Hele goede ervaring. Top klantvriendelijkheid.

We waren op zoek naar een andere auto en kwamen in april 2026 terecht op de website van T&O Auto's waar de reviews voor ons bijna te goed waren om waar te zijn, maar we gaven T&O Auto's het voordeel van de twijfel en hebben een proefrit aangevraagd. We werden vriendelijk ontvangen en we voelden ons gelijk op ons gemak. Hele open, transparante en eerlijke communicatie en tevens ook oprecht gezellig. Geen gladde praatjes. Afspraak is afspraak. Na de koop waren er nog wat dingen waarover de communicatie prima verliep. Ook bij de werkplaats werden we vriendelijk ontvangen door het personeel en nog even met de monteur dingen nagelopen wat het probleem was. Het is allemaal kosteloos en zonder problemen verholpen binnen de garantietermijn. Alleen maar chapeau. Een top familiebedrijf.

Fijne en aardige ervaring

Mijn eerste auto hier gekocht en de ervaring had niet beter kunnen zijn. Uitstekend geholpen en iedereen was aardig en meedenkend. Echt had niet beter gekund!

Super goede service en vriendelijk personeel.

Echt een aanrader voor de aankoop van een auto.

T&O is TOP!

Wij zijn al sinds 1999 klant bij T&O. Gisteren hebben we weer de sleutels van een nieuwe auto gekregen. Nieuw? Ja, want de tweedehands autoʼs die ze hier verkopen zijn zorgvuldig geselecteerd door Ton. En helemaal nagekeken door het technische team onder leiding van Onno. En als bonus wordt de auto van binnen gereinigd en glanzend gepoetst. Dus rij je weg in een schitterende ʼvoitureʼ (We hebben een Citroën C5 Aircross gekocht, vandaar). Als je zekerheid wil hebben voor een prijs die fair is, dan is een auto kopen bij T&O een aanrader. PS: onderhoud en reparatie bij T&O is ook top. Na 27 jaar als klant weten wij daar alles van.

Top auto gekocht, Top Service!

Zeer tevreden met de aangekochte auto en service. Vriendelijke verkopers. Ik zou iedereen een positieve aanbeveling doen.

Ze doen waar ze beloven

We hebben de auto zonder te zien en zonder een proefrit gekocht. Gebaseerd op alle reviews hadden we vertrouwen dat het goed kwam. De auto moest bezorgd worden in Zwolle en dat is opgelost door de zoon van 1 van de medewerkers. De auto was in uitstekende staat en we zijn er erg blij mee. De reviews kloppen dus precies.

Duidelijk

Wat een prachtig bedrijf, de liefde voor de auto's spat van de T&O af. Duidelijke afspraken en beloftes die worden nagekomen. Fantastisch leuke auto aangeschaft.

Ben perfect geholpen !

Vriendelijke aardige mensen. De koffie was heerlijk. Leuk contact.

Zeer net bedrijf!

Er staan alleen maar knappe en mooie wagens, vriendelijke mensen. Werd vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Na een proefrit heb ik nog het een en ander kunnen vragen en checken. Ze hebben het mooi voor elkaar en de trots straalt ervan af. Ik heb een Toyota Aygo gekocht en ben zeer te vreden, de auto rijdt als een zonnetje! Bedankt voor de mooie auto! Zal jullie zeker aankaarten bij familie en vrienden!

Wat een mooi bedrijf

Een mooi bedrijf waar je ouderwets geholpen wordt, met een hele prettige persoonlijke aanpak. Geen gepush gewoon eerlijk. Gr. Arjo

Gehoord en geholpen

Bij T en O auto's wordt de tijd genomen om samen te kijken naar de auto wat jij op het oog hebt. Vragen worden beantwoord, en als het antwoord er niet is, wordt het voor je opgezocht! Ton en Ankie hebben me heel goed geholpen met het nemen van een besluit. Zij zijn erg meegaand en behulpzaam. Moeten er kleine reparaties gedaan worden, of ontbreekt er iets? Geen probleem, T en O auto's zorgt dat het is opgelost voordat jij de weg oprijdt. En ook daarna staan ze voor je klaar! Bij dit bedrijf kan je er van uit gaan dat ze oprecht en eerlijk te werk gaan - immers een auto bedrijf: al 4 generaties onderweg \(^^,) /

Uitstekende service

Eerste auto hier gekocht. Vriendelijk en vakkundig personeel. Omdat ik niet uit de buurt kom, werd de auto gelijk rijklaar gemaakt. De auto werd zelfs nog even netjes gewassen. Echt super service.

Prima bedrijf

Een net bedrijf geen opdringerig gedoe .netjes een.proefrit gemaakt .niks op aan te merken .aanrader 1 ste klas.

Top service

Ben vriendelijk, deskundig en fijn geholpen door de mensen van T&O Auto's. Moesten 1 uur reizen, maar dat was het zeker waard. Mede daardoor heb ik mijn eerste auto hier gekocht! De auto werd netjes gewassen en van te voren gecontroleerd. Ook kon ik meteen een eerste afspraak voor de APK maken. Er werd goed meegedacht. PS; De ruimte met de oldtimers en de lekkere koffie maakten de fijne service compleet!

Vriendelijke professionele verkoper en team

Verkoper Ton kwam nog even met tips toen ik na aankoop verderop langs de weg stond te telefoneren. Ik had hogere verwachting van toegezegde wegpoetsen van reeds aanwezige deur schade. Ook hier had Ton een cosmetische oplossing voor waar ik nog in vertrouwen op wacht. Tevreden met goede aankoop.Toyota en inruil oude auto en administratieve afronding ter plekke.

zeer vriendelijk en goed geholpen

Is een aanrader als je een andere auto wil

uitstekende service met een lach

Na wat zoeken op het internet kwam ik terecht bij T&O auto's. Het eerste contact was meteen prettig en behulpzaam. Na een Proefrit in de Hyundai Tucson was de deal snel gemaakt. De auto werd tip top geleverd met nieuwe APK en service. T&O auto's is zeker een aanrader als u opzoek ben naar een goede eerlijke auto. Ton nogmaals bedankt !!!!

Geweldige lieve mensen en top service

Ik ben zo blij dat ik T&O Auto’s gevonden heb en daar mijn auto heb kunnen kopen. Met de allerbeste en liefste service van Ton en Ankie die ons zo hebben geholpen. Het ziet er bij T&T Auto’s ook echt geweldig uit, leuke mooie oldtimers en hoekjes gemaakt net of je even terug in de tijd bent. De auto is echt top en ik ben er zo ontzettend blij mee!! BEDANKT!!!

Zeer professioneel en vriendelijk.

Onze ervaring bij T & O Auto’s bij de aankoop van een Suzuki Wagon is als zeer positief ervaren. Zowel de vriendelijke ontvangst persoonlijk en telefonisch. De communicatie was goed en de auto werd zoals afgesproken op tijd en showroom klaar afgeleverd. We rijden er met veel plezier mee, en kijken er met een goed gevoel op terug.

Geweldig en uiterst betrouwbaar!!!

Bij de zoektocht op internet, een auto gevonden bij T&O auto’s. Vanaf het moment van het eerste telefonisch onderhoud op Zaterdag, meteen al een zeer vertrouwd gevoel. Ton heeft desgevraagd eerlijke antwoorden gegeven op alle vragen over de lage km stand en de auto zelf, gezien de leeftijd van de wagen. Op die zaterdag direct, na een aanbetaling een telefonische een optie op de auto afgesproken. Maandag vroeg op weg naar T&O auto’s. Een reis van ruim 2 uur. Zeer de moeite waard geweest. Na aankomst werden we gelijk voorzien van koffie en gebak (mede vanwege onze lange reis). De auto stond al klaar en we hebben ruimschoots de tijd gekregen om hem te bekijken etc., ook werden we telkens voorzien van koffie en gezelligheid met leuke muziek en een aantal oldtimers. De koop werd afgerond en de auto kon mee, mede door het snelle en eerlijke handelen ook van Anky. Hartelijk dank voor de fijne en snelle service. Wanneer je een eerlijke en goede auto zoekt is T&O Auto’s (wat ons betreft) een zeer betrouwbaar en mensgericht bedrijf een echte aanrader!!!. Wanneer wij toe zijn aan een andere auto, zal ons eerste onderzoek bij T&O zijn. NB Toen wij de tweede dag mailden met de vraag of toevallig de matten bij de voorstoelen met het reinigen van de auto, niet zijn terug gelegd, kregen wij als antwoord van Anky: “ Ik heb met Ton overlegd en er is al een nieuwe set matten naar jullie onderweg!” “Service” boven op de “Service” … petje af en dankbaar!! Kortom een topbedrijf. Dank jullie wel!!

Een parel van een garage

Superfijne mensen, allemaal hartelijk en servicegericht. Mijn autootje rijdt heerlijk en ik heb er het volste vertrouwen in dat dit zo blijft met behulp van deze garage. Het zijn echte liefhebbers van auto's maar ook van mensen. Heel blij dat ik deze garage heb gevonden ❤️

Allemaal prima

Alles op een zeer prettige manier ervaren. De auto afgeleverd zoals afgesproken. Prima autobedrijf met vriendelijke medewerkers.

Fijn en behulpzaam geholpen!

Voor mijn eerste auto ben ik geholpen door de medewerkers bij T&O Auto's. Ik werd warm ontvangen en ze hebben mij tot in de puntjes geholpen en geadviseerd over welke auto het beste aansloot op mijn wensen. Ze hebben de auto volledig netjes en volgens afspraak opgeleverd en ik ben er ontzettend blij mee. Ik zou hier zeker terugkomen in de toekomst!

Uitstekende service en kwaliteit

We werden ontzettend goed geholpen en ik ben heel tevreden

Geweldig geholpen en een hele goede service

Ik ben geweldig geholpen.zeer vriendelijk mensen en Ton natuurlijk. Ook nog eens heerlijke cappuccino terwijl je wacht. Gewoon eerlijk en recht door zee.en geen poespas. Een hele goede service. Had een vlek op buitenkant van mijn spiegel en deze wordt gewoon opgelost zonder probleem. Als je dan toch een andere auto zoekt kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen

Middenweg 141 A

1394AH Nederhorst den berg