heel prettig

Afspraak maken en op tijd geholpen. Vriendelijk ontvangst.

Prima voor elkaar!

Netjes geholpen door kundig personeel. Heb er een mooie occasion gekocht.

Vandaag ervaren dat nazorg na verkoop bij Van Gorkum ook hoog in het vaandel staat!

Geweldig goed bedrijf

Doe al jaren zaken met van Gorkum, zowel in aanschaf nieuwe auto als onderhoud. Prettig en vriendelijk personeel, doen wat ze beloven.

Eerlijk en professioneel bedrijf!

Dit autobedrijf is een aanrader! Mijn auto hier gekocht, top service en tevens ben ik eerlijk en professioneel geholpen! 5 sterren waardig!

Prima voor elkaar.

Prima geholpen door het personeel.

In 1 woord PRIMA!

Goede service, professioneel, top website, alles ok

Kundig en proffesioneel

Zeer goed geholpen

Goed en netjes

Hartelijke ontvangst, goede contacten en een nette aflevering

alles is prima gedaan volgens afspraak

is prima verlopen

Nette autodealer correct behandel door autoverkoper en nette in ruil prijs van mijn oude auto

Nette autodealer correct auto verkoper en goede inruilprijs voor mijn oude auto

Eerlijk advies en een eerlijke prijs

Zeer goed geholpen met het kopen van een auto. Nadien goede service gehad toen er nog iets aan de auto moest gebeuren.

Op en top service en vakundigheid

Dick van Gorkum en z’n team zijn zeer vakkundig en volledig service gericht als het gaat om het aankopen van een goede tweedehandse auto of een goede service voor je bestaande auto. Een garage waar je auto in goede handen is, voor de beste service en onderhoud. Mijn (oude) auto altijd in onderhoud geweest en nooit problemen ervaren. Nu trotse eigenaar van een mooie tweedehandse bolide, gekocht bij van Gorkum en een eerlijke prijs gekregen voor mijn oude autotje. Bij het aankopen van een auto, nieuw of tweedehands, ga je een langdurig relatie aan met je dealer. Bij van Gorkum is alles tot de puntjes geregeld waarbij Service en vakkundigheid hoog in het vaandel staat. Ben zeer tevreden en voor mij geen andere garage meer.

Goef

Goede ontvangst bij binnenkomst de verkoper was gezellig en een goede service ik kan hem zó bij iemand aanbevelen

Tevreden, correct alles geregeld en vriendelijk afgehandeld.

Vlot, correct en vriendelijk alle zaken aangaande de auto verwerkt.

Netjes en Eerlijk

We kregen gelijk een eerlijke deal, de auto was netjes en ze proberen alle dingen die we wilden weten te achter halen. En voor ons gevoel ook een eerlijke prijs voor onze eigen auto.

Werdt zeer prettig geholpen

Zeer netjes geholpen en duidelijke communicatie

Ik ben netjes en vakkundig te woord gestaan en ze wisten zelfs raad met mijn a technische uitleg van een probleem.

Goede Service

Goede Service Heel aardige verkoper. Ik zal zeker terug gaan als ik nog een Auto nodig heb. Maar hij was niet 100% op de hoogte van de status van de auto. - Dus daar moet U wel opletten, + maar nogmaals Ik zal zeker terug gaan als ik nog een Auto nodig heb.

perfecte service

Snelle service, met een goed prijs kwaliteitsverhouding

Uitstekend!

Ik had mijn remmen vast zitten. Zij hadden het erg druk met slechts 1 monteur. Toch maakte ze ruimte om mijn auto direct de volgende dag te repareren. Ik heb mijn auto achter moeten laten en ze hebben mij even netjes thuis afgezet. Service wat top!

Attend,vriendelijk en snel geholpen!

Snel en fijn kunnen handelen

We hebben snel en efficiënt kunnen handelen in deze rare tijden. Alle aandachtspunten zijn volgens afspraak verholpen.

Hele goede garage, die ik zeer kan aanraden!

Topservice, heel erg vriendelijk personeel, goede ccommunicatie over de reparatie. In 1 woord: top!

Een goede garagebedrijf, vriendelijk personeel, een goede ervaren monteur, die het heel goed doet. Heel veel ervaring, nooit geen klachten.

De Linge 45

8253 PJ

321380 381

Over Autobedrijf van Gorkum

Wij zijn een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 950 klanten beoordelen ons met een 9.3 en 98% beveelt ons aan. Bent u op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe auto? Of bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Autobedrijf van Gorkum in Dronten. Al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres voor onderhoud, reparatie en aanschaf van uw auto!