Goede ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige mensen, er wordt altijd naar een oplossing gezocht als er een les moet worden verplaatst oid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goede lessen gehad van Hein en Andre. Alleen ik vond wel dat het verkeersplein eerder had mogen gebeuren. 1 les voor het examen vond ik te weinig! Maar verder goede en gezellige rijlessen gehad.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Prettig,goed naar mijn zin gehad,alleen soms wel lastig in te plannen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb bij deze rijschool een parket van 30 lessen gevolgd. Ik vind dat de prijs van 40 euro best wel hoog is, maar in vergelijking met andere rijscholen valt de prijs mee. De service is zeer goed. Je wordt goed geholpen door de medewerkers. De rijinstructeurs verschillen erg. Ik heb zelf Wout Lok als rijintructeur gehad en die is deskundig en goed. Maar ik heb ook een paar lessen van een andere rijintructeur gehad en die was weer minder goed. Dit zijn mijn ervaringen met deze rijschool en de medewerkers ervan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn oordeel over dit bedrijf is zeer goed. de service is goed en je word snel geholpen. En de deskundigheid (Rij instructeur) zijn altijd beleefd en bereid om je te helpen ze zijn heel goed in handelen van problemen onder het rijen. Ik geef dit bedrijf een dikke 9. Met vriendelijke groet P.Weijmer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb hier gelest en ben zeer tevreden. Heb geen moment gedacht, had ik maar ergens anders gelest. Ik ga nu veilig en met een goed gevoel de weg op. Ben ik heel enthousiast over deze rijschool. Ik zou hem echt iedereen aanbevelen!

Heel leuk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede rijschool! Binnen een paar maanden kun je je rijbewijs hebben! De instructeurs hebben veel aandacht voor de dingen die je moeilijk vindt en ze coachen je zo goed mogelijk! Ook op het kantoor is alles prima in orde! Je wordt heel snel geholpen en je krijgt er goede adviezen. Kortom: een dikke aanrader!!

een goede rijschool!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb eerst simulator lessen gehad bij de Krosse. Hierdoor raakte ik sneller gewend aan de \"echte\" auto. Dit is dus zeker een aanrader. Ik ben de 2e keer geslaagd, en heb prima lessen gehad.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ingeschreven voor E bij B rijbewijs, deze in 2 dagdelen van elk 4 uur les gehaald. Prima begeleiding fijne instructie !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb ontzettend goed les gehad, enorm veel geleerd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Toen ik mijn rijlessen wou aanvragen bij de Krosse, werd ik een dag later meteen al terug gebeld! En 2 dagen later kon ik al meteen beginnen. Vanaf mijn eerste tot mijn laatste rijles ben ik altijd erg goed begeleid! Ik vind het een fijne rijschool!

Zeer goed en zeer fijn

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer goede rijschool vakkundig lesgeven

Ambachtsstraat 36 A

8263AK Kampen