Vriendelijk en transparant

Duidelijk aangeven wat de mogelijkheden zijn. Nette en vriendelijke hulp. Persoonlijke aandacht.

Goede service voor, tijdens en na de koop

Zoals vanouds voel ik mij hier welkom en wordt ik met goede bejegening ontvangen. Rustig de tijd krijgen om een auto te bekijken zonder druk opgelegd te krijgen van de verkoper. Goede deal gekregen zonder gesteggel. Tijdens het ophalen staat de auto klaar en is zelfs, buiten de afspraak om, met brandstof gevuld zodat ik niet direct hoef te tanken als ik daar vertrek. Nadien nog een keer teruggeweest voor kleinigheidje en deze is netjes direct opgelost onder het genot van een bak koffie.

Wederom een topservice!

De monteurs denken met je mee. Verstaan hun vak. Ik voel mij altijd goed geholpen

Goede reparatie maar slechte planning en communicatie

Mijn auto moest na lange tijd een goede beurt hebben en maakte ook sinds kort een raar ratel geluid. Afspraak gemaakt en in de morgen de auto vroeg gebracht. In de middag een telefoontje. Nog steeds niet gevonden wat de ratel was (na ruim 2 uur zoeken) en geen enkel idee wat het zou kunnen zijn. Wat ik wilde??? Ik vroeg wat mijn opties waren en wat dat ging kosten maar kreeg enkel vage antwoorden. En of ik een vrijbrief wilde geven om verder te onderzoeken zonder vooraf te weten wat het ongeveer ging kosten. Pas na herhaaldelijk aandringen werd een ongeveer prijs genoemd die ik zelf wat aan de hoge kant vond. Maar omdat ik inmiddels al ruim € 200,00 erin zat (onderzoek zonder iets te vinden) en op basis van eerdere ervaringen met dit bedrijf toch besloten om verder te laten kijken. Maar helaas moest ik dan wel even een week wachten. Eerder was er geen plek…. Allemaal APK’s die voor gingen. Dus de hele week geen auto. Thank God voor thuiswerken! Uiteindelijk werd halverwege die week toch een gaatje gevonden en het euvel gevonden en gerepareerd. Mijn auto rijdt weer prima en de ratel is verdwenen. En de prijs was idd wat hoog ingeschat en viel gelukkig lager uit. Maar misschien is het niet handig om de monteur zelf klanten te laten terugbellen, als die niet zo veel communicatieve eigenschappen heeft. En wees duidelijk over wat mijn opties zijn. En wat ik als klant aan kosten kan verwachten.

Topservice

Topservice en een open gesprek. Ik heb een auto gekocht en ik ben heel blij mee.

Deskundig, meelevend en meedenkend!

Meestal vind ik het vervelend om ergens op te reageren, maar voor deze keer maak ik een uitzondering! Mijn ervaring is dat er erg wordt meegedacht en in de situatie wordt verplaatst. Echt alles is in het werk gesteld om mijn auto weer in orde te krijgen. Werkelijk TOP!! Niets dan lof!!

Heel fijn

Freek is een fijne verkoper met oog voor detail. En neemt niet genoegen met minder dat is erg fijn.

Vriendelijk geholpen, mooie auto’s

Vriendelijk geholpen, mooie auto’s

Goeie en vriendelijke service

Super blij met de aankoop. Werd gied wn vriendelijk geholpen. Auto was zoals in de advertentie werd beschreven.

Een zeer hartelijke ontvangst en een prachtige verzorgde showroom met de mooiste auto ,s !

Een zeer hartelijke ontvangst en alles in een mum van tijd in orde gemaakt. Een professionele auto presentatie waar je je prettig en hartelijk welkom bij voelt. Gefeliciteerd! En bedankt voor de fijne begeleiding. Jack van der Pers Sr.

Gewoon goed

Fijne mensen en bovendien een mooie auto gevonden. Is naar wens afgeleverd.

Prima en vakkundig geholpen

Wordt altijd goed en vriendelijk geholpen. Monteurs zijn vakkundig en betrouwbaar.

Geholpen door Freek prima duidelijk en vriendelijk.

Zeer prettig!

Heel prettig ontvangen en geadviseerd over de aanschaf van onze nieuwe gezinsauto. Ook de aflevering was heel fijn, er werd zelfs even geholpen met het overzetten van o.a. het kinderstoeltje. Ik kan Van Gorkum zeker aanbevelen om eens langs te gaan.

afspraken nagekomen

OP mijn vragen een eerlijk antwoord gekregen, afgesproken onderhoudsbeurten goed uitgevoerd.

Goed gevoel over dit bezoek aan het bedrijf

Uitstekende service!

Helaas door omstandigheden moesten wij langer wachten, gelukkig was het team bij VanGorkum erg geduldig en hebben ze uitstekende service geboden. Hartelijk dank voor jullie hulp!

All to superlative!

The best impressions after cooperation with Autobedrijf van Gorkum

I bought the second car with the help of this company and I can confidently advise Autobedrijf van Gorkum as a reliable partner when you need to buy a car.

• Poleciłbyś nas? Tak

Volkswagen Passat

Very professional service! I quickly got the answers to my questions and the whole transaction went smoothly. Highly recommended!

Vertrouwenwekkend

Contact met Freek van Gorkum Auto’s schept vertrouwen in het zaken doen.

Goeie en eerlijken behandeling

We werden goed ontvangen en we waren snel geholpen. Het gesprek was kort maar heel duidelijk. De aankoop erg blij mee.

Prettige ervaring

Wij hadden gereageerd op een occasion om een proefrit te maken. Werden vriendelijk te woord gestaan en kregen zelfs in de avond desgevraagd een filmpje van de auto toegestuurd. De volgende dag kwamen we bij een super net bedrijf, de auto stond buiten, dus we konden gelijk kijken. Wederom vriendelijk te woord gestaan, proefrit gemaakt, auto gekocht. Doordat de auto er netjes uit zag en er een eerlijk verhaal werd verteld. Kortom: goede ervaring!

Uitstekende koopervaring

Vriendelijk, professionele houding.

Prima garagebedrijf.

Vriendelijke en behulpzaam personeel.

De Linge 45

8253 PJ

321380 381

Over Autobedrijf van Gorkum

Wij zijn een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 950 klanten beoordelen ons met een 9.3 en 98% beveelt ons aan. Bent u op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe auto? Of bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Autobedrijf van Gorkum in Dronten. Al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres voor onderhoud, reparatie en aanschaf van uw auto!