Erg fijne rij-instructeur, goede uitleg, alles goed geregeld, altijd ruimte om lessen in te plannen.
Super rijschool! Alleen de bereikbaarheid van het kantoor kan beter.
Goed en persoonlijk contact. Fijne en duidelijke rijinstructeur.
goede instructeur professioneel
Prettige rijlessen
Super bedankt!
Heel fijn Lenthe, dank je wel. Plezier met je rijbewijs!
Goede ervaring gehad. Het was alleen moeilijk om soms een rijles te verplaatsen omdat alles al zo vol zat. Ookal gaf je dit 4 weken vantevoren aan.
Bedankt voor je beoordeling. Jammer dat je les verplaatsen lastig hebt gevonden. Dat is dan zeker niet via kantoor gegaan, want dat is de beste en kortste weg. Wij proberen het altijd goed en snel op te lossen.
Super bedankt, ook namens Elisabeth.
Dank je wel Leon, blij mee
Super goede leerschool! Deskundige en prettige begeleiding.
Heel fijn, dank je wel
Bedankt voor de beoordeling, wel jammer dat je Hein zo'n laag cijfer geeft terwijl je mooi in 1x geslaagd bent. Het was jammer dat je tijdje er tussen uit was om dat je theorie niet lukte, maar daar na mooi vlot gedaan toch? Heel veel plezier met je rijbewijs in ieder geval.
De rijlessen waren fijn en tussendoor ook gezellig met Elisabeth.
Dank je wel. Ook namens Elisabeth
Een hele fijne rijschool met leuke en enthousiaste instructeurs.
Een super rij instructeur gehad! Je bent een topper Hein!
Heel erg bedankt namens Hein
Dank je Lola voor mooie beoordeling
Bedankt. Blij mee
Bedankt, blij mee
Super bedankt Lesley
Super ! Geen opmerkingen
Heel erg blij mee!
Fijne samenwerking gehad aanrader als rijschool