Top rijschool, goed te vertrouwen, aardig personeel
Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling
Ik heb met veel plezier de lessen gevolgd
goede rijschool
Super!
Top rijschool . Ik ben er zeer tevreden over. GA zo Door. ...
Bedankt. Mooier kan niet. Veel plezier met je rijbewijs
Heb een erg leuke tijd gehad en wil Janneke & Joyce bedanken voor de lessen.
Dank je wel Justin. Zijn we blij mee
Bedankt Javier.
De ervaring met zowel het bedrijf en de instructeur was zeer goed.
dank je wel Chris. Supermooi.
Goede rijschool, met veel plezier gelest en gegarandeerd kwaliteit.
Dat is snel. Bedankt. Mooie beoordeling, zijn we altijd heel blij mee.
Nooit verwacht dat ik autorijden leuk zou gaan vinden en daarom ook lang uitgesteld maar ben blij dat ik doorgezet heb met dank aan Rene en Jenny. Erg fijne en duidelijke lessen. Bedankt!!
Rijles gehad van René. Zowel theorie (1 fout toets en 3 in gevarenherkenning) als praktijk in 1 keer gehaald dankzij de deskundigheid van René en Jenny!
Ik vond dat alles goed en duidelijk werd uitgelegd. En het was prettig om hier te leren rijden.
Wat een topbeoordeling Ingeborg, geweldig.
Vakkundig, goede tips en hiermee slaag je gegarandeerd!
Heel blij mee, bedankt. Veel rijplezier
Ik heb met veel plezier in de auto gezeten bij rene Veel van geleerd en hij legt het je rustig uit ook wat je fout deed ik heb het ervaren als zeer prettig!!!! Ook op gebied van theorie hebben ze goed geholpen dmv examens te plannen!!! Ook was rene altijd optijd en klantvriendelijk
Namens René, bedankt. Mooi omschreven.
Deskundig helemaal voor elkaar en hele scherpe prijzen!
Ze hebben me heel veel geholpen, En ik vond het heel leuk.
Zeer goede ervaring met Verkeersschool de Krosse. Erg klantvriendelijk!!!!
Erg fijne rijlessen gehad, die me goed hebben voorbereid op mijn rijexamen. Dankzij deze goede lessen heb ik alles in een keer kunnen halen, zowel theorie als praktijk.
Geweldige beoordeling Annemieke. Dank je wel. Zeg t voort.
Dank je wel Imke. Blij mee
Mijn ervaring met dit bedrijf is erg goed, Een nadeel was wel dat ik drie verschillende instructeurs heb gehad. Bij het wisselen van instructeur heb ik het idee dat je weer een stapje terug neemt, omdat diegene niet echt weet wat je al wel en niet kan. Voor de rest waren de rijlessen erg goed en heb ik er verder niks op aan te merken.
Even toelichting op de beoordeling. Allereerst heel erg bedankt voor de mooie beoordeling. Inderdaad jammer van de wisseling van rijinstructeurs. Else-Nora trof het net dat haar instructrice met zwangerschapsverlof ging en er daarnaast ook nog een zieke instructeur was in haar opleiding. We hebben het zoveel mogelijk goed op proberen te vangen, al begrijpen wij dat het niet ideaal is. Daarom des te knapper dat ze mooi toch in 1x geslaagd is. Ons streven is altijd zoveel mogelijk een vaste instructeur.