Eerste auto beetje pech mee gehad , maar door meedenken tot een prima oplossing gekomen . Super blij en rij nu in een heerlijke auto zonder gekkigheid en is mijn vorige review totaal niet meer van waarde .
Een vertrouwde garage en prima service
Originele beoordeling
Een vertrouwde garage en prima service.
Je wordt altijd erg goed geholpen, er wordt meegedacht en ze hebben goede prijzen.
Uitstekende ervaringen
Zeer klantvriendelijk en ze trekken je geen poot uit.
Het eerste contact over inruil verliep vlot, op afstand woon in Zuid Holland. Ook het contact daarna, probleempje met de auto werd direct opgelost, klasse! Goede service, fijn in omgang. Een aanrader!
Ben zeer tevreden over het team, had een motorstoring en kon gelijk geholpen worden. Mijn. Citroën C4 Picasso weer in prima conditie. Fijne vlotte behandeling.
Ik heb een Volkswagen Passat gekocht en ben zeer goed geholpen door de verkoper en de mensen van de garage. Perfecte service en bekwaam en vriendelijk personeel !
Dit is een bedrijf met liefde voor de auto en aandacht voor de klant. Groot door gewoon te blijven, geen buigende pinguïns in een gelikte showroom maar open en eerlijk en recht op de man af. Duidelijke afspraken duidelijke factuur . Kom hier absoluut weer.
Na de aankoop bij ophalen kleine storing welke gelijk werd verholpen, na vier maanden een vreemd geluid bij optrekken. De oorzaak bleek het druklager, auto gebracht en een fijne leenauto mee. Na twee dagen telefoon, de gehele koppeling was vervangen en ook nog een nieuwe voorveer , hadden zij bij de reparatie gezien. Zodat wij weer als nieuw rijden. Top!!!
Gezellige nostalgie,welke me doet denken aan mijn eerste Eend(kilometerteller bij voordeur) Prettige ontvangst en bejegening door deskundige medewerkers. Werkzaamheden korrekt uigevoerd bij onderhoudsbeurten. Gemakkelijk te regelen leenauto, Gosse lijkt me ook een aanwinst.
Ik had zelf deze auto citroen C5 HDI niet verkocht . Deze auto heeft te lang stil gestaan dus ellende kon niet uitblijven. Echter deze auto is ook afgeleverd met een kapotte airco en winterbanden . Maar goed ik was er zelf bij , automaat functioneerde niet goed en de vering is slecht , motor geregeld in emissie storing en stottert kortom geen lotje uit de loterij , maar hoe kan gebeuren toch
Ik kom hier al jaren voor auto's en onderhoud. Ze zijn oplossingsgericht en prijs/kwaliteit is dik in orde. Prima service en vriendelijke en vakkundige medewerkers. Zeker een aanrader.
Denken mee aan een oplossing en persoonlijk contact voor overleg. Proberen voor de klant een zo voordelig mogelijk oplossing te vinden
Fijne aankoop gedaan met uitstekende service en klantgerichtheid. Mvg Frank
Originele beoordeling
Op allerlei websites wordt geadverteerd met BOVAG garantie. Deze zit volgens advertenties bij verkoop inbegrepen. Bij de offerte mag je ineens 695 extra aftikken. Proberen je nog af te schepen met autotrust voor 288 euro extra. Helaas niks meer vernomen na mijn Opmerking hierover. Als de service hier al start wat moet dat dan na aankoop.
Ze geven je voor de volle 100% het gevoel dat jij als klant op de eerste plaats komt. ... ligt zeer hoog, er zouden een hoop garages een voorbeeld moeten nemen al 2 maal een goede prachtige auto gekocht en een goede inruilprijs voor de oude auto gekregen.
Zeer positief goede communicatie.
Mijn Citroen CX 2000 Super is met zorg gerepareerd tegen een alleszins redelijk factuurbedrag.
Zeer goed en goede sfeer.
Al tijd prettig geholpen, snel en denken mrt je mee,
Ze hebben ons heel goed geholpen. Je merkt aan alles dat dit bedrijf gerund wordt door liefhebbers. We komen zeker terug.
Keurig geholpen en keurige auto kunnen ophalen.
Via internet een leuke auto gevonden en een aardig bod op mijn auto. Vanuit Alkmaar die kant op gereden en de deal was snel gemaakt. Vlak na ophalen een kleine storing, maar deze werd gelijk hersteld op de zaterdagmiddag.
Via telefoon en Whatsapp een deal gesloten over een grand c4 picasso. Een redelijke prijs voor mijn 17 jaar oude brikkie gekregen. Een maal thuis, bleek het witte nummerbord te ontbreken, ik heb immers een auto met trekhaak gekocht. Even contact en 2 dagen later het nummerbord in huis, splinternieuw. Ik ben vanuit Amsterdam helemaal naar Damwoude gereden voor deze deal, maar dat was het zeker waard. Rustige mensen die de tijd voor je nemen.
Vandaag een prachtige Porsche Panamera mogen halen , NIek bedankt voor de goede service, Anderhalf uur moeten rijden maar dubbel en dwars waard , jongens bedankt voor deze mooi auto en een garage om zeker terug te komen
Conradi-Veenlandstraat 120
9104 BN Damwoude
Autobedrijf Lijzenga Damwoude is al jaren een begrip in de regio. Op zoek naar mooie occasions in Friesland? Dankzij de jarenlange ervaring wordt Autobedrijf Lijzenga met recht de specialist op het gebied van Franse auto’s genoemd. Uiteraard is ook ieder ander merk van harte welkom bij dit familiebedrijf in Damwoude. Onze vakbekwame monteurs en modernste diagnoseapparatuur staan garant voor gedegen auto onderhoud. Autobedrijf Lijzenga heeft altijd rond de 100 kwaliteitsoccasions op voorraad tegen een acceptabele prijs, die altijd worden geleverd met een nieuwe APK. Deze auto’s zijn voornamelijk van de merken Citroën en Peugeot. Door de verschillende afleverpakketten kunt u zelf kiezen waar u wel en niet voor wilt betalen bij de aanschaf van een andere auto! Benieuwd? U bent van harte welkom voor een proefrit of kennismakingsgesprek in Damwoude bij Autobedrijf Lijzenga in Friesland!