Prima auto, zeer vriendelijk personeel.

Heel goede eerste ervaring met Van Heeswijk! Prettig geholpen en goede auto gekregen.

Prima no nonsense service voor goede prijs.

En de bakwagen was ook helemaal goed.

Top service

Top service, helpful and posetive. Easy going for preparering and rentung car.

Een fijn bedrijf, klantgericht en behulpzaam

Een paar weken geleden hebben we een SEAT Mii gekocht. Een mooie auto voor een goede prijs. Helaas kregen we na een paar ritten een motormanagementlampje te zien. Na contact met de garage zijn we langsgegaan en is het specifieke onderdeel kosteloos vervangen. Fijn contact en gelukkig wordt er snel geschakeld!

Fijne ervaring

Makkelijk, goede uitleg, goed materiaal en een vlotte afhandeling. Prima ervaring en aan te bevelen.

Prima geholpen

Vlot en vriendelijk geholpen.

Kei goed geregeld

Klantvriendelijkheid voorop!

Er werd super goed meegedacht en vooral de updates die steeds werden gegeven waren erg fijn.

Verstand van zaken

Ondanks hier een Kia Niro gekocht. Remco is een fijne vent, op alle vragen krijg je netjes antwoord. Hij is zowel verkoper als monteur en weet dus waar hij het over heeft en is dus geen gladde verkoper in 3 delig pak! Eerlijk bedrag terug gekregen voor mijn inruil auto. Auto netjes afgeleverd en trekhaak gemonteerd volgens afspraak. Fijn bedrijf en zeker de moeite waard.

Fijn bedrijf

Snel geholpen

Netjes en goede prijs

Prima auto, goede service

Alles loopt makkelijk en goed, goed geregeld en goed afgehandeld. Volgende keer weer bij deze verhuurder

Klantvriendelijk en servicegericht

Als positie, persoonlijk en prettig

Geweldige service ook in het weekend!

Heb met dhr. Van Heeswijk zelf gecommuniceerd, en deze beste man is altijd bereikbaar ook in het weekend en midden in de nacht!

No nonsense en volgens afspraak.

Op het laatste moment voor onze wintersport besloten wij met een busje te gaan. Het hele traject is vlot verlopen. Van aanvraag, ophalen en inleveren is alles en keurig naar verwachting gegaan.

Goede service en denken mee voor op korte termijn

Goed ontvangst en afhandeling. Gehuurde wagen zag er schoon uit

Prima personenbus gehuurd

Vlotte afhandeling. Verbruik 1 op 13 (ondanks veel regen, sneeuw en een flink eind door de bergen)

Snelle beantwoording mails. Vlotte afhandeling auto ophalen. Vriendelijk geholpen en goede auto. Kortom 10 punten!

Veel hogere kosten dan verwacht

Snelle service maar hogere kosten dan verwacht

Super service!

Nette bus! Komen volgend jaar weer terug

Super!

We hebben al twee jaar op rij een bus gehuurd om mee op wintersport te gaan. De communicatie is top, de bus rijd heerlijk en ideaal dat je flexibel bent in het wegbrengen van de bus. Ik zou van Heeswijk aan iedereen aaraden.

Was super, en vlug geregeld

Gehuurd voor de wintersport vakantie Was makkelijk voor de bagage en gezellig met zijn alle In 1 busje, Zeker voor herhaling vatbaar

Mooie Volkswagen bus, goed geregeld

We huurden een busje voor de wintersportvakantie en zijn daar tevreden over. Goed en vriendelijke geholpen bij het ophalen. De bus reed goed. En het was fijn dat we de bus op een zelfgekozen moment weer konden retourneren. Borg stond naderhand weer snel op de rekening.

Vriendelijk en gevraagde voldoet prima

Wagen in goede staat. Voldoet aan de gewenste behoefte. Makkelijk te retourneren

Uitstekend en zeer positief.

Mijn ervaring met J. van Heeswijk Auto's & Verhuur B.V. is uitstekend dankzij goede service en duidelijke communicatie.

Rooiseheide 35

5481SG Schijndel