8

Prettig en vriendelijk

No nonsense netjes vriendelijk snel schakelen Gr aan Hans van Diane en Rita van cosmo

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, vertrouwd en niet opdringerig

Prettige ontvangst door klantvriendelijk personeel. Adviseur/verkoper Sam nam uitgebreid de tijd om een en ander toe te lichten over de historie van de auto die ik op het oog had. De sfeer was prettig, waardoor de aankoop ook soepel verliep. Ook zijn ze bij dit autobedrijf totaal niet opdringerig. Samengevat een fijn adres voor het aankopen van een auto.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer aangename benadering van klanten.

Op een ontspannen manier, correct zaken doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastic customer service beyond expecations!

Being new in the Netherlands I still find living here a bit difficult. On Monday morning on my way to work my car broke and I had a huge problem. I called a few garages around the area but once I called Autobedrijf Knoop they welcomed me to come straight away. Arriving I was greeted by Corina Reijnders who was very patient and helpful to me. I was helped to relax with a seat and coffee. Then Radjen Mohes Singh came to let me know that the car was not safe to drive anymore and would cost more than the car is worth to fix. I felt very relaxed to hear that I could borrow the company car for a day at a great deal to drive to work the next day and organise another plan. I was also welcomed to buy a car from the garage. Looking at the website we did not find anything within our budget. Returning the borrowed car the next day back to the garage I informed Radjen that we did not find anything that we could afford and was very relieved that he understood and did not push me too much into spending money there. Radjen let us know that we could sell our old car to them for a good price to take it off our hands. We let him know we would think about it. After a couple days we found a car somewhere else. I went to the garage today to sell our old car and met again with Radjen who helped beyond expectations! I would like to thank Corina and especially Radjen for their great customer service and help! I was very overwhelmed with the kindness and Radjen has been a very soothing and helpful hand during this stressful period. Everything was made very easy for me and I have grown in confidence since I was able to handle this car situation on my own. Thank you very much! I will highly recommend the Autobedrijf Knoop to others!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne zaak, goede service

Mazda 3 gekocht bij Radjen. Aardige verkoper, niet opdringerig of pusherig. Alle gelegenheid gekregen om te proefrijden en alles te bekijken. Aankoopproces tot nu toe een goede ervaring. Nu de levering nog... Eén minpuntje, de showroom is wat donker en daarom wat lastig de kleuren te bepalen. Maar je kan overal om vragen, antwoord is meestal 'ja'.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede vriendelijke verkoper die weet wat hij uiteindelijk wilt.

Behalve de uiteindelijke prijs ben ik blij met me aankoop bij Knoop. Radj is een leuke spontane verkoper met een goede babbel. De service is prima ook de aflevering met Joey was goed en klantvriendelijk! Ik heb qua de service niets te klagen. Ik moet het toch zeggen dat ik me niet fijn voel bij dat onderhoudspakket die je soort van wordt opgedrongen dat is t enige nadeel die ik moet laten noteren. Ik voel met op dat punt toch niet fijn om het netjes te zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig geholpen

Zakendoen met Radjen was zeer prettig en op een ontspannen manier. Heb er een goed gevoel aan overgehouden.

 • Aanbevelen? Ja
9

snel en behulpzaam

Vandaag bij Mazda Knoop geweest om mijn auto te verkopen bij Radjen. Alles snel en goed geregeld, binnen 4 uur was alles rond. Over twee weken kunnen we onze nieuwe Mazda bij hen ophalen. Ook hierbij goed geholpen. Zeer tevreden over communicatie en service! Kan niet beter. Aan te bevelen indien je een andere auto zoekt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Met aandacht voor de klant een goede keuze kunnen maken

Radjen Singh heeft ons op een open en eerlijke manier geholpen bij de aanschaf van de CX-5 (Occassion). Gesprek en service voelde goed, waardoor wij met vertouwen tot de koop zijn overgegaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed van de tongriem gesneden man !

Radjen is een prettige, vriendelijke en duidelijk pratende verkoper. Geeft goede en duidelijke uitleg over de eventueel aan te schaffen auto. Voor en na delen van een bepaald type en eventuele extra's die extra geleverd kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en uitermate klantvriendelijk

Zowel bij de inruil en aanschaf van een nieuwe auto, uitermate klantvriendelijk personeel en ook deskundig. En mbt tot onderhoud etc, eenzelfde ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer klantvriendelijk. Je staat als klant centraal.

Op een zeer drukke zaterdagmiddag zijn wij, zonder afspraak bij Knoop naar binnen gelopen om een van de auto’s die wij op het oog hadden te gaan bekijken. Radjen was de verkoper die ons te woord stond. Wat een verademing. Radjen is absoluut geen doorsnee verkoper , een warm mens, die zakelijkheid en empathie op een zeer goede wijze in ons gesprek wist te verenigen. De auto werd, ondanks het feit dat deze op deze drukke zaterdag ingebouwd stond, klaargezet voor een proefrit. Terwijl Radjen ook nog andere klanten te woord stond, gaf hij ons de informatie en aandacht die nodig is bij de aankoop van een auto. Zijn professionaliteit en persoonlijk inlevingsvermogen heeft hij in de vervolggesprekken gecontinueerd met als resultaat dat wij – en wij hebben ook bij andere merken gekeken – nu in onze eerste Mazda rondrijden. Joke en Ronald

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Via autotrack een occasion bij autobedrijf knoop gezien. Contact om afspraak te maken verliep vlot. Hele goede service! Had echt het gevoel dat Radjen zijn best deed om mij met een goed gevoel over de auto weg te kunnen laten gaan. Aangezien ik op het moment geen auto had werd er geregeld dat ik hem de volgende dag meteen mee kon nemen en later langs kon laten brengen om de afgesproken reparaties nog uit te laten voeren met gebruik van leenauto. Werd na aankoop zelfs nog gebeld met de mededeling dat ze nog wat hadden gezien aan de auto waar ik zelf niet op gelet had met het bericht dat dit ook nog gerepareerd zou worden. Kortom, superfijne service. Zou dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen

Een prima proefrit in 2 heel verschillende auto's op zaterdagochtend met mijn kinderen gemaakt. Daarna een prettig gesprek met Radjen over de keuze gehad. Hij luisterde goed en kon mij tegemoetkomen door een leenauto aan te bieden tot de auto gereed was. Ik kon er ook nog een nachtje over slapen en op maandag beslissen. Toen wilde ik nog een test doen op de drempels in mijn wijk. Dat kon en die slaagde, waarna ik nog extra garantie afsprak en de koop was voor elkaar!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!!

Mijn ervaring met Radjen Mohes Singh was uitstekend: Radjen denkt mee, adviseert, is geenszins opdringerig en is een warme persoonlijkheid. Ondanks dat ik uiteindelijk besloten heb om nu geen nieuwe occasion aan te schaffen, bleef hij buitengewoon vriendelijk en beleefd. Aan de verkoper heeft het zeker niet gelegen!

 • Aanbevelen? Ja
8

Toppie

Vriendelijk. Professioneel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Wederom een Mazda

Sinds 1990 achterelkaar Mazda's gereden en altijd via Knoop. In eerste instantie in Breukelen en tegenwoordig in Maarssen. Altijd goede service en afspraak is afspraak. Na een leuke en faire onderhandeling met Radjen over de inruilwaarde van mijn huidige auto rij ik in 2020 in de nieuwe Mazda CX30. Zal vast nog meer Mazda's volgen.......

 • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt hier goed naar klant geluisterd

Een nieuwe dealer voor mij persoonlijk maar in een jaar van wat ongemakken met de auto toch alles telkens in goede samenspraak weer opgelost en nu een echte tevreden klant van Mazda als merk en van garage Knoop Maarssen als mijn dealer. Ga er vanuit dat dit ook zo blijft... toch?!

 • Aanbevelen? Ja
10

Onderhoudsbeurt Mazda 6 uitgevoerd met oog voor details

De punten bij de onderhoudsbeurt waarvoor je vooraf extra aandacht vraagt krijgen alle aandacht. Bij het op halen van je auto krijg je desgewenst ook nog een duidelijke uitleg van de monteur die de werkzaamheden heeft uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd

Vriendelijke behandeling en geheel volgens afspraak uitgevoerd

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer prettige en vakkundige garage

Geruime tijd op zoek geweest naar een Mazda CX 5 en uiteindelijk bij Knoop Maarssen uitgekomen. Bij binnenkomst goed en vriendelijk ontvangen en door verkoper Radjen erg prettig begeleid naar de aankoop van een mooie auto. Na een aantal verschillende garages te hebben bezocht voor interessante auto's was deze garage een verademing. Simpelweg door een relaxte houding en het geven van een goede inruilwaarde van mijn oude auto. Vandaag de CX 5 opgehaald, en wederom een prettig onthaal en goede aflevering. Ik zou hier zeker terugkomen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Uitstekend

 • Aanbevelen? Ja
10

Aardige werknemers, snel gehulpen

2 jaren heb Ik een lease auto via Knoop autos ter Maarssen. Vanaf het orientatie tot aanschaf, levering en onderhoud ben ik altijd vriendelijke en snel gehulpen. Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
8

Afspraak prima kunnen plannen.

Prettige ontvangst en goed verlopen zomercheck.

 • Aanbevelen? Ja
10

De koop van de auto werd prima begeleid door Radjen.

Radjen maakte de koop van onze tweedehands auto bij garage Knoop in Maarssen soepel verliep. Zijn uitleg over de auto, het verleden daarvan, de plus- en minpunten zorgden dat wij precies wisten waar wij een besluit over moesten nemen. En alles is een hele prettige sfeer.

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina