Goede service, uitstekend geholpen.

Vandaag eigenaar van een mooie Toyota Aygo geworden. Koop is vlot gegaan. Door Luuk geholpen met alle tevredenheid. Prima dealer!

Helemaal top!

Een paar week terug heb ik hier een paarse ford ka gekocht waar ik ontzettend blij mee ben! Nette auto en een mooie prijs. De man die op dit moment aanwezig was in de zaak was ook erg vriendelijk en hebben we leuk mee gesproken. Zaak ziet er netjes uit en komt betrouwbaar over, ik zou hier zo weer een auto kopen als dat in de toekomst weer nodig zou zijn!

aangenaam

vriendelijk duidelijk geholpen.

Heel goed

Toen ik mijn bus bracht hebben ze naar hun vermogen zo snel mogelijk alles ge maakt. Ook bij de balie een prettig sfeer. Zou ze zeker aanbevelen bij iemand anders.

Goed.

Super slecht

Ik had een tweedehands auto gekocht bij Auto bedrijf van gorkum De auto blijkt niet veilig te zijn Ik had maar een paar dagen met de auto gaan rijden en op eens viel de auto stil op een proviciale weg Later kreeg ik te horen dat de motor stuk was en dat er ook nog olie lekte. Ik was terug gegaan naar de zaak Om mijn geld terug te vragen Maar de directeur wou mijn geld niet terug geven daar bij wilde ze mij een auto geven Waar de teler bijna 4 ton is. Van een 5 deurs auto wilde ze mij Een 3 deurs auto aansmeren Uiteindelijk heb ik met Freek gesproken Ik had €950 betaald Freek had mij een bod aangeboden dat Hij mij €700 terug wil geven Daar was niet mee eens Eindstand kreeg ik €800 terug. Deze oplichters verkopen tweedehandse kapotte auto's Ze kijken de auto niet eens na voor dat ze het gaan verkopen. Ze denken niet aan jou Veiligheid Ze denken liever aan geld.

Klantvriendelijk

Hele mooie auto gekocht ! Je word vriendelijk ontvangen. Hele fijne ervaring!

Snel en correct afgehandeld

Zeer fijne ervaring en een goede auto!!

Altijd een prima service, ben een zeer tevreden klant, al jaren.

Goed bedrijf verkoopt geen rommel zeer deskundig.

Audi A4 gekocht netjes afgeleverd en vriendelijke mensen.

Auto aangekocht, een klein defect ontdekt en dit in overleg met Freek netjes opgelost. Gewoon goede service wat ook belangrijk is in deze tijd.

Wordt goed geholpen, zeer klantvriendelijk

Zie bovenstaande

Zeer goed autobedrijf

Vriendelijk personeel, snelle service, goede kwaliteit onderhoud, men doet ook wat men beloofd.

Supergoed geholpen

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Van begin tot eind.

Deskundig en vriendelijk geholpen.

Je voelt je echt klant.

Zeer prettig zaken doen

Mooi bedrijf, nette showroom, gastvrije ontvangst en mooie auto's.

Prettige sfeer en goede professionele advies

Wij hebben een prachtige auto gevonden en aangeschaft. Wij zijn netjes en goed geholpen. We komen graag terug!!

goede garage

snel en vakkundig werk

Het was goed

Helemaal goed

Auto gekocht

Goed en vriendelijk personeel, binnen 15 minuten een Passat variant gte gekocht.

Vriendelijk en correct

Netjes en vriendelijk geholpen

Professioneel

Zeer goed en snel geholpen met een auto kopen. Zeer vriendelijk.

Super! Zo kort op de bal!

Klantvriendelijk en zorgzaam.

Super klantvriendelijk!

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe auto! Fijne service, mijn dimlicht ging kapot na een paar dagen konden zij niks aan doen. Ik ben meteen geholpen en werd er gratis een nieuwe opgezet. Het ging zo snel dat ik mijn thee niet eens op kon drinken haha! Voor mijn volgende auto kom ik zeker weer bij van Gorkum!

Goede service en vriendelijke mensen goede haal en breng service ben er blij mee met deze garage

De Linge 45

8253 PJ

321380 381

Over Autobedrijf van Gorkum

Wij zijn een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 950 klanten beoordelen ons met een 9.3 en 98% beveelt ons aan. Bent u op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe auto? Of bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Autobedrijf van Gorkum in Dronten. Al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres voor onderhoud, reparatie en aanschaf van uw auto!