Aardige autoverkoper Kevin. Alles goed geregeld. Proefrit, koffie enz. Goed kunnen onderhandelen. Juiste prijzen.
Goed ontvangen, gebeld en binnen 20 minuten stond de auto klaar voor een proefrit. Prima informatie en een betere verzekering voor 2 auto's geregeld!
Alle tijd genomen en uitgebreid geïnformeerd. Bedankt Bart.
Geweldig, het onmogelijke maken zij mogelijk.
100% tevreden
Een prima wagen. Alle handelingen met knopjes display met radio tomtom had ik snel onder controle. Rustige wegligging.
Een fijne zaak om binnen te komen.
Heerlijk rijden in de Swift
Deze dealer geeft mij een vertrouwd gevoel. Nu al onze derde auto gekocht in 4 jaar tijd. Elke keer prettig, sociaal en deskundig geholpen.
Vrijdag 19 feb een Suzuki swift gekocht. Van proef rit tot aan afleveren geweldige service
Ik ben hartstikke goed geholpen door Jelle bij de aanschaf van mijn eerste auto. Zelfs nog hulp bij het verzekeren gehad. Een heel vriendelijk en betrouwbaar bedrijf
Wij zijn in onze nopjes met de nieuwe Suzuki Swift. Bevalt tot nog toe prima !
Vanuit het oosten in het westen een auto gekocht. Prijsindicatie voor de auto waarin ik reed gekregen. Soepel verlopen koop van nieuwe auto.
Tweede hands auto gekocht. Prima afhandeling en netjes verzorgt.
Eerste contact via Kevin via app en daarna persoonlijk bij Bart. Zo wil je als klant geholpen worden. Helemaal top.
Fantastisch ervaring, vriendelijk personeel, wij zijn heel erg blij mee
Bart is een top verkoper, betrouwbaar en heeft oog voor zijn klanten. Wij zijn blij met onze Fiat 500 met zijn lage kilometerstand. Super fijne auto met dank voor de scherpe prijs.
Bij binnenkomst werden we niet direct overvallen door een verkoper, maar konden we eerst rustig rondkijken om vervolgens de verkoper erbij te betrekken met de vragen die we hadden.
Erg goed geholpen en aardig personeel
Ik ben door kevin goed geholpen! Hij heeft goed meegedacht met wat wij als wensen hadden. Ik zou zo weet een auto bij jullie kopen
Zeer positief. Ben al een aantal jaren klant en wil dat zeker blijven.
Ik ben altijd erg tevreden geweest over de Klantvriendelijkheid van de Suzuki medewerkers en ook nu rond de aankoop van de Suzuki Ignis ben ik goed geholpen op alle terreinen.
Staat altijd klaar voor je als je vragen en duidelijk antwoord krijg je dus gewoon een woord geweldig
heel goed
Ik zocht al een poosje goede opvolger voor mijn Mitsubishi ASX, waar ik overigens heel tevreden mee was. Ervaringen bij andere garages waren teleurstellend: too eager to sell. Bij Barts denkt de verkoper juist mee. Eerder een adviseur dan een verkoper. Uiteindelijk zijn zij op zoek gegaan voor me. Samen hebben we toen een heel mooie Nissan gevonden die aan nagenoeg al mijn wensen voldeed. Tel daarbij op dat ik een schappelijke inruilprijs kreeg voor mijn ASX et voilá!
Hogerijndijk 328 328
2314AN Leiden
Als gerenommeerd dealerbedrijf met goede recensies, proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. U weet bij ons zeker: ik koop eerlijke, transparante en in goede staat verkerende auto! Elke auto wordt rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat de auto technisch geïnspecteerd is, de vloeistoffen zijn bijgevuld waar nodig, de auto geleverd wordt met een NAP-rapport en uiteraard dat u (bij besteding boven €4.500,-) altijd recht heeft op 6 maanden BOVAG garantie, tenzij anders vermeld. Wilt u een auto kopen zonder zorgen? Wees dan van harte welkom! De koffie staat klaar!