, er wordt meteen gevraagd of je iets wilt drinken. Proefrit was goed voorbereidt, verkoopgesprek was heel prettig, kortom een topteam.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Ik ben bij de zakelijke aanschaf van mijn MAZDA CX30 zeer vakkundig en prettig geholpen door Sam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet anders dan een 10 geven.

Ook nu weer uitstekend geholpen door verkoper Radjen Mohes Singh.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ik ben heel erg goed geholpen

Ik was op zoek naar een klein 2e hands autootje. Ik werd goed ontvangen en prettig te woord gestaan. Kreeg prima advies: 1 auto in de showroom en 1 van de site werden aan mij voorgelegd. Ik kon rustig nadenken over de opties; geen enkele druk. Toen ik vroeg of de auto thuis afgeleverd kon worden, was dit geen enkel probleem. Kortom ik ben heel erg tevreden over de auto, de service en de prijs. Dank je wel, ook namens mijn dochter, Rajen Mohes Singh.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mooie ervaring

Een nieuwe auto kopen is niet niks op ons eerste bezoek gesproken met Radjen en een proef rit gemaakt Na een bedenktijd gingen wij weer terug naar knoop Maarssen Weer geholpen door Radjen en tenslotte tot een koop gekomen Radjen is een zeer vriendelijke man met verstand van zaken. Het is niet onze eerste Mazda dus kennen het bedrijf. We krijgen zeker geen spijt van deze aankoop . Dank je wel voor de begeleiding Radjen. Jaap en Adrie Spithoven?

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer Prettig!!

Mijn ervaring bij de Mazda dealer in maarssen met Radjen Mohes Singh was zeer prettig! Een plezierige, prettige, fijne en deskundig persoon. Ik zal hem zeker aanbevelen binnen mijn netwerk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top garage bedrijf en top verkopers!

Een auto aanschaffen is voor mij altijd en groot ding en daardoor erg spannend. Bang om de verkeerde keuze te maken of verkeerd voorgelicht te worden. Gelukkig was Radjen Mohes Singh de verkoper die mij heel prettig, open en vakkundig heeft begeleid tijdens het verkooptraject. Grote verdienste van hem is dat hij wil dat de klant tevreden is en het gevoel goed is. Hij zorgde voor een ontspannen sfeer, oefende geen druk uit en je kon de auto van binnen tot buiten bekijken. Hij nam de tijd om alle vragen door te nemen, en was bereid alles goed uit te zoeken. Ik ga met een goed gevoel en alle vertrouwen mijn nieuwe Mazda 2 ophalen ....

 • Aanbevelen? Ja
10

Tevreden over het contact en de deal!

Radjen Mohes Singh geeft het goede gevoel, is transparant en duidelijk! En ik heb het gevraagde vertrouwen gekregen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vlot en fijn geholpen

Communicatie verliep meer dan prima bij aanschaf van mijn mazda 3. Meer dan tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettige klantgerichte en meedenkende benadering

Ik heb voor de tweede keer een Mazda gekocht en daarvoor een Mazda verkocht. In alle drie de gevallen heb ik dat gedaan bij Sam Mohamoud Ali (Autobedrijf Knoop Maarssen). Natuurlijk ben ik teruggekomen omdat Mazda goede en mooie auto's maakt. Maar zeker ook om dat het prettig zaken doen is met Sam: Klantgericht, meedenkend, fair en prettige gesprekken, zonder druk uit te oefenen. Vriendelijke groet, René Collé

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer enthousiast over Mazda Knoop!

Ik ben enthousiast over zaken doen met Mazda Knoop en Sam Mohamoud Ali. Van offerte tot en met aflevering alles verloopt plezierig en uiterst professioneel. Vragen worden snel beantwoord of het nu via e-mail, what’s app of telefoon gaat. Knoop bestaat uit een klein team met verstand van auto’s en een groot hart voor autorijden en het merk Mazda. Je merkt aan alles dat het een gezond familiebedrijf is waar relaties centraal staan. Of het nu het bezoek aan de showroom is, de proefrit, de onderhandelingen over de inruil en advies over de zakelijke financiering, met Sam verloopt alles soepel en plezierig. Ik rij straks met plezier vanuit Rotterdam naar KNOOP om hen in de toekomst ook het onderhoud te laten uitvoeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima deal bij een prima dealer

Het feit dat wij al jaren een tevreden klant zijn bij Knoop heeft bij de aankoop de doorslag gegeven. Daarbij uitermate prettig geholpen door Radjen. Resultaat uitstekende deal: onze huidige CX5 ingeruild voor een nieuwe! En een glas wijn om de deal te beklinken! Kortom, we blijven nog jaren klant bij Knoop: goede service niet alleen in de werkplaats, maar ook bij het verkoopteam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima op weg geholpen en tot een goede keuze gekomen.

Waren nog nooit bij firma Knoop geweest. Wilde ons oriënteren op een nieuwe dan wel gebruikte Mazda 30, 5 of 6. Zijn zodanig goed geholpen door Radjen Singh dat van oriënteren het naar kopen heeft geleid. Verdere afhandeling ging van een leien dakje. Wachten nu op de aflevering.

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig behandeld en zitten er boven op

Keurig door Radjen te woord gestaan en alles geregeld. Positief en maakt zijn beloftes waar.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eerlijk, vriendelijk en flexibel

Samen met mijn compagnon op zoek naar twee auto's zijn we bijzonder goed geholpen door Sam Mohamoud Ali. Geheel vrijblijvend en zonder het idee dat we iets opgedrongen kregen hebben we van allerlei auto's mogen proeven, bevragen en rijden. Sam voorzag ons snel en duidelijk van antwoord en advies. Fijn om met deze service een goede keus te kunnen maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Een vriendelijk behandeling. Gezellige behandeling. ZEER GOEDE DAEL. De verkoper super toffe gast . Ik raad zeker andere mensen aan om naar knoops auto bedrijf te gaan kijken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een feestje

Dit was ons eerste contact met Autobedrijf Knoop te Maarssen. Nadat we heel vriendelijke en prettig zijn ontvangen door Radjen Mohes Singh, kregen we de sleutels om een proefrit te maken. Onze eerste indruk van zowel de Mazda CX-3 als Autobedrijf Knoop was zeer positief en zijn de volgende dag teruggegaan met onze eventueel in te ruilen auto. Weer hadden we een heel fijn contact met Radjen, die alle tijd voor ons nam. Niet opdringerig, rustig met ons meedenken en bovenal eerlijk en deskundig advies. Na een gezellige babbel, de nodige humor en een aantrekkelijk voorstel voor inruil van onze auto, zijn wij nu de trotse bezitters van een mooie Mazda CX-3. Vanaf het allereerste moment tot en met de aflevering van de auto was voor ons een hele bijzondere ervaring. Wij willen deze dealer en verkoper van harte bij u aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kordaat en vriendelijk

Na een afspraak gemaakt te hebben via mail met de heer Radjen Mohes Singh voor een proefrit met een MX-5, heb ik vandaag kennis met hem gemaakt. Na een vriendelijk ontvangst en een kop koffie een proefrit gemaakt en kort daarna de auto gekocht. De benadering en afhandeling heb ik als uitermate plezierig ervaren. Meneer Radjen Mohes Singh is een recht door zee no nonsens verkoper met een goed gevoel van de hedendaagse auto markt. Het was plezierig zaken met hem te doen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig behulpzaam klantgericht

Vanaf het moment van ontvangst zijn wij vakkundig, geduldig en klantvriendelijk geholpen door Sam. Op basis van goede advies en plezierige onderhandelingen hebben wij onze auto ingeruild voor een prachtige Mazda CX-3. Bedankt Sam voor jouw deskundige begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prettig geholpen bij de aanschaf van onze auto

We zijn uitstekend geholpen door uw verkoper Radjan Mohes Singh bij de aanschaf van onze auto. We wisten precies wat we wilden en dat begreep uw verkoper uitstekend. Plain en simpel. We waren het echt in enkele minuten eens over de aanschaf van de auto en over de waarde van de door ons in te ruilen auto. Ook administratief werd de aankoop en het moment van levering snel en accuraat afgehandeld. Ook de bijbehorende uitleg was voor ons duidelijk.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd