Allemaal prima

Bijzonder klantvriendelijk en een uitstekende service. Kortom helemaal tevreden

• Medewerkers N.v.t.

Zeer tevreden!

De aankoop van de Suzuki Alto occasion is zeer goed verlopen. Buitengewoon vriendelijk en service gericht te woord gestaan. Er moest 1 reparatie gedaan worden, maar bovendien zijn remblokjes en remschijven vernieuwd, is er APK uitgevoerd, en stond de auto, gepoetst en wel, in goede staat, voor mij klaar. Ik beveel deze Suzuki dealer/garage ten zeerste aan iedereen aan! Vol lof en tevredenheid!

Topbedrijf

Topbedrijf met goede en kundige medewerkers die de tijd voor je nemen, uitstekende service en de juiste kennis van zaken.

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

belde om te kijken of de auto nog beschikbaar was die we zagen op de site en we konden langskomen,daar werden we zeer vriendelijk ontvangen en kregen een bakkie koffie. De auto bekeken en hebben er een proefrit mee gemaakt. Na ongeveer 2 weken was de auto rijklaar gemaakt en konden we hem ophalen.

Plezierig zaken doen

prettige benadering van de klant en goede inschatting van de wensen van die klant.

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Bart, Kevin

Goede service!

...

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Top service erg klant gericht

Toen ik voor het eerst binnen kwam voelde het al goed. De verkoper dacht gelijk met je mee dat was erg prettig. Ook bij de afhandig werd er mee gedacht.

terug op het oude nest

weer terug bij de dealer waar ik de 1e 4 suzuki's heb gekocht en nu weer nummer 7 ,andere 2 vanwege verhuizing naar Heerhugowaard bij 2 andere dealers gekocht maar daar was de service helaas niet zo goed als hier .

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Lekkere korte lijntjes prettige mensen zowel mondeling als telefonisch.

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Jelle, Kevin
  • Verliep de aflevering naar wens? Ja

Transparant, behulpzaam en eerlijk.

Positief

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Zeer vriendelijk en een goede serive!

Ik heb mijn Volkswagen Golf hier gekocht. Heel netjes te woord gestaan, duidelijk contact over de afleverdatum. Garantie van 6 maanden. Er zat vocht in het achterlicht, keurig netjes opgelost. Zeker aan te raden.

Top service!

Alles was in 1x geregeld en de auto stond spik en span klaar. Goeie en nette service, zeker een aanrader

Alles Prima verlopen Goede service Aardig personeel , erg gastvrij

mooi bedrijf

Na zoektocht op internet terecht gekomen bij Bart. Prettig gesprek aan de telefoon wat een dag later in ontspannen sfeer kon worden voortgezet. Duidelijke taal, heldere afspraken.

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Bart
  • Zou u nogmaals een auto bij ons kopen? N.v.t.

Afspraken na gekomen

Ondanks wat problemen door mijn afwijkende eisen betreffende een trekhaak, toch de auto afgeleverd naar mijn wensen. Mannen chapeau !!!

Topservice

Eerlijke prijzen, goede service en adviezen, vriendelijke medewerkers. Men denkt graag met je mee en neemt ruim de tijd voor je. Voor 2e keer een auto hier gekocht en in onderhoud.

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Bart, Kevin
  • Verliep de aflevering naar wens? Ja

Super goed. Niets op aan te merken.

Super fijn geholpen door Kevin. Super service.

Vriendelijk bedrijf.

Goed ontvangst en kundige verkoper, geen mooie verhalen maar open en eerlijk kunnen onderhandelen en een goede deal kunnen sluiten.

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

In een ongedwongen sfeer een prima deal gedaan

Na een hartelijke ontvangst werd ons door Kevin alle informatie verstrekt over het aanbod waar wij belangstelling voor hadden. Hij zorgde voor een lekkere kop cappuccino. Na de in te ruilen auto bekeken te hebben maakte hij op ons verzoek een offerte die alle elementen bevatte waar wij om hadden gevraagd. Die offerte viel bij ons dermate goed in de aarde dat wij besloten gelijk tot aankoop over te gaan. Een klein probleempje vormde de kleur van de auto die wij wilden hebben. Kevin heeft veel moeite gedaan om die auto voor ons te vinden en uiteindelijk slaagde hij er in. Na twee weken wachten werden wij uitgenodigd om de auto's om te ruilen. Ook dat verliep erg soepel. Bart, de eigenaar van de zaak, kwam ook nog even langs om kennis te maken. Uiteindelijk konden wij letterlijk het doek van onze nieuwe auto af trekken en gingen wij blij en tevreden naar huis.

Uitstekende begeleiding bij aankoop Vitara

Al een aantal malen kochten we hier een Occasion, en altijd was dit een zeer goede aankoop. Nu rijd ik alweer een maandje rond in mijn nieuwste aanwinst, een prachtige parelwitte Suzuki Vitara automaat. En ben ik heel blij met de geweldige service, en aandacht die ik altijd weer krijg. Geen vraag is te veel. En nog leuker, ook mijn dochter is "om". Zij stapte over van haar Fiatje in een fijne ruime Suzuki Splash. En maakt daar al vele werkkilometers mee. Wij kunnen deze goede en betrouwbare dealer aan iedereen aanbevelen!

• Welke verkoopadviseur heeft u geholpen? Jelle, Kevin
  • Verliep de aflevering naar wens? Ja

Meedenken en oprecht goed advies

Al ruim 6 maanden geleden een 2e hands Suzuki S-cross uit 2018 gekocht tegen inruiling van een tevens hier gekochte S-cross uit 2014. Naast de schappelijke inruilprijs wederom goed en praktisch advies ontvangen van Bart die de keuze voor deze prachtige auto voor ons een stuk makkelijker maakte. Eerlijk is eerlijk, Bart heeft niets teveel gezegd en na de eerste testrit waren mijn vrouw en ik verkocht aan deze mooie stille en comfortabele auto. Tot op heden heel wat kilometers verder nog geen centje pijn en een gram spijt van de aankoop gehad. Auto rijdt gewoon top, doet wat ie hoort te doen en ook nog een pareltje om te zien. Kortom, we zijn zeer tevreden klanten en vind de service In het algemeen tot dusverre vriendelijk, meedenkend, altijd ruimte voor een extraatje en kwalitatief goed.

goeie sevice

prima!

Uitstekende service

Geweldige service, goed geholpen. Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe auto

• Verliep de aflevering naar wens? Ja

Niet opdringerig en zeer klantvriendelijk!

Goede ontvangst. De juiste informatie en vriendelijk in de omgang. Na proefrit gesprek met alle informatie en inruilmogelijkheden van eigen auto. Alle tijd om na te denken over de aanbieding. Alles wordt geregeld. Super bedrijf.

Super service!

Ik ben weer super geholpen door Kevin. Hij heeft mij goed geadviseerd mbt de aanschaf en heeft mij ruimte geboden om al mijn vragen te kunnen stellen. Wat ik persoonlijk erg belangrijk vindt.

Hogerijndijk 328 328

2314AN Leiden

Over Suzuki Leiden by Bart

Als gerenommeerd dealerbedrijf met goede recensies, proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. U weet bij ons zeker: ik koop eerlijke, transparante en in goede staat verkerende auto! Elke auto wordt rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat de auto technisch geïnspecteerd is, de vloeistoffen zijn bijgevuld waar nodig, de auto geleverd wordt met een NAP-rapport en uiteraard dat u (bij besteding boven €4.500,-) altijd recht heeft op 6 maanden BOVAG garantie, tenzij anders vermeld. Wilt u een auto kopen zonder zorgen? Wees dan van harte welkom! De koffie staat klaar!