Vriendelijk personeel, goede adviezen en een bedrijf dat kwaliteit biedt. De theorielessen waren zeer goed en mijn rij-instructeur, René, stelde me altijd op mijn gemak. Het voelde vertrouwd en was altijd gezellig. Daarnaast heb ik genoten van de auto waar ik in gelest hebt.
ik heb enkele lessen van rene gehad top goede rij instructeur en ik heb enkele lessen van jans gehad ook een hele goede rij instructeur van beide mensen heb ik op nieuw heel veel geleerd mvg gerrit bos
Er was duidelijk uitleg
Super goede rijschool. Altijd op tijd, tenminste bij Hein. Alleen wel een drukke agenda waardoor plannen soms moeilijk is.
Heel erg bedankt Martijn. Inderdaad hebben we het gelukkig lekker druk, maar sinds 1 mei is er een nieuwe ervaren collega bij gekomen, wat voor meer ruimte zorgt in de agenda's en dus wat makkelijker plannen. Voor allemaal fijn.
Zeer goede service en enorm goede lessen gehad. Ik geniet nu al een half jaar van mijn rijbewijs, dankzij deze geweldige rijschool!
Super goed. Ik was heel onzeker en angstig maar door de goede begeleiding in 1x geslaagd.
Super bedankt Yvonne, blij mee
Kan niet beter, thanks.
Beheerst, flexibel, deskundig en gezellig bedrijf met aandacht voor je zwakke punten.
Bedankt Albert
Super toffe rijschool! Ik heb alles in 1 keer behaalt. leuke lessen gehad van hein ik heb super veel van hem geleerd !
Super blij mee Remco, we hebben het graag gedaan
Zeer prettig.
Dank je wel Hielke
altijd gezellige lessen
Fijne rijschool
Het waren goeie en leuke rijlessen. De instructeur was erg goed en probeerde goed te helpen. ik begon met een goed gevoel aan het eindexamen en werd er goed op voorbereid. Zeker een aanrader!
Ik heb mijn rijbewijs in 1x gehaald. Wout was een prima instructeur. Hij heeft me een hoop geleerd en leert je gewoon meer dan nodig is voor je examen. Hij leert je echt autorijden zodat je als je je rijbewijs hebt ook zelfstandig op weg kunt. Daar heb je echt wat aan. Hij kan soms een tikkeltje makkelijk zijn en een beetje gek doen. Dat is niet voor alle leerlingen goed. Als die ook makkelijk zijn wordt dat een beetje versterkt. Voor de rest een dikke prima!! Vr. Gr.
Het resultaat mag er zijn, daar gaat het om
Erg goede en ook leuke rijlessen gehad!
Thanks Marc
Het was een enorm fijne tijd! Ik zat elke les met plezier in de auto! Elisabeth was een enorm fijne rij-instructrice
Heel erg bedankt Leonie. Heel blij mee.
Goede rijlessen gehad!!
Dank je wel Lotte
Top rijschool, goede instructeur gehad. absolute aanrader!
Heel mooi Frans. bedankt, ook namens Hein
Dank je wel Nathalie, heel blij mee
Goede lessen en vriendelijk personeel!
Blij mee Floris. Top!