10

Meer dan tevreden.

Wij zijn zeer goed geholpen door Radjen Mohes Singh bij de aankoop van onze Peugeot 108.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prettige eerste indruk van zowel Radjen als het bedrijf.

We kwamen voor een jonge occasion. Maar al snel kwamen ook de mogelijkheden voor een nieuwe auto ter tafel. Radjen wist ons te overtuigen en al snel na taxatie van onze auto waren we eruit. Voor ons een mega uitgave, maar we hebben er alle vertrouwen dat het een goede relatie wordt. Het hele gesprek kwam bij ons als heel prettig over. Moge het in de toekomst zo blijven! Een groet, Ad en Annie van Dijk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en klantgericht

Onze eerste Mazda was een CX-5 bij autobedrijf Knoop en nu opnieuw voor dit type gekozen bij deze garage. Prima zaak. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel. Medewerkers zijn zeer flexibel en klantgericht. Afspraken zijn helder en worden goed nagekomen en bij onderhoudsbeurten wordt er goed gecommuniceerd. Service is prima. Wij kwamen onverwachts een half uur voor openingstijd van de zaak, maar werden direct door Radjen geholpen. Superfijn. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Autobedrijf Knoop!

 • Aanbevelen? Nee
10

Vriendelijk, eerlijk en klantgericht

Een fijne garage, met een zeer vriendelijke en klantgerichte instelling. Van receptie tot verkoop tot de monteurs. Je wordt keurig op de hoogte gehouden, van te voren ingelicht over werkzaamheden. Ik ben toen het regende netjes thuisgebracht en opgehaald toen mijn auto klaar was. ! Mijn auto blijft hier netjes in onderhoud en wordt in topconditie gehouden. Ongedwongen sfeer en professionele vakmensen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service

Al een aantal jaar is mijn auto in onderhoud. De afspraken zijn altijd helder en worden binnen de afgesproken voorwaarden en tijd gedaan. Daarnaast is het personeel vriendelijk en behulpzaam.

 • Aanbevelen? Ja
10

Servicegericht, klantvriendelijk en behulpzaam

Voor een proefrit heb ik Autobedrijf Knoop benaderd. Hiervoor heb ik gemaild en binnen een mum van tijd belde Radjen mij om de afspraak te maken. Na aankomst zag ik dat er een welkomstbericht voor mij was gehangen in de auto waarin ik zou proefrijden. Ontzettend leuk! Frank heeft ons wegwijs gemaakt in de auto en na de rit heeft Radjen ons goed geholpen om eea op een rijtje te zetten wat betreft de specificaties van de auto. Ondanks de drukte nam hij de tijd en legde hij alles uit. Servicegericht, klantvriendelijk en behulpzaam zijn dan ook echt op hun plek bij het beschrijven van Autobedrijf Knoop en Radjen en Frank in het bijzonder.

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijke aandacht in een ontspannen, vriendelijk en professionele sfeer

De firma Knoop heeft mij in alle opzichten verrast t.o.v. andere bedrijven door de persoonlijke aandacht die gegeven wordt en de no nonse benadering gekoppeld aan een ontspannen, vriendelijke en professionele sfeer bij het aanschaffen van mijn tweedehands wagen. Ook de afspraken betreffende de oplevering zijn alle uitstekend nagekomen naar volle tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer prettig geholpen, goede uitleg

Even zomaar binnen gelopen om te orienteren voor een nieuwe auto, heel leuk ontvangen door Radjen Moyes Singh, en prima geslaagd voor onze nieuwe auto. Mazda 2 Wij hopen op veel veilige kilometers, ik kijk uit naar de levering volgende week.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geholpen met de keuze van de auto die bij mij past.

De ontvangst door de heer Radjen Mohes Singh was erg prettig, als of ik al jaren bij Koops komt. Ik rij al vanaf 1977 Mazda en nu toch weer voor Mazda gekozen. Ik heb Radjen verteld dat ik de laatste jaren niet zo veel km. meer rijd en dat ik al enkele jaren alleen bent. Dan is het wel leuk om in een grotere auto te rijden maar toen ik in de Mazda 2 voelde ik mij daar in thuis. Ik heb er mee gereden en ik ben er erg tevreden mee. Ik hoop dat ik er net zoveel plezier mee mag hebben als met al mijn andere Mazda's. Sorry naar Radjen dat ik niet zo enthousiast reageerde maar dat komt door alles wat ik mee gemaakt heb en door mijn medicijnen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Levendig gesprek

Met heel veel plezier en opgewektheid van de zijde van Radjen M. Singh een nieuwe auto gekocht. Van de kant van Radjen was niet te veel en wist een persoonlijk touch in en aan het gesprek te geven.

 • Aanbevelen? Ja
9

Aangenaam/vriendelijk/goed gevoel

Bij Knoop een tweedehands auto gekocht en geholpen door Radjen. Aardige ietwat drukke persoon (zegt hij zelf ook) maar wel enthousiast en aangenaam in de omgang. Goed gesprek mee gehad en voelde mij tot niets verplicht. Gaf overal duidelijke uitleg over kortom een prima verkoper ! Goede prijs voor inruil gekregen en dezelfde middag nog de zaak beklonken. De algehele ervaring is wat mij betreft zeer positief !

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettig en vriendelijk

No nonsense netjes vriendelijk snel schakelen Gr aan Hans van Diane en Rita van cosmo

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk, vertrouwd en niet opdringerig

Prettige ontvangst door klantvriendelijk personeel. Adviseur/verkoper Sam nam uitgebreid de tijd om een en ander toe te lichten over de historie van de auto die ik op het oog had. De sfeer was prettig, waardoor de aankoop ook soepel verliep. Ook zijn ze bij dit autobedrijf totaal niet opdringerig. Samengevat een fijn adres voor het aankopen van een auto.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer aangename benadering van klanten.

Op een ontspannen manier, correct zaken doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastic customer service beyond expecations!

Being new in the Netherlands I still find living here a bit difficult. On Monday morning on my way to work my car broke and I had a huge problem. I called a few garages around the area but once I called Autobedrijf Knoop they welcomed me to come straight away. Arriving I was greeted by Corina Reijnders who was very patient and helpful to me. I was helped to relax with a seat and coffee. Then Radjen Mohes Singh came to let me know that the car was not safe to drive anymore and would cost more than the car is worth to fix. I felt very relaxed to hear that I could borrow the company car for a day at a great deal to drive to work the next day and organise another plan. I was also welcomed to buy a car from the garage. Looking at the website we did not find anything within our budget. Returning the borrowed car the next day back to the garage I informed Radjen that we did not find anything that we could afford and was very relieved that he understood and did not push me too much into spending money there. Radjen let us know that we could sell our old car to them for a good price to take it off our hands. We let him know we would think about it. After a couple days we found a car somewhere else. I went to the garage today to sell our old car and met again with Radjen who helped beyond expectations! I would like to thank Corina and especially Radjen for their great customer service and help! I was very overwhelmed with the kindness and Radjen has been a very soothing and helpful hand during this stressful period. Everything was made very easy for me and I have grown in confidence since I was able to handle this car situation on my own. Thank you very much! I will highly recommend the Autobedrijf Knoop to others!

 • Aanbevelen? Ja
9

Fijne zaak, goede service

Mazda 3 gekocht bij Radjen. Aardige verkoper, niet opdringerig of pusherig. Alle gelegenheid gekregen om te proefrijden en alles te bekijken. Aankoopproces tot nu toe een goede ervaring. Nu de levering nog... Eén minpuntje, de showroom is wat donker en daarom wat lastig de kleuren te bepalen. Maar je kan overal om vragen, antwoord is meestal 'ja'.

 • Aanbevelen? Ja
8

Goede vriendelijke verkoper die weet wat hij uiteindelijk wilt.

Behalve de uiteindelijke prijs ben ik blij met me aankoop bij Knoop. Radj is een leuke spontane verkoper met een goede babbel. De service is prima ook de aflevering met Joey was goed en klantvriendelijk! Ik heb qua de service niets te klagen. Ik moet het toch zeggen dat ik me niet fijn voel bij dat onderhoudspakket die je soort van wordt opgedrongen dat is t enige nadeel die ik moet laten noteren. Ik voel met op dat punt toch niet fijn om het netjes te zeggen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettig geholpen

Zakendoen met Radjen was zeer prettig en op een ontspannen manier. Heb er een goed gevoel aan overgehouden.

 • Aanbevelen? Ja
9

snel en behulpzaam

Vandaag bij Mazda Knoop geweest om mijn auto te verkopen bij Radjen. Alles snel en goed geregeld, binnen 4 uur was alles rond. Over twee weken kunnen we onze nieuwe Mazda bij hen ophalen. Ook hierbij goed geholpen. Zeer tevreden over communicatie en service! Kan niet beter. Aan te bevelen indien je een andere auto zoekt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Met aandacht voor de klant een goede keuze kunnen maken

Radjen Singh heeft ons op een open en eerlijke manier geholpen bij de aanschaf van de CX-5 (Occassion). Gesprek en service voelde goed, waardoor wij met vertouwen tot de koop zijn overgegaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed van de tongriem gesneden man !

Radjen is een prettige, vriendelijke en duidelijk pratende verkoper. Geeft goede en duidelijke uitleg over de eventueel aan te schaffen auto. Voor en na delen van een bepaald type en eventuele extra's die extra geleverd kunnen worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Deskundig en uitermate klantvriendelijk

Zowel bij de inruil en aanschaf van een nieuwe auto, uitermate klantvriendelijk personeel en ook deskundig. En mbt tot onderhoud etc, eenzelfde ervaring!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer klantvriendelijk. Je staat als klant centraal.

Op een zeer drukke zaterdagmiddag zijn wij, zonder afspraak bij Knoop naar binnen gelopen om een van de auto’s die wij op het oog hadden te gaan bekijken. Radjen was de verkoper die ons te woord stond. Wat een verademing. Radjen is absoluut geen doorsnee verkoper , een warm mens, die zakelijkheid en empathie op een zeer goede wijze in ons gesprek wist te verenigen. De auto werd, ondanks het feit dat deze op deze drukke zaterdag ingebouwd stond, klaargezet voor een proefrit. Terwijl Radjen ook nog andere klanten te woord stond, gaf hij ons de informatie en aandacht die nodig is bij de aankoop van een auto. Zijn professionaliteit en persoonlijk inlevingsvermogen heeft hij in de vervolggesprekken gecontinueerd met als resultaat dat wij – en wij hebben ook bij andere merken gekeken – nu in onze eerste Mazda rondrijden. Joke en Ronald

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Via autotrack een occasion bij autobedrijf knoop gezien. Contact om afspraak te maken verliep vlot. Hele goede service! Had echt het gevoel dat Radjen zijn best deed om mij met een goed gevoel over de auto weg te kunnen laten gaan. Aangezien ik op het moment geen auto had werd er geregeld dat ik hem de volgende dag meteen mee kon nemen en later langs kon laten brengen om de afgesproken reparaties nog uit te laten voeren met gebruik van leenauto. Werd na aankoop zelfs nog gebeld met de mededeling dat ze nog wat hadden gezien aan de auto waar ik zelf niet op gelet had met het bericht dat dit ook nog gerepareerd zou worden. Kortom, superfijne service. Zou dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen

Een prima proefrit in 2 heel verschillende auto's op zaterdagochtend met mijn kinderen gemaakt. Daarna een prettig gesprek met Radjen over de keuze gehad. Hij luisterde goed en kon mij tegemoetkomen door een leenauto aan te bieden tot de auto gereed was. Ik kon er ook nog een nachtje over slapen en op maandag beslissen. Toen wilde ik nog een test doen op de drempels in mijn wijk. Dat kon en die slaagde, waarna ik nog extra garantie afsprak en de koop was voor elkaar!

 • Aanbevelen? Ja

Filter op taal