4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goed geweest, niet mijn eerste contact. As het kan wordt je direct geholpen. Vriendelijk en servicegericht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super! Al jaren zeer tevreden, houden zo!

In één woord: Toppie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vanmiddag langsgeweest bij dhr. Van der Vlugt om te kijken of de S-Cross iets voor mij zou zijn. Helaas was de auto voor mijn doeleinden niet ideaal, maar ik heb toch besloten hier even een stukje te schrijven omdat ik oprecht nog niet eerder zo goed geholpen ben bij een autobedrijf. Hulde aan Suzuki Leiden, ik zal dit bedrijf zéker aanbevelen!

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super!Erg klantvriendelijk en goede service.Zeer tevreden!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed, duidelijke communicatie. Nadat radio knopje kapot was binnen 48 uur een nieuwe thuis toegestuurd gekregen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top service! Dank je wel mannen. Ik kocht eind mei een auto, helaas wat kleine dingen. Goed en snel opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, duidelijke uitleg en goede prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top, goed samenwerkend enthousiast personeel. 1 1/2 oude Suzuki Celerio gekocht. Fijne no-nonsense auto. Super zuinig en comfortabel rijdend. Inruil prijs eerlijk. Niet botweg standaard volgens de koerslijsten. Dus alles bij elkaar, dik tevreden over dit bedrijf 👍

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed ontvangst, er is aandacht voor je

Vriendelijke service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kwamen bij dit bedrijf een maand geleden langs om even te kijken of er een leuke kleine 2e auto te koop was. We hoopten een wagon R 1.3. Die had Bart net verkocht... achjaa... Maar toen, een zeer nette Kia Picanto uit 2004 te koop welke van een oma van een personeelslid was geweest. Nette stand, staat had Bart niet alleen optisch netjes gemaakt, maar ook technisch had de auto wat liefde en verzorging gehad. Wij een proefrit maken. Vrouwlief onder de indruk dat een klein wagentje toch nog zoveel pit had. Na deze positieve ervaring om de tafel gegaan. Prijs was voor ons te hoog en Bart was wel wat meegaand. Tot het moment dat de distributie eraan bleek te komen. Transparant? Nou Bart belt gewoon waar je bij zit met de dealer kia dealer die de auto altijd heeft onderhouden. En helaas, die moest gebeuren net als de bandjes achter. Na een goed gesprek, een paar koppen koffie en de kinderen een lollie kwamen we tot een zeer sterke deal waarbij Bart alles maar dan ook werkelijk alles heeft verzorgt voor deze auto. Uiteraard bij het ophalen van de auto, knippelichtje niet aangesloten. Die was natuurlijk los gemaakt ivm het vervangen van de distributie. 1. Minpunt voor beide partijen bleek dat de reserve sleutel niet te vinden was. Bart loste dit kundig en adequaat op door de sleutel via de kia dealer bij te laten maken. Helaas bleek er al eens een nieuwe sleutel te zijn ingeleerd waardoor dit bij deze Kia niet meer lukte. Dit is een groot nadeel vind ikzelf want we hebben maar 1 sleutel waarmee de auto start. Als we die verliezen kost ons dat 1384 euro. Als ik dit vooraf had geweten had ik de auto niet gekocht, en als Bart dit had geweten had hij het zeker gemeld. Dit bedrijf is kundig, transparant, eerlijk en denkt mee met de klant in een breed opzicht. Ontzorgen is wat ik zoek, en heb gevonden bij Bart! Zoek je een goed en betrouwbaar en kundig adres voor een auto aankoop of onderhoudt, gratis leenvervoer, goede koffie en een eerlijke rekening die uitgelegd kan worden en waarbij de klant de klap erop geeft. Zonder goedkeuring, geen reparatie en als klant heb je altijd de zekerheid dat het afgesproken bedrag hetzelfde is bij het ophalen van de auto.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via Google hebben we Suzuki Leiden gevonden en een offerte aangevraagd voor private lease van een Swift. We zijn ontzettend goed en prettig geholpen door Jelle. Echt top.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk, snel, behulpzaam & een prettige, persoonlijke service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig ontvangen. Juiste informatie door Jelle. Alle dingen, die ik wilde waren mogelijk. Auto stond op dag van aflevering keurig klaar. Goede inruilprijs.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige mensen hangt een goede huiselijke sfeer

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed bedrijf! Heel klantvriendelijk! Neemt de tijd voor je en regelt alles, zodat je zo met je nieuwe mooie auto weg kan rijden. Ik had een kleinigheidje met de auto die ik over het hoofd had gezien. Contact opgenomen met dhr. Bart en hij wilde het meteen in orde maken. Top!

Hogerijndijk 328 328

2314AN Leiden

Over Suzuki Leiden by Bart

Als gerenommeerd dealerbedrijf met goede recensies, proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. U weet bij ons zeker: ik koop eerlijke, transparante en in goede staat verkerende auto! Elke auto wordt rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat de auto technisch geïnspecteerd is, de vloeistoffen zijn bijgevuld waar nodig, de auto geleverd wordt met een NAP-rapport en uiteraard dat u (bij besteding boven €4.500,-) altijd recht heeft op 6 maanden BOVAG garantie, tenzij anders vermeld. Wilt u een auto kopen zonder zorgen? Wees dan van harte welkom! De koffie staat klaar!