Prima geholpen

Na wat problemen met onze nieuwe auto, Is alles uiteindelijk netjes opgelost.

Snel en goed geholpen

Het probleem met de koelvloeistof deed zich plotseling voor. Dezelfde dag kon het verholpen worden.

geweldige ervaring

Twee weken geleden nieuwe auto gekocht, oude ingeruild. Super geholpen door Freek. Neemt de tijd en duidelijk met gesprek. Inmiddels rijdt ik heerlijk met mijn nieuwe auto! Die overigens super stond te glimmen bij ophalen. Dank voor de super service!

Open, eerlijk, meedenkend.

Aangenaam

Kwaliteit tegen vriendelijke prijs

Relatief klein, maar zeer aangenaam garage met kwaliteitsaanbod en persoonlijke, niet opdringende benadering van verkoper. Je krijgt goed advies, uitleg en helder onderbouwing van de prijs. Een aanrader!

Prima geholpen

Prettige ervaring met Freek. Groetjes Erwin Smeink

Vriendelijk en Vlot

Zoals velen zoek ik een auto op internet. Het meeste zoek je op en uiteindelijk ga je dan de auto in het echt bekijken. Belangrijkste is een goede indruk van het bedrijf en dat er vertrouwen gewekt wordt. Wanneer je er dan samen qua prijs uit komt is de koop snel gemaakt. Vertrouwen en Service is dan erg belangrijk. Door het vriendelijke ontvangst en doordat er vertrouwen gewekt wordt krijg ik ook vertrouwen in het product (de auto). Ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Goede ervaring met APK en kleine beurt voor Camper

Kleine beurt en APK voor Camper laten dien, tevens check op eventuele lekkage koelvloeistof, alles prima geregeld

komen afspraken na!

alweer een tijdje geleden maar alles loopt dat precies volgens afspraak dus mijn auto is daar in goede handen wat betreft onderhoud.

open aandacht voor mijn vraag

Ik had een afspraak gemaakt, omdat ik aan het onderzoeken ben of ik in een andere auto milieuvriendelijker kan rijden dan in de auto die ik nu heb. Op het internet is veel te lezen. Veel informatie is ook gekleurd. Ik heb een gesprek aangevraagd om mijn vragen te kunnen stellen. Het gesprek heeft mij verder geholpen.

Snel en eerlijk

PERFECT TOPPIE

Auto die wij vandaag bij jullie gekocht hebben was bij binnenkomst in jullie zaak al direct een eyecatcher ben goed met de auto thuisgekomen rijd perfect ben er zeer blij mee hoop dat ik er veel veilige kilometers zonder veel problemen mee ka rijden m.v.gr. Frank Stok

Perfecte verzorging en afhandeling aankoop auto

Goede ontvangst , realistische mensen en net verzorgde keurige auto, mooie XC60 Echte aanrader

Heel fijn geholpen en kreeg alle tijd om rustig rond te kijken van Freek.

Weet natuurlijk nu nog niet hoe de ervaring is op langere termijn. Maar tot nu toe zijn we heel blij met de auto.

Heel vriendelijk bedrijf

Het is een familie bedrijf Het ziet er schoon en netjes uit. Je wordt goed vriendelijk ontvangen. Echt een super bedrijf

Zeer goed!

Zeer prettig zaken gedaan met de garage houder! En een mooie auto gekocht! Eerlijke verkoper en lekkere koffie!

Fijn contact, no nonsens, voelt vertrouwd

Binnen 48 u aankoop en inruil auto afgerond. Fijn contact met Freek die steeds snel reageerde en steeds zijn afspraken na kwam. Overzichtelijk aankoopvoorstel per mail met duidelijke aandachtspunten en overzicht van benodigde documenten. Prettig ontvangen, snelle afwikkeling, fijne auto. Bedankt Freek

Vriendelijk, betrouwbaar en prachtige auto’s

Zeer tevreden over de aankoop van onze nieuwe auto bij van Gorkum. Nestjes een nieuwe APK gekregen bij aflevering inclusief nieuwe banden. Duidelijke communicatie en een eerlijke vriendelijke verkoper. Zeker een aanrader!

Good service.

Would be great if they also have option to deliver the car at home address for final delivery.

Super service!

Een mooi opgeleverde auto mogen meenemen. Aardig personeel dat het stapje extra voor je neemt. Daarnaast nog voor een mooi bedrag mijn andere auto mogen achterlaten. Niets anders dan een hele positieve ervaring!

Authentiek vriendelijk in contact en transparant

Na verschillende minder positieve ervaringen te hebben gehad met gesjeesde autodealers, was het ditmaal verfrissend om geholpen te worden bij Van Gorkum. De jonge verkoper had een natuurlijke manier van contact maken, zonder dat je het gevoel kreeg dat je op je hoede moest zijn. Hij nam de tijd voor ons, wat op zich voor ons al nieuw was. Gedurende het verkoopproces was hij helder en transparant, ook wanneer hij iets niet waar kon maken en beargumenteerde dit dan met uitleg, waardoor het vertrouwen alleen maar bleef stijgen. Uiteindelijk duurde het iets langer om de auto af te leveren, maar kwam dat voort uit het standpunt om er als verkopende partij wel achter te staan deze aan ons mee te geven. Ook al is het flink uit de richting van waar we vandaan komen, ik zal voor de toekomst mijn auto(‘s) met een goed gevoel onder brengen bij Van Gorkum voor onderhoud.

Correcte service en prettig contact

Prettig contact en er was overleg mogelijk om de camper wat later op te halen i.v.m. ziekte. MvrGr Jac. van der Meulen

Goed en vriendelijk geholpen

Onze indruk was goed vriendelijk goede informatie en top service

Snelle en correcte afhandeling

APK

Zeer slechte zaak

Auto gekocht van dik 20.000 euro. Nieuwe banden laten monteren en de veiligheidsbouten vervolgens niet mee leveren. 4 keer gebeld voor ondersteuning om dit op te lossen........ 0 keer terug gebeld ondanks toezegging.Uiteindelijk het probleem bij een echte garage laten oplossen. Wat een slechte zaak is dit. Het probleem niet oplossen en gewoon iedere keer niet terugbellen.

De Linge 45

8253 PJ

321380 381

Over Autobedrijf van Gorkum

Wij zijn een BOVAG onafhankelijk autobedrijf met de professionaliteit van een specialist en de betrokkenheid van een familiebedrijf. Meer dan 950 klanten beoordelen ons met een 9.3 en 98% beveelt ons aan. Bent u op zoek naar een jong gebruikte of nieuwe auto? Of bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw auto of wagenpark? Maak dan kennis met Autobedrijf van Gorkum in Dronten. Al meer dan 30 jaar het vertrouwde adres voor onderhoud, reparatie en aanschaf van uw auto!