De aankoop van mijn tweedehands auto verliep erg prettig. De communicatie was duidelijk en erg vriendelijk.
Heb een goed gevoel bij deze garage
Heel tevreden met mijn nieuwe auto. Het bedrijf is in mijn beleving servicegericht, eerlijk en helder in antwoorden. Geen 'gladde' verkooppraatjes.
Goede service, verkoper dringt zich niet op maar helpt je als je dat nodig hebt.
Bloedgezellig en informatief en ontspannend
Ik ben super geholpen. Ik heb goede adviezen gekregen en de auto is in perfecte staat afgeleverd.
Geen vervelende auto verkoper maar plezierig geholpen, goede uitleg over de verschillen tussen modellen. Kleinschalig genoeg om echt persoonlijk te voelen, groot genoeg om professioneel te zijn.
Heb een paar weken geleden er een nieuwe auto gekocht en vond het een prettig bedrijf om bij te komen.Zeer correct geholpen door Kevin.
Dit is een bedrijf waarbij ze (h)eerlijk met je omgaan. Ze reageren snel op mail, telefoon en app. Ze hebben mooie deals. En doen gewoon lekker normaal. Geen verkooppraatjes. Eerlijke uitleg. Meedenkend. Top bedrijf! Complimenten! Groet Lyonne Lanphen
Ik ben heel fijn en prettig geholpen en niets was hun teveel! En de inruilprijs was ook netjes. Ik raad zeker iedereen aan, om zeker daar een auto te kopen.
Een nieuwe suzuki ignis gekocht bij Suzuki Leiden by Bart. na een mooie brief over inruil aktie gepraat met Kevin die vakkundig uitgelegd heeft hoe een en ander in zijn werk ging.een nieuwe auto gekocht die werd af geleverd door Bart ( Kevin was op vakantie)
Dit is een " ouderwetse dealer " prettig contact luisteren naar de klant en denken mee. Verkoop proces en aflevering gewoon toppie.
Ik vind het heel fijn dat ik als jongen en beginnende bestuurder zelf een test rit mocht maken zonder probleem. Ook vond ik het heel fijn dat ik niet het gevoel had dat er druk onder het kopen van de auto stond. Ik kreeg overal duidelijke uitleg over en kreeg ruimte om er ook thuis even rustig over na te denken. Ook vond ik de verkoper vriendelijk en enthousiast in zijn werk. De dag dat ik mijn auto ophaalde vond ik het een fijne sfeer en werd er alle tijd aan besteed! Al met al een hele fijne ervaring gehad!
Fijne service, goed bereikbaar en vriendelijk. Jammer dat het spuitwerk niet in één keer goed ging, maar dat is goed opgelost.
Het cijfer 10 zegt al alles
Zeer klantvriendelijk. Nemen alle tijd voor je. Ruime keuze aan auto's.
Bij Bart en zijn collega's kan je er van op aan dat ze met hart voor de zaak werken. Jouw vraag staat centraal; je krijgt het eerlijke verhaal te horen en bovendien advies op maat. Wij zijn al vele jaren klant hebben nog niet eerder een review geschreven. Gisteren toen wij terugreden in onze 'nieuwe' auto dacht ik, ik ga er moeite voor doen; ze verdienen het. En er moeite voor doen dat is precies ook wat hen onder andere typeert. De klant blij en tevreden maken. Ook tussentijds bij autobeurten of als er iets aan de hand is (schade) tonen ze zich altijd bereidwillig en denken met je mee. Aan het hele team een groot compliment voor jullie allemaal en een speciale voor Bart!
Heel beleefd en vakkundig geholpen.
Uiterst prettige begeleiding zodat je alle tijd krijgt om te ervaren hoe de auto is. Geen druk en elke vraag wordt perfect behandeld. Vakman en alles behalve glad. Bij afleveren was de auto als nieuw. Grandioos werk van de garage. Top daar in Leiden!
Geweldig geholpen
We zijn prima geholpen
Geen flauwe kul en verkopers in strakke pakken. Eerlijke deal gesloten voor een andere auto. Ondanks de leeftijd van de auto een jaar garantie die ik ook bij mijn eigen garage kan inzetten. Communicatie via de telefoon en whatsapp gedaan, wordt snel gereageerd. Er is een goede sfeer tussen de collega's, dit straalt uit naar de klanten.
Wij zijn door Jelle vakkundig, vlot en vriendelijk geholpen. De deal was snel gemaakt en alle benodigde papieren snel in orde. De auto was in tip top staat afgeleverd. Vanaf vandaag veel km's maken en kijken hoe hij presteert, maar we verwachten geen problemen. Wij vinden dit een fijne no-nonsens garage die we van harte aanbevelen.
Hogerijndijk 328 328
2314AN Leiden
Als gerenommeerd dealerbedrijf met goede recensies, proberen wij u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. U weet bij ons zeker: ik koop eerlijke, transparante en in goede staat verkerende auto! Elke auto wordt rijklaar afgeleverd. Dat betekent dat de auto technisch geïnspecteerd is, de vloeistoffen zijn bijgevuld waar nodig, de auto geleverd wordt met een NAP-rapport en uiteraard dat u (bij besteding boven €4.500,-) altijd recht heeft op 6 maanden BOVAG garantie, tenzij anders vermeld. Wilt u een auto kopen zonder zorgen? Wees dan van harte welkom! De koffie staat klaar!