uitstekend
Zéér tevreden!!!
Wij hebben een bus gehuurd om te verhuizen. De service was zeer vriendelijk. Enige aandachtspunt was de borg die wij niet direct hebben terug ontvangen. Na een telefoontje werd dit direct opgelost.
Mijn laatste auto heb ik er gekocht, nadat ik eerder een goedkoop tweedehandse auto daar kocht. Ik heb gezegd tegen de heren na het overlijden van mijn man : ik heb geen verstand van auto\'s en wil volledig op jullie kunnen vertrouwen, en tot nu toe is dat goed gelukt!
Vriendelijk bedrijf, zeer toegankelijk.
Heel goed
Persoonlijk, service- en oplossingsgericht én een altijd goed lopende auto retour voor een goede prijs!
is goed. Ik kan altijd terecht met mijn auto, ook voor onverwachte klusjes.
Zeer positief. Ze kennen me. Denken mee. Ik vetrouw de mensen en wat ze met mijn auto doen.