We hebben een tweetal goede gesprekken gehad met Kevin. Erg blij met de nadruk vanuit het bedrijf om een auto af te leveren in technisch goede staat ook al moesten zij zelf hiervoor kosten maken. Minpunt was dat een aantal stukken niet direct beschikbaar waren, ivm vakantieperiode kan ik daar wel begrip voor opbrengen maar zou de ervaring nog beter maken. Verder als kers op de taart het cadeautje voor mijn pasgeboren dochter, deze persoonlijke noot was helemaal top!
Vriendelijke en zeer kundige voorlichting gekregen die me uiteindelijk bij de juiste auto bracht. Ben er super blij mee.
Na jaren gereden te hebben in onze alto zijn wij nu overgestapt op de Ignis. dit omdat we ook wat ouder zijn geworden is de hogere instap heerlijk. Wij hebben hem nu 2 weken en het bevalt goed. Inmiddels hebben wij 600 kilometer op de teller staan hij is ook zuinig met de brandstof ik haalde zelfs 21 kilometer op 1 liter. Het is echt een aanrader Iginis voor de 50 plussers. Bij Bart werden wij zeer goed geholpen en een prima service. We hopen dat we er lang plezier van zullen hebben.
professioneel geholpen, erg vriendelijk en behulpzaam personeel. niets is teveel, zelfs voor een lampje wisselen kun je zo langsrijden en wordt je direct geholpen.
Ik werd geholpen door Kevin. Hij deed goed zijn werk en we zijn samen tot een mooie deal gekomen. Ik merkte dat hij echt zijn best deed om ook ons een goed gevoel te geven.
Fijn bedrijf , aardige mensen en goede auto gekregen. Bij thuiskomst bleek de bestuurdersmat te ontbreken maar er lag gelijk een nieuwe set klaar. Meteen 3000km naar Frankrijk zonder problemen.
Alles volgens afspraak.
Pas een occasion gekocht. Ruim aanbod! Service helemaal top, aardig personeel. Voor een nieuwe auto of occasion een echte aanrader.
Zowel ik, als mijn familie en vrienden worden goed geholpen en behandeld bij Suzuki Leiden!
Uitstekend dienst
Aardige mensen, flexibel, bereidwillig, behulpzaam, klantvriendelijk en neemt de tijd.
Jelle zeer goede verkoper is goed in service verkoop.
Openlijk en vriendelijk ontvangen door Kevin, gaf mij de juiste informatie en was gastvrij.
Hele goede service en professioneel te woord gestaan door Jelle. Ik heb daar een jonge occasion gekocht en ben er erg blij mee. Kon er binnen enkele dagen al mee rijden!
Ik ben heel plezierig geholpen door Jelle van der Vlugt met de aanschaf van een Opel Astra occasion. Ik ben eveneens tevreden over de gedane werkzaamheden voorafgaand aan de oplevering van de auto. De auto is grondig nagekeken en waar nodig zijn onderdelen vervallen, waarvoor dank!
Prima, vriendelijk en klantgericht
vriendelijk, kordaat, geen poespas
👍
Hogerijndijk 328 328
2314AN Leiden
Als gerenommeerd dealerbedrijf met goede recensies, proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. U weet bij ons zeker: ik koop eerlijke, transparante en in goede staat verkerende auto! Elke auto wordt rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat de auto technisch geïnspecteerd is, de vloeistoffen zijn bijgevuld waar nodig, de auto geleverd wordt met een NAP-rapport en uiteraard dat u (bij besteding boven €4.500,-) altijd recht heeft op 6 maanden BOVAG garantie, tenzij anders vermeld. Wilt u een auto kopen zonder zorgen? Wees dan van harte welkom! De koffie staat klaar!