Filters

10

Prettig, eerlijk en snel

Inmiddels al weer minn 3e mazda cx5 en mijn tweede auto die ik bij Autobedrijf Knoop heb gekocht. Dat zegt eigenlijk wel genoeg. Afspraak is afspraak, ze staan altijd klaar als er wat mocht zijn en de prijzen zijn prima. Een familiebedrijf dat ik rustig durf aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Recht door zee

Door omstandigheden moest ik mijn Mazda CX-5 verkopen. Niet makkelijk maar met de eerlijke hulp en rekening houden met alle emoties werd ik uiterst vriendelijk geholpen door Radjen Mohes Singh. Hij maakte gelijk een goede offerte voor mijn Mazda CX-5, luisterde en adviseerde mij uitstekend! Ben nu in bezit van een Mazda 2. Ook de mensen van de werkplaats zijn altijd vriendelijk en uiterst bekwaam! Daar kunnen ander (Mazda) dealers een voorbeeld aan nemen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Een zeer vriendelijk en betrokken bedrijf

Wij zijn op 5 mei langs geweest voor een proef rit in een Mazda CX3. Dit ging heel soepel we konden de auto zo meenemen. Ook werd ons nog een leuk rondje geadviseerd. Wij hadden een leuk gesprek met Sam en de offerte was snel geregeld. Als is heel snel gegaan en op vrijdag 15 mei konden wij onze nieuwe auto al ophalen. Het was een leuke ervaring en we zijn zeer blij met de nieuwe auto. Vrijdag nog even terug om nog een aanpassing te halen. Dit is allemaal erg prettig verlopen. Onze complimenten aan auto bedrijf Knoop en aan Sam.

 • Aanbevelen? Ja
9

Enorme service

Ben heel prettig geholpen. Uitstekende en persoonlijke service. Heb nu een prachtige Mazda 2 via Knoop in private lease. Knoop neemt je met zo’n private lease alle zorg uit handen. Heerlijk!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn geholpen!

Vanaf het eerste moment ben ik fantastisch geholpen door een betrokken medewerker die ook mijn familie waaronder kleine kinderen meenam in zijn verhaal. Na de koop netjes contact en een feestje bij de aflevering! Bedankt

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed bedrijf op een mooie locatie

Ik heb contact gehad met de verkoper, Dhr. Singh, over een gebruikte Mazda. Ik werd zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen. In tegenstelling tot andere bedrijven kreeg ik een proefrit, offerte en goede inruilprijs snel aangeboden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij zijn prima geholpen bij Mazda Knoop bij de oriëntatie naar een nieuwe occasion.

De heer Radjen Mohes Singh heeft ons zeer vriendelijk te woord gestaan toen we belden om een proefrit te maken met een 2015 Mazda CX-5 die we op AutoTrack hadden gevonden. Op zijn advies hebben we de volgende dag meteen een rit kunnen maken in een andere CX-5 die nog beter paste bij onze eisen. Na vriendelijk en prettig ontvangen te zijn hebben we een goede proefrit gemaakt waar we alle tijd voor mochten nemen. Na terugkomst heeft Radjen Mohes Singh ons een aantrekkelijk voorstel gedaan voor inruil van onze Volvo en hebben we ook nog samen naar wat andere opties gekeken. Uiteindelijk is de koop niet doorgegaan omdat we elders een nog perfecter bij onze eisen passende CX-5 vonden, maar dat neemt niet weg dat we heel goed geholpen zijn bij Knoop.

 • Aanbevelen? Ja
10

Doen wat zij beloven.

Dit was mijn 1ste contact met autobedrijf Knoop. Verliep vlot, heldere bevestiging van schriftelijk afspraken en als het even tegen zit doen zij zelfs meer dan wat is overeen gekomen. Top!

 • Aanbevelen? Nee
10

Super klantvriendelijk en snelle service

Twee jaar geleden heb ik hier een nieuwe Mazda 2 aangeschaft. In verband met de goede ervaringen met dit bedrijf heb ik besloten ook mijn auto hier ter verkoop aan te bieden. Via de site heb ik gemakkelijk een inruilvoorstel aangevraagd. Binnen een uur werd ik al gebeld door Radjen. We hebben gelijk afgesproken dat ik direct langs kon komen om de auto te beoordelen. Eenmaal aangekomen werd ik door Radjen gastvrij ontvangen en werd mij een kop koffie of thee aangeboden. Direct zijn we een prijs overeen gekomen. Omdat ik de auto nog nodig had, mocht zelf beslissen wanneer ik de auto kwam afleveren. De week erna heb ik bij Joery mijn auto ingeleverd. Net zo gastvrij en klantvriedelijk als bij Radjen werd ik ontvangen. Het geld werd direct op mijn bank overgeschreven en alles werd direct afgehandeld. Ik heb mij altijd zeer welkom gevoeld bij autobedrijf Knoop. Er werken super vriendelijke mensen die geen nep verkooppraatje houden om je allemaal onnodige dingen aan te smeren, ze denken echt met je mee. Ze maken altijd ruim de tijd voor je en ze handelen altijd snel. Mocht ik ooit weer een auto nodig hebben dan zal ik hier zeker terugkeren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en altijd klaarstaan. Zeer vriendelijk!!

Wat betreft de onduidelijkheid over de leenauto is dat ik de laatste keer een rekening hiervan kreeg terwijl ik daarvoor drie keer gratis een auto kon meenemen. Tevens was er aftanken berekend en ook dat had ik al gedaan op de terugweg! Ik heb hierover contact gehad met Arnold van Maarseveen en die heeft keurig gecrediteerd! Waar het mij nu om gaat is dat Arnold zei dat leenauto,s nooit gratis zijn. Het staat op jullie site dat dat wel gedaan wordt. Heb nog uitgelegd dat ik de oude Demio daar voor meenam maar ook dat klopte niet. Dus geen gratis leenauto meer. Dit bedoelde ik met onduidelijkheid! Verder zoals boven beschreven erg tevreden!! Met vriendelijke groet, Paul de Boer .

 • Aanbevelen? Ja
10

Geen koop, wel goede ervaring!

Ondank dat de koop niet doorging, was de ervaring bij Autobedrijf Knoops heel prettig. Je gunt Radjen de deal, dat is knap! Veel succes met jullie bedrijf, en wie weet... tot ziens in de toekomst.

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijk, snel en open - zeker aan te bevelen!

Afgelopen week een MX-5 uit 2006 gekocht bij Knoop in Maarssen. We hebben het proces en de aanpak van Radjen en zijn collega's als zeer prettig ervaren en raden Knoop zeker aan. Wat er voor ons uit sprong: - Persoonlijke aanpak, met veel tijd (en geduld) om al onze vragen te beantwoorden - Goede, heldere en snelle communicatie. Zowel tijdens ons bezoek, als vooraf in orientatie via de chat, per telefoon en per mail - Openheid rondom historie van de auto, mogelijkheid tot doen van aankoopkeuring en aandachtspunten voor de toekomst - Snelheid van het hele proces, van proefrit via aankoopkeuring en klaar maken voor aflevering in 1 week - Flexibiliteit voor het maken van afspraken en oplevering - 'Gratis' tips over de MX-5 club en mooie routes in de omgeving

 • Aanbevelen? Ja
10

Zorgheldenauto gesponsord door de echte helden!

Wat een fantastische actie dat Autobedrijf Knoop mee doet aan het uitlenen van auto’s voor verpleegkundigen welke tijdens deze corona crisis anders onveilig of met veel moeite van en naar het werk moeten komen. Ze hebben een onwijs fijne auto ter beschikking gesteld en dat voor drie maanden lang. Nu kan ik droog, met comfort en uitgerust van en naar mijn werk toe in deze hectische periode. En niet alleen dat, zo mag ik op mijn vrije dagen ook nog eens extra genieten van een toffe cabrio. Zonder pardon en met heel veel liefde heeft Joery Knoop dit tot in de puntjes geregeld. Dat zijn pas de echte helden! Mannen, super bedankt. Voor jullie een kleine moeite, voor mij intens groot gebaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Voortreffelijk.

Bij toeval in aanraking gekomen met Autobedrijf Knoop Maarssen. Tijdens mijn zoektocht naar een andere auto vond ik een aantrekkelijke auto op internet er was een mogelijkheid om de waarde van de inruil auto te bepalen om een globale indruk van de totale kosten te krijgen. Dit lukte me als pensionada echter niet en ik besloot het bedrijf maar te bellen. Zo gezegt zo gedaan en ik werd doorverbonden met Radjen. Een door de telefoon uiterst vriendelijk persoon die voorstelde mij een linkje te sturen waarop ik de gegevens van mijn huidige auto en wat foto’s te plaatsen en de afspraak dat hij me na ontvangst daarvan zou terug bellen. En inderdaad is hij deze beloften nagekomen en hebben we een vruchtbaar gesprek gehad en afgesproken dat ik twee dagen later met mijn vrouw het bedrijf zou bezoeken en een proefrit zou maken in de auto die ik op het oog had. Donderdag 7 mei waren we op de afgesproken tijd aanwezig en stond de auto keurig klaar met achter het raam een leuke begroeting. Radjen zagen we uiteraard voor het eerst en maakte op ons een vrolijke spontane vriendelijke niet opdringerige indruk. Aangezien we in de buurt van Maarssen niet bekend zijn adviseerde hij ons een route via de grote weg en binnendoor bij Breukelen langs de vecht. Een rit die ons uitstekend is bevallen en we een goede indruk konden krijgen van een tweedehands auto die meer dan €30.000 moest kosten. Radjen realiseerde zich terdege dat het niet om een pakje boter ging en zo hebben we al de voors en tegens rustig tegen elkaar afgewogen en zijn we met zijn drietjes tot de conclusie gekomen dat dit de geschikte wagen voor ons was. Zonder enige druk van Radjes hebben we in een leuk ontspannen gesprek de deal rondgemaakt. We zijn blij met de aankoop en met Radjen waarmee we gelijk een warme klik hadden. We raden de directie Firma Knoop aan om zuinig op Radjen te zijn. Conclusie Radjen is een spontane eerlijke openhartige verkoper waar het zeer prettig mee te onderhandelen is.

 • Aanbevelen? Ja
10

Dit is dus exact wat je wilt als klant!

Na een eerdere occasion aanschaf bij dit bedrijf in Maarssen, een jaar of 3/4 geleden, ben ik hun goede service niet vergeten, en besloot voor een occasion opnieuw naar Knoop te gaan. Na online gekeken te hebben wat er was, via de chat (reuze handig) wat vragen gesteld die snel en prettig werden beantwoord door Radjen. We maakten een afspraak voor vandaag om te komen kijken naar de besproken occasions. Afspraken over een mailtje werden keurig nagekomen en zelfs nog achteraan gebeld. Vandaag ben ik prettig ontvangen, conform de richtlijnen ivm Covid-19 overigens. Ik kon alle vragen stellen die ik wilde, de showroom werd leeggehaald zodat ik een proefrit kon maken met de auto, hij mocht even op de brug... Er werd eerlijk gezegd wat er eventueel wat minder was aan een auto, en er werd zeker niet geprobeerd om je het duurste van het duurste te laten kopen, maar gekeken naar wat bij je wensen past. Ik kreeg een eerlijke prijs terug voor de inruilauto. Ook de koffie ontbrak niet. Dit is dus exact wat je wilt als klant! Ik werd rustig en vriendelijk geholpen. Klantvriendelijkheid staat bijzonder hoog in het vaandel bij Knoop en bij Radjen en hij deed zijn best om me op mijn verzoek te blijven tutoyeren :) Ik kreeg de nodige keuzes voorgeschoteld en duidelijk uitgelegd mbt tot de koop, waar ik na de proefrit graag toe overging. Mede dankzij mijn eerdere ervaring weet ik ook dat als er wat mis zou zijn, ik ook dan met dezelfde vriendelijkheid (desnoods tot vervelends toe) geholpen zal blijven worden. Ik ben blij dat ik hier weer naar toe ben gegaan en weet zeker dat ik veel plezier ga hebben met de nieuwe auto, dankzij het advies van Radjen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Recent mijn Mazda cx5 ingeruild voor een nieuwe Mazda cx3. We hebben jaren met plezier de cx5 gereden, maar hadden de grote van de Mazda cx5 niet meer nodig. Bij Knoop in Maarssen een goed inruil voorstel gekregen. We werden vanaf het begin af aan goed en vriendelijk te woord gestaan door Radjen en er werd de tijd voor ons genomen. Afhandeling verliep ook vlot en goed. Al met al goede ervaringen met het klantcontact.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede indruk

Bij binnenkomst zeer gastvrij ontvangen door verkoper Radjen Mohes Singh de eerste goede indruk was dus al binnen, De deal was daarom snel gesloten,met een leuke babbel en een gezonde dosis humor zijn wij dus een nieuwe Mazda mx5 rijker dankzij Radjen. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met onze nieuwe auto en kan u deze dealer en verkoper van harte aanbevelen. Met vriendelijke groet Denis en Ingrid

 • Aanbevelen? Ja
9

Plezierige, klantgerichte service, deskundig en transparant

Hoewel ik midden in de Corona pandemie, alleen langs kwam om te vragen of er verkoopgesprekken mogelijk waren, werd ik vriendelijk gelijk uitgenodigd tot een gesprek om mijn wensen te inventariseren. Ik werd gekoppeld aan Radjen die in een plezierig gesprek - haast achteloos - mijn wensen inventariseerde. Zonder wat voor verplichting dan ook werden een aantal mogelijke auto's aangeboden. Toen er een geschikte kandidaat tussen zat wilde Radjen ook wel even naar onze bestaande auto kijken en daar een bod op doen. Bij de tweede afspraak werden mijn vrouw en ik opnieuw vrolijk begroet met de stellige opdracht eerst eens flink met de auto te gaan rijden voor we verder gingen praten. Toen we terugkwamen zijn, opnieuw in ontspannen sfeer, alle afspraken keurig op papier gezet.

 • Aanbevelen? Ja
8

prettige manier van gebruikte auto kopenen

Vriendelijk ontvangen door Radjan Singh. Wij kwamen om een auto te bekijken. en een proefrit te maken. Alle tijd zonder enige druk. Op vragen een deskundig antwoord van Radjan gekregen. Afspraak gemaakt over een aantal zaken die nog gedaan zouden worden. Na een paar weken nog eens wezen kijken.Alles was volgens afspraak uitgevoerd dat geeft vertrouwen.Men maakte er een feestje van. .Een zakelijke en prettige manier van auto kopen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn tevredenheid is al vanaf +/- 1980, toen nog Heeremans

Gewoon zoals ik het altijd zegt , klantvriendelijk,betrouwbaar en goede service .

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer goede service

wordt vriendelijk ontvangen, er is goede uitleg wat een servicebeurt inhoud. meestal is de auto sneller klaar dan was afgesproken. auto wordt netjes behandeld door de monteurs.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke, behulpzame medewerkers en niets is teveel.

De medewerkers hebben altijd een vriendelijk woord en zijn in de klant geïnteresseerd. Gevraagde werkzaamheden worden altijd correct en op tijd uitgevoerd en zelfs iets meer dan dat. Garage Knoop geeft een positieve uitstraling en dat geldt ook voor de auto's die in de showroom staan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrouwbare garage

In de meer dan 40 jaar dat ik klant ben heb ik autobedrijf Knoop ervaren als een betrouwbaar bedrijf met een persoonlijke benadering. Ik heb al die jaren zonder problemen Mazda gereden, deels omdat het een uitstekende auto is en deels door het goede en regelmatige onderhoud.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, vakbekwaam!

Ik ben sinds vorig jaar juli klant bij Mazda Knoop in Maarssenbroek en elke keer dat ik er was, ben ik zeer goed geholpen. Alle medewerkers zijn erg vriendelijk, vakbekwaam en servicegericht. Ik voel mij daar erg thuis. Al mijn vragen/opmerkingen worden serieus genomen. En als er iets aan de hand is met de auto, wordt dat netjes en snel opgelost. Kortom, top bedrijf, top merk, top mensen, top service, top AUTO!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vriendelijk ontvangst😁

Via Facebook zag ik een advertentie voor medewerkers die in de zorg werken. Ik heb hier op gereageerd en een afspraak gemaakt voor een gratis APK. De ontvangst bij de balie was verfrissend. Een vriendelijke lach en een gezellig babbeltje. Na netjes een sms te hebben ontvangen, kon ik mijn auto weer ophalen. Weer een vriendelijk ontvangst en na een korte uitleg over de APK weer een gezellig gesprek. Bij thuiskomst zag ik dat bij de papieren een kaart van het bedrijf zat. Op de achterkant een hele lieve boodschap. Als ik dit bedrijf zou aanraden bij mijn vrienden, kennissen en familie komt dat door Daphne. Een vrouw die echt het visitekaartje van het bedrijf is.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd