Tof familiebedrijf met eerlijke vakmensen

Nuchtere vriendelijke vakmensen die hart hebben voor de zaak. Zij denken ook in jou belang en zijn te vertrouwen. Kortom super bedrijf met eerlijke betrouwbare mensen! Vriendelijke groet, Martijn Witteman

Tof familiebedrijf met eerlijke vakmensen

T&O voelt als familie

... en familie zorgt goed voor je! Ik ben al 25 jaar een tevreden klant; als de mannen van T&O zeggen dat ik veilig rij, kan ik daarop vertrouwen. Vanuit het dorp ben ik vorig jaar een uur verder gaan wonen, maar voor mijn vertrouwde garage blijf ik t halve land doorrijden... een garage om te vertrouwen is goud waard!!!

Heel erg tevreden

Ik vind het heel jammer dat ik niet dichterbij woon. Het is een heel fijn bedrijf. Aardige, betrouwbare en behulpzame mensen. Met aandacht voor detail! Ben je op zoek naar een auto of garage? Zoek niet verder maar ga naar T&O auto’s

Betrouwbaar en behulpzaam. Goede service en prettig contact.

fijne mensen, als een goede buur!

Al jaren komen en gaan mijn auto's naar volle tevredenheid naar dit familie bedrijf!!

super

Alles naar mijn zin ,auto is gebracht zonder extra kosten ,service bij de aankoop was goed ,de koffie was lekker ,ook de service na dien

Fijn geholpen

Heel goed geholpen in een ontspannen sfeer met redelijke geprijste occasions

TOP bedrijf

T&O auto's is echt en top bedrijf. Meedenkend reageren snel op mails. Helpen echt goed. Je voelt je thuis. Zoals hun ook zeggen welkom bij de t&o familie.

Top bedrijf, geweldige service, en ook nog eens aardige mensen!!!

Ik kwam daar spontaan binnen op een auto via Bovag.nl. Er stond een mooie rode auto te koop, voor een redelijke prijs. Zelf moest ik een bruin monster inruilen, en hier gaven ze een goede markt conforme prijs voor. De deal was snel gesloten. Na aankoop is kosten nog moeite gespaard gebleven om alle kleine puntjes op te lossen, en te vervangen wat er bij de nieuwe APK uitkwam. Super bedrijf, geen dealer, maar een eerlijke vriendelijke handelaar. alles nagekomen wat is beloofd bij de verkoop, dat doen er niet veel. Groet Leo, ga zo door.

Dit is een SUPER garage

Inmiddels mijn 3e auto gekocht bij T&O auto's. Wat een geweldig prettig bedrijf is dit. Klantvriendelijk, deskundig, eerlijk. Dit bedrijf is een voorbeeld hoe een garagebedrijf moet zijn. Goede garantie. Ton en Onno staan altijd klaar voor je. Net als de koffie. Ook deze is perfect. Ik raad een ieder aan om, wanneer je op zoek bent naar je volgende auto, eens langs te gaan bij T&O Auto's. Je wordt zeker niet teleurgesteld.

Top werkers

Overleg en werkprestaties erg goed

geweldig bedrijf

altijd denkt men mee heel veel garage s versleten maar hier ga ik nooit meer weg perfect jongens ga zo door

Buiten de gezelligheid word ik altijd heel goed geholpen.

Alles is goed geregeld!

Op zoek naar een eerste autootje. Even langs bij T&O om te kijken, daar zag ik een mooie Peugeot 107 staan. Ton heeft alles duidelijke uitgelegd. Even over na gedacht, twee dagen later terug voor een testritje. Goeie deal kunnen maken, vier dagen later al klaar voor gebruik. Super blij mee, weinig kilometers en ziet er top uit! Bedankt voor de goede service!

Auto gebracht voor APK en "controle". Werd vlot afewerkt.

Zie boven. Vriendelijke eigenaren/medewerker. Garage die vertrouwen geeft! Een aandachtspuntje: ik kon de auto vanaf 9 uur aanbieden maar er was niemand aanwezig. Na een belletje nog 20 minuten moeten wachten. Ik herinner me dat dat vorig jaar ook gebeurde. Jos

Vakkundige toppers

Auto had een apk en onderhoudsbeurt nodig. Van te voren afgesproken dat als er "hoge" kosten zouden zijn er even gebeld zou worden. Dit hebben ze ook gedaan. Verder zijn het hele aardige en vakkundige mannen.

Zeer goede ervaring

Mijn vrouw en ik hebben met veel plezier bij Ton een auto gekocht. De eerste bezichtiging verliep heel prettig waardoor wij een goed gevoel kregen. Kort na de bezichtiging hebben wij de auto gekocht. Na de aankoop van de auto heeft Ton ons goed verder geholpen. Onze ervaring was zeer goed! Zeker een aanrader!

Altijd bereid om problemen op te lossen

Je kunt er altijd en voor alles terecht!!

Al jaren fan van Ton, Onno en hun team!

Altijd tevreden! Als er iets is wordt ik snel geholpen en problemen worden snel en adequaat opgelost. Top service van een topteam!!

Altijd vriendelijke behandeling en klachten aan de auto worden keurig verholpen. Ook als je onverwacht met problemen staat wordt er naar een oplossing gezocht.

Altijd deskundig en vriendelijk

Ze weten waar ze het over hebben, zijn technisch en echte vakmensen en je hebt nooit het gevoel dat er iets niet klopt van wat er gedaan moet worden!

Super vriendelijk en behulpzaam

Enige weken terug een occasion gekocht bij T&O Auto,s , we zijn zeer prettig en vriendelijk geholpen, zeker een aanrader. We zijn nog steeds blij met deze aanschaf. T&O auto,s bedankt !!

Snelle afspraken,presic werk en super vriendelijk

Super vriendelijke klantenservice

Zeer betrouwbare dealer & garage

Wie op zoek is naar een betrouwbare occassion kan ik T&O zeker aanraden. Er is keuze uit zorgvuldig geselecteerde auto's in perfecte staat met een lage kilometerstand die je nergens anders aantreft. Ook de garage van T&O is top. Enige nadeel is dat deze zo gewaardeerd wordt dat de agenda op korte termijn wel eens vol kan zijn. (Inderdaad, "elk voordeel heb zijn nadeel" :-). Ik ben nu vier jaar klant en heb regelmatig kennissen naar T&O doorverwezen. Allemaal zijn ze tevreden!

Middenweg 141 A

1394AH Nederhorst den berg