5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs een tweedehands Citroen DS3 bij dit bedrijf gekocht. Prima klantvriendelijkheid, service en betrouwbaarheid. Ze komen hun afspraken na en leveren een goede auto. Dit bedrijf is zeer aan te bevelen!

Goeie snelle vakkundige service

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onverwacht stil komen te staan, dankzij vlotte service en een leenauto op de avond toch ons weekendje weg gehad! Bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Begin dit jaar een Citroen C6 aangeschaft via Anne Lijzenga. Naast de prima rijeigenschappen van deze comfortabele limousine waren er na de eerste weken toch ook een aantal technische aandachtspunten. Ondanks dat er geen volledige garantie was afgesproken zijn deze toch via Autobedrijf Lijzenga vergoed. Na de verkoopdeal was de aftersales dus ook prima in orde !

4 sterren: goede service, goed behandeld

APK + kleine beurt laten uitvoeren. Alles prima afgehandeld en de C3 eHDI rijdt weer als een zonnetje.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Begin juni een Volvo v70 gekocht en mijn oude vw passat prima ingeruild voor een mooie prijs. Gewoon prima en eerlijk geholpen. Gezien de grote afstand zou ik zo weer een auto kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De airco is in de garantietijd lek geraakt en Garage Lijzenga had hem gewoon kunnen vullen. Maar dat hebben ze niet gedaan, de lekke airco is vervangen. Waarvoor mijn hartelijke dank. Dit is het bewijs dat er nog eerlijke garagebedrijven zijn. Ik beveel dit bedrijf bij een ieder aan. Klasse!!!!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een occasion gekocht bij autobedrijf Lijzenga. Na een korte periode begon een electronisch component storing te geven. hiervoor contact opgenomen en een afspraak gemaakt. Tijdens dat bezoek zijn ook nog wat andere zaken beetgepakt die op mijn wish-list stonden. dat alles onder garantie en zonder ook maar een word van discussie. Autobedrijf Lijzenga is het bewijs dat niet alle dealers en handelaars plaatboeven zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

3e auto hier gekocht ondanks de grote afstand dat zegt genoeg denk ik over de kwaliteit van dit bedrijf Ane verkoop bedankt

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede service. Had een binnen spiegel nodig van een citroen c1. heb naar het bedrijf toe gemaild. werd binnen een paar minuten beantwoord. Kortom dikke prima Zeker een aanrader

• Deskundigheid N.v.t.
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom reeds jaren bij dit bedrijf, het is ook het enige bedrijf waar ik met vol vertrouwen een auto koop en in onderhoud geef. De klant vriendelijkheid, het altijd bereid zijn mensen te helpen staan bij deze mensen staat klantenservice hoog in het vaandel. De mensen hebben verstand van zaken en zijn er niet om zoveel en zo snel mogelijk geld te maken, nee zij zijn er echt voor de klant. Ik raad een ieder aan om hier een auto, gebruikt of nieuw aan te schaffen en in onderhoud te geven. Een aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zover gereden om hier een auto te kopen. Er moest iets gemaakt worden wat nog binnen de garantie viel, top service, vriendelijk personeel, kregen leenauto mee en alles werd duidelijk uitgelegd en lieten de onderdelen zien die vervangen zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer klant vriendelijk, eerlijk en duidelijk advies en onderhoud.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdig gewaarschuwd voor de APK keuring. Volgens afspraak geholpen. Leenauto beschikbaar gesteld. Naast APK ook kleine beurt gegeven en rekening gestuurd, die niet tegenviel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben nu ruim 2 jaar klant bij Autobedrijf Lijzenga. Ik wordt hier altijd op een correcte manier geholpen. Als je eens een probleem hebt wordt je altijd meteen geholpen. De klant staat centraal en dat is erg belangrijk. Het is een prettig autobedrijf mede doordat men gewoon met beide voeten op de grond blijft staan. Hier geen overdreven verkopers maar gewone mensen die op een prettige manier met je meedenken.De koffie en thee staat altijd klaar.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

auto stotterde, reed langs en werd direct geholpen. alles werd zeer snel opgelost . vriendelijke werknemers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd een prima, deskundige en snelle service van klantvriendelijke en deskundige medewerkers!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onlangs een hele mooie Peugeot 208 bij autobedrijf Lijzenga gekocht en we zijn super tevreden over de klantgerichtheid en service van het Autobedrijf. Complimenten!! want de service is super!! Autobedrijf Lijzenga biedt een beste en snelle service, een service die we iedereen toe kunnen wensen. Wij zeggen Autobedrijf M. Lijzenga gewoon SUPER goed!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een super bedrijf. Een aantal maanden geleden een gebruikte citroen C1 aangeschaft voor mijn vrouw. Gezien de goede ervaring dit keer een nieuwe Belingo aangeschaft. Gezien mijn drukke baan alles via de mail en telefonisch afgehandeld. Binnen 2 weken stond de auto klaar. Gebeld met de heer Lijzenga uitegelegd dat ik geen tijd had om de auto te halen. Geen probleem zonder kosten keurig afgeleverd voor de deur in Groningen, gepoetst en met een volle tank! Ik zal iedereen dit bedrijf van harte aanbevelen!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb mijn auto gebracht voor reparatie om de adals vervangen en en het probleem is verholpen. de monteur heeft alles goed uitgelegd wat hij tegen kwam tijdens de reparatie. ik ben zeer tevreden over dit bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerste auto van lijzenga gekocht zeer tevreden met een bos bloemen in de kofferbak nog nooit mee ge maakt na meerdere auto,s gehad ga zo door.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel correct bedrijf, je wordt op een nette manier te woord gestaan, en men komt afspraken na voor wat betreft, hoelang reparatie duurt, meer kosten dan verwacht wordt je over geïnformeerd, alternatieven worden aangeboden. Deze garage zal ik aanbevelen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Brilliant company! Really good advice and quick service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een hele mooie Berlingo bij Fa Lijzenga gekocht en super tevreden over de klantgerichtheid en service van het bedrijf. Sjors heeft ons goed geholpen en ook achteraf, toen bleek dat er nog wat ontbrak, is dit keurig volgens afspraak voor ons opgelost. Complimenten en ga zo door want deze service is super belangrijk en de beste reclame!

Conradi-Veenlandstraat 120

9104 BN Damwoude

Over Autobedrijf M. Lijzenga

Autobedrijf Lijzenga Damwoude is al jaren een begrip in de regio. Op zoek naar mooie occasions in Friesland? Dankzij de jarenlange ervaring wordt Autobedrijf Lijzenga met recht de specialist op het gebied van Franse auto’s genoemd. Uiteraard is ook ieder ander merk van harte welkom bij dit familiebedrijf in Damwoude. Onze vakbekwame monteurs en modernste diagnoseapparatuur staan garant voor gedegen auto onderhoud. Autobedrijf Lijzenga heeft altijd rond de 100 kwaliteitsoccasions op voorraad tegen een acceptabele prijs, die altijd worden geleverd met een nieuwe APK. Deze auto’s zijn voornamelijk van de merken Citroën en Peugeot. Door de verschillende afleverpakketten kunt u zelf kiezen waar u wel en niet voor wilt betalen bij de aanschaf van een andere auto! Benieuwd? U bent van harte welkom voor een proefrit of kennismakingsgesprek in Damwoude bij Autobedrijf Lijzenga in Friesland!